Cum arată acum fiicele lui Adrian Mutu. Adriana și Maya sunt două adolescente superbe

 Oana Pantazi
.

Cum arată acum fiicele lui Adrian Mutu. Adrian Mutu a fost norocos atât în viața profesională, cât și în cea personală – chiar dacă a divorțat de două ori, fotbalistul a rămas în relații bune cu fostele soții, dar și cu copiii din primele căsnicii. Adriana și Maya, fiicele fotbalistului provenite din căsnicia cu Consuelo Matos, sunt azi două adolescente superbe, în vârstă de 15 și 17 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată acum fiicele lui Adrian Mutu. La 45 de ani, Adrian Mutu se poate considera un bărbat împlinit. Are nu doar o carieră prodigioasă, ci și o familie frumoasă, fiind binecuvântat cu o soție superbă și patru copii, ce-i drept proveniți din trei căsnicii diferite. Deși e greu de crezut, fiicele Briliantului, Adriana și Maya, sunt acum la vârsta adolescenței.

2164621646

Cum arată acum fiicele lui Adrian Mutu

Adi Mutu și Alexandra Dinu, prima lui soție, au fost căsătoriți pentru o perioadă scurtă, 2001-2003, dar din mariajul lor a venit pe lume Mario (20), primul copil al fotbalistului. A urmat căsnicia cu Consuelo Matos Gomez, care i-a dăruit fostului fotbalist două fiice – Adriana (17) și Maya (15). Din al treilea mariaj a venit pe lume Tyago (5), băiețelul pe care Adi Mutu îl are cu Sandra Bachici.

Citește și: Adrian Mutu, mărturisiri despre consumul de droguri, la 20 de ani după scandalul de dopaj:„Viața este cu suișuri și cu coborâșuri, important este să… / EXCLUSIV

Citește și:Adrian Mutu a pierdut procesul cu Alexandra Dinu și are poprire pe salariu!Câți bani trebuie să-i plătească fostei soții

În momentul de față, fiicele fotbalistului trăiesc alături de mama lor în Republica Dominicană, dar își doresc să studieze în Europa, așadar vor fi mai aproape de tatăl lor o vreme. Desigur, relația la distanță are și ea inconvenientele ei… Adi Mutu are două fiice superbe, care seamănă tot mai bine cu mama lor, iar Briliantul este conștient că îi va fi greu să le urmărească de departe evoluția. Asta cu atât mai mult cu cât frumoasa Adriana, fiica cea mare, are deja un iubit. Iată ce spune fostul mare fotbalist despre relația pe care o are cu fiicele sale!

Ce relație are Adi Mutu cu fiicele sale adolescente

E foarte greu să gestionezi lucrurile atunci când ai copii adolescenți, iar Adrian Mutu nu doar că are două fete aflate acum la vârsta adolescenței, dar Adriana și Maya se află extrem de departe de el. Altfel, fostul mare fotbalist a dezvăluit că se află în relații bune cu fostele soții, cu Mario, fiul său și al Alexandrei, dar și cu fiicele sale provenite din mariajul cu Consuelo.

După cum mărturisește, au apărut totuși unele probleme în momentul în care Adriana, fiica cea mare, și-a făcut un iubit și probabil că tatăl ei nu este chiar atât de încântat, ca orice tată de fată, de altfel.

„E o relație normală (n.r. – cu Alexandra Dinu). Nu avem niciun fel de probleme. Fiecare își vede de treaba lui, dacă avem ocazia să vorbim despre Mario o facem. Și cu Consuelo la fel. Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten', a dezvăluit Adrian Mutu, invitat în studioul emisiunii Fanatik Superliga cu Horia Ivanovic.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton