Cum arată acum fiul cel mare al lui Bebe Cotimanis. Matei Cotimanis își sărbătorește astăzi ziua de naștere: „Dragul tatei…”

 Miniosu Alexandra
.

Cum arată acum fiul cel mare al lui Bebe Cotimanis. Dacă despre cariera lui Bebe Cotimanis se cunosc o mulțime de lucruri, de la debut până în prezent, nu putem spune același lucru și despre viața lui privată. Actorul a avut mereu grijă să păstreze discreția în privința copiilor săi, pe care-i iubește enorm. Astăzi, Matei, băiatul său cel mare, își sărbătorește ziua de naștere. Iată ce mesaj i-a transmis!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Astăzi, 3 aprilie, e ziua de mare sărbătoare în familia lui Bebe Cotimanis. Îndrăgitul actor, în vârstă de 69 de ani, își sărbătorește fiul cel mare. Matei Cotimanis e numele lui și pare că îi seamănă leit celebrului său tată. De ziua lui, artistul a postat mai multe imgini de colecție cu ei doi, în care se vede clar că au o relație frumoasă și apropiată tată-fiu. Acesta este băiatul artistului rezultat din relația cu Florina Mărcuță.

bebe-cotimanis-1bebe-cotimanis-1

Citește și: De ce s-a înscris Florina Mărcuța la Teologie: „Am licența, mă pregătesc. Se întâmplă în viață să ai chemări…'. Fosta soție a lui Bebe Cotimanis ajută la restaurarea unei biserici din București / EXCLUSIV

Citește și: Bebe Cotimanis, adevăratul motiv pentru care și-a dat demisia de la PRO TV, după 25 de ani: „Am depășit momentul fantastic de repede. Nu mă mai regăseam”

Citește și: Margherita de la Clejani, revenire spectaculoasă pe scenă, la un eveniment în Londra. A cântat în duet cu mama ei, Viorica: „Îmi pare bine că și-a revenit'

Citește și: Cum arăta Olivia Steer la începutul carierei. Era elevă la liceu când a debutat în televiziune

Cum arată acum fiul cel mare al lui Bebe Cotimanis

Bebe Cotimanis are, în total, trei copii: pe Adela, Ștefan și Matei. De toți e mândru în egală măsură și i-a susținut mereu în deciziile lor. Fiul lui cel mare, Matei Cotimanis, a decis să plece de acasă după ce a terminat liceul și a făcut o facultate la Iași. Acesta își aniversează astăzi ziua de naștere, iar faimosul său tată i-a făcut o frumoasă surpriză, pe rețelele de socializare.

Bebe Cotimanis a profitat de această ocazie specială, iar astăzi a postat o serie de fotografii de colecție cu fiul lui cel mare, Matei Cotimanis. De asemenea, i-a transmis și un mesaj emoționant.

'La mulți ani, dragul tatei! Te iubesc!', i-a transmis Bebe Cotimanis fiului său, Matei, pe TikTok.

În ce relații a rămas Bebe Cotimanis cu Florina Mărcuţă, după divorț

Bebe Cotimanis a fost căsătorit cu Florina Mărcuţă în perioada 2014 – 2018, dar au divorțat. Ulterior, actorul și-a refăcut viața amoroasă alături de Iulia Dumitru, actuala lui parteneră de viață. Acum ceva timp, Florina Mărcuță, de profesie make-up artist, a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Bebe Cotimanis, tatăl fiului ei. De asemenea, a dezvăluit că este extrem de mândră de de băiatul lor, Matei.

„Fiul nostru este student la Facultatea de Arte Vizuale si Design, din Iași, Specializarea Foto-Video, la fotografie documentară, e foarte talentat în zona aceasta. Cu tatăl lui, Bebe Cotimanis, am păstrat o relație frumoasă și elegantă, după divorț, de dragul fiului nostru.Cu Bebe am și colaborat, eu l-am machiat pentru rolul din filmul ‘Între chin și amin’. E un film foarte bun, merită să-l vedeți, este pe Netflix!‘, spunea Florina Mărcuță, potrivit playtech.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton