Cum arată acum Ioana Filimon, câștigătoarea Miss România 2016. A participat la primul ei concurs de culturism: "Sunt extrem de mândră"

 Dumitrache Laura
.

Cum arată acum Ioana Filimon, câștigătoarea Miss România 2016. Ioana Filimon a devenit celebră după ce a câștigat Miss România 2016. Ulterior, frumoasa brunetă a apărut în mai multe show-uri de televiziune, iar acum a participat la primul ei concurs de culturism. Iată cum arată acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată acum Ioana Filimon, câștigătoarea Miss România 2016. În vârstă de 31 de ani, Ioana Filimon a devenit faimoasă în urmă cu șapte ani, când a câștigat Miss România 2016. A participat la mai multe show-uri de televiziune, iar acum a făcut o schimbare majoră în carieră.

ioana filimonioana filimon

Ioana Filimon a participat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici', „Ferma', „Bravo, ai stil' și a reușit să-i cucerească pe telespectatori cu frumusețea sa. Practică modelling-ul încă din copilărie, iar acum a dus la alt nivel această pasiune. Vedeta a participat de curând la primul ei concurs de culturism.

Citește și: Ce se întâmplă cu Ioana Filimon de când s-a retras din spațiul public. Detalii despre viața ei amoroasă: „Sunt în tatonări'

Citește și:De ce s-a despărțit Ioana Filimon de iubitul ei: „Am făcut și eu greșeli'

Citește și:Ce a vorbit Maia Morgenstern cu rudele din Israel, după izbucnirea războiului: „M-a sunat plângând. Niciodată nu l-am văzut plângând…”

Citește și:Ce face și cu ce se ocupă acum fosta soție a lui  What’s Up. Simina Costea locuiește în Londra: „Nu mă gândesc să revin”

Cum arată acum Ioana Filimon, câștigătoarea Miss România 2016

Ioana Filimon a câștigat Miss România în anul 2016, iar ulterior a participat la mai multe emisiuni tv. Modelul a ajuns celebră la tv, iar în ultima perioadă, a apărut mai rar pe micile ecrane. Ioana Filimon s-a axat mai mult pe cariera de modelling și a făcut o schimbare majoră. Recent, vedeta a participat la primul ei concurs, pentru care s-a pregătit intens vreme de trei săptămâni. Ioana a fost concurentă la un eveniment de culturism. Șatena nu doar că a participat, dar a obținut și locul 2 la Miss Fit Model.

„Am fost recent la un concurs, iar pentru asta m-am pregătit trei săptămâni intensiv. A fost o decizie luată de pe o zi pe alta să particip la această competiție. A fost cumva o ambiție să îmi demonstrez că încă pot face ceea ce îmi propun.Am avut o dietă foarte strictă. Am eliminat zahărul, am eliminat carbohidrații iar în ultimele patru zile nu am mâncat nimic cu sare, iar antrenamentele în sala de sport durau câte două – trei ore pe zi. Nu știu dacă vreau să continui pe acest domeniu',  a spus Ioana Filimon pentru Click!

Ioana Filimon: „Sunt foarte epuizată”

Ioana Filimon a muncit foarte mult pentru a participa la concursul de culturism. Vedeta a dezvăluit că a slăbit în trei săptămâni foarte mult și recunoaște că este epuizată. Regimul alimentar al șatenei a fost unul extrem de strict, dar a meritat, spune modelul.

Momentan pot spune că sunt foarte epuizată. pentru că eu am încercat să fac în trei săptămâni ce fac alte persoane în trei luni de zile. Regimul alimentar și antrenamentele au fost stricte pentru că timpul era foarte scurt și trebuia să recuperez totul. În urma alimentației și a antrenamentelor dure nu am slăbit așa mult. Când m-am urcat pe cântar. slăbisem 3 kilograme, atât, dar în schimb am pus masă musculară destul de multă'.

Ioana Filimon a fost mereu apreciată de unii pentru felul în care arată, in timp ce unii au criticat-o că are multe operații estetice, dar Ioana a lămurit situația. „După ce am câștigat concursul de Miss, lumea a spus că a câștigat o fată operată. Nu e adevărat, am o singură operație estetică, cea de mărire de sâni. Lumea este răutăcioasă, nu mă crede. De obicei, femeile care sunt frumoase sunt percepute ca niște femei mai puțin inteligente, dar nu este adevărat. Sunt inteligentă, știu ce vreau de la viață și am venit să câștig', a spus Ioana Filimon în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton