Cum arată acum fiica Andreei Bănică. Sofia a împlinit 14 ani: "Ai crescut frumos, înconjurată de iubire!"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată acum fiica Andreei Bănică. Fiica Andreei Bănică, Sofia, a împlinit frumoasa vârstă de 14 ani, iar artista a fost extrem de entuziasmată s-o celebreze pe adolescentă. Andreea Bănică a împărtășit câteva imagini cu Sofia, în care se poate vedea cum fata a evoluat dintr-o copilă, într-o adevărată domnișoară. Iată ce mesaj plin de iubire i-a transmis Andreea Bănică, adolescentei Sofia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum arată acum fiica Andreei Bănică. Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, sunt părinții a doi copii minunați, fiica cea mare, Sofia, și mezinul, Noah. Artista și soțul ei au sărbătorit-o pe fata lor, care a împlinit frumoasa vârstă de 14 ani și s-a transformat într-o adolescentă frumoasă și isteață. Andreea Bănică a devenit foarte nostalgică de ziua fiicei sale, conștientinzând trecerea timpului. Din acest motiv, artista a publicat câteva fotografii de familie, însoțite de un mesaj emoționant, în care se poate vedea cât de mult a crescut Sofia.

screenshot-2023-05-08-170818screenshot-2023-05-08-170818

Cum arată acum fiica Andreei Bănică

Andreea Bănica și-a sărbătorit fiica, Sofia, care tocmai a împlinit frumoasa vârstă de 14 ani. Artista este foarte mândră de cum a evoluat copila, transformându-se într-o adolescentă superbă, ce a moștenit trăsăturile mamei sale.

Citește și: „Oare de ce în alte țări oamenii pot fi civilizați? Ce nervi am! Ce a pățit Andreea Bănică ziua, în parc, unde a ieșit cu fiul ei

Citește și: Andreea Bănică a interzis accesul câinilor la hotelul ei și a stârnit furia clienților:„Vor simți că intră într-o cocină, nu…

Citește și: Armin Nicoară, filmat în timp ce-și bagă capul sub rochia unei femei, la o nuntă. Ce a găsit Claudia Puican în telefonul lui

Citește și: Gestul făcut de Prințul Harry la încoronarea tatălui său, Regele Charles. Cu cine a vorbit în biserică

Sofia a împlinit 14 ani

Cu ocazia zilei de naștere a fetei sale, Andreea Bănică i-a transmis acesteia o urare de suflet, alături de câteva fotografii nostalgice, ce o înfățișează pe Sofia în primele zile de viață, în brațele mamei sale.

„Au trecut 14 ani frumoși! Dați vă rog la următoarea poză, sa vedeți și voi diferența. Da, ai crescut frumos înconjurată de iubire! Îmi doresc doar să fii sănătoasă, că în rest ai calități multe, care te vor ajuta în viață. Noi vom fi tot timpul lângă tine, așa să știi. La multi ani suflete, Sofa mea iubită!', a scris Andreea Bănică, în dreptul mai multor imagini cu fiica sa, pe Instagram.

Cum s-au cunoscut Andreea Bănică și Lucian Mitrea

Lucian Mitrea și Andreea Bănică se cunosc de peste trei decenii. Fosta componentă a trupei Blondy și-a cunoscut soțul în perioada în care se afla la liceu. Între cei doi există o diferență de vârstă de doar câteva luni și s-au cunoscut la balul bobocilor. Putini știu că artista a avut o relație cu verișorul actualului ei soț.

M-am gândit să vă povestesc vouă, celor ce nu știați, cum m-am cunoscut cu Lucian și am ajuns astăzi să avem o relație frumoasă și 2 copii minunați! Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta.

Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a,  pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci. M-am gătit și, împreună cu o colega ne-am dus la bal. Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Ca să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade. Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verișorul lui.După bal eram prietena lui, ieșeam în oras, la film, la cofetărie, însă însoțiți mai tot timpul de vărul lui, Lucian.‘, a povestit Andreea Bănică în urmă cu ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton