Cum arată acum fosta soție a lui Viorel Lis. Teodora i-a fost alături vreme de 16 ani și i-a dăruit o fiică

 Dumitrache Laura
.

Cum arată acum fosta soție a lui Viorel Lis. Teodora Gheorghe a fost prima soție a lui Viorel Lis. Fostul edil al Capitalei a decis să divorțeze de femeia care i-a dăruit un băiat, pentru a se căsători cu Oana. Înainte ca Oana Lis să intre în viața fostului primar, Viorel Lis a mai avut și alte căsnicii. Teodora a fost alături de acesta vreme de 16 ani și au împreună o fiică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum arată acum fosta soție a lui Viorel Lis. Viorel Lis este cunoscută de toți românii, iar în trecut a fost primarul general al Capitale. Pe plan personal, fostul edil a avut o viață tumultoasă, fiind căsătorit de trei ori. Prima soție a fost Ligia, împreună cu care are un băiat, iar Teodora este fosta soție a lui Viorel Lis. Afaceristul s-a despărțit de ea pentru a se căsători cu Oana Lis.

teodorateodora

Cum arată acum fosta soție a lui Viorel Lis. Înainte de a o cunoaște pe Oana, Viorel Lis a format un cuplu cu Teodora. Fostul edil avea 54 de ani atunci când a cunoscut-o pe actuala lui soție, iar Oana avea 19 ani. Ei bine, faptul că era căsătorit cu Teodora, nu l-a împiedicat să se îndrăgostească de Oana Lis.

Citește și: Oana Lis a fost la un pas să divorțeze de Viorel Lis, în trecut: „A fost și problema diferenței de vârstă'

Citește și:Oana Lis a fost înșelată de Viorel Lis, de mai multe ori, la începutul relației: „L-am prins. El se vedea și cu…'. Cum au trecut peste infidelitate

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă astăzi Cristi din Banat, autorul piesei „Ca o apă cristalină'. S-a stabilit definitiv în Spania

Citește și:Cine este Dragoș Bucur. Totul despre viața lui de familie: are 3 copii, a adoptat o fetiță și s-a mutat la țară

Cum arată acum fosta soție a lui Viorel Lis

Viorel Lis este căsătorit cu Oana Lis și formează un cuplu puternic. Cu toate astea, putini stiu că fostul edil al Capitalei a mai fost căsătorit de două ori. Prima soție a fost Ligia, iar Teodora este femeia pentru care Viorel Lis a părăsit-o pentru Oana. Teodora și Viorel Lis au împreună o fiică, iar la un an de doar la nuntă, Viorel Lis a divorțat de Teodora pentru a forma un cuplu cu Oana.

Teodora i-a prins în fapt pe fostul ei soț și Oana, proaspăt angajată la Primărie. 'Prima dată am avut probleme în 1990, imediat după Revoluţie. Se încurcase cu o colegă de serviciu, n-a durat mult povestea, dar au fost repercusiuni. Eu am plecat de-acasă cu fiica noastră, Alina, şi a durat vreo două săptămâni până ne-am împacat. Pe urmă s-a combinat cu puştoaica de 18 ani, atât avea Oana când s-au cunoscut.Într-o seară, fiul lui din prima căsătorie a avut o problemă cu soţia lui şi nu-l găsea pe Viorel. Am mers la Primărie şi acolo l-am găsit cu Oana. Erau foarte tandri. Pe Oana o cunoscuse la PNŢ-CD, Sectorul 2, era nepoata unui membru de-acolo. După aceea am divorţat, el a depus cererea', povestea în urmă cu ceva timp Teodora.

Teodora Gheorghe: „A fost și o bătaie destul de serioasă”

Fosta soție a lui Viorel Lis l-a acuzat pe acesta că ar fi bătut-o crunt. Mai mult, Teodora a declarat că fostul edil al Capitalei a vrut să o interneze la psihiatrie. „A fost şi o bătaie destul de serioasă, ăla a fost cel mai violent moment. Odată, cineva mi-a schimbat medicamentele din poşetă. Nu prea puteam să dorm, luam un fel de Distonocalm. Într-o zi, am fost la o recepţie, am băut ceva acolo şi am luat o pastilă să pot să adorm. Mi s-a făcut rău, s-a chemat Salvarea, m-a dus o prietenă la spital. Ea mi-a luat şi poşeta şi hainele şi când a umblat în geantă s-a uitat la pastile şi a observat că sunt schimbate.Ea mi-a atras atenţia, luasem altceva, de-aia mi s-a făcut rău. Viorel putea să umble, cine putea să vină la noi în casă? Le am şi acum acasă, nu am reuşit să aflu ce sunt. A vrut să mă interneze şi la psihiatrie, însă am refuzat', a mai spus aceasta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton