Cum arată acum Ionuț Gojman, fostul concurent de la Insula Iubirii. S-a căsătorit și are un băiat

 Dumitrache Laura
.

Cum arată acum Ionuț Gojman, fostul concurent de la Insula Iubirii. Ionuț Gojman a devenit faimos după ce a participat la Insula Iubirii, sezonul 4, alături de Mirela Baniaș. A fost la un pas să se căsătorească cu bruneta, dar la finalul emisiunii a decis să pună capăt relației cu bruneta și a revenit în sezonul 5, în rolul de ispită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum arată acum Ionuț Gojman, fostul concurent de la Insula Iubirii. Fanii emisiunii Insula Iubirii cu siguranță și-l amintesc pe Ionuț Gojman, fost concurent în sezonul 4. Ei bine, dacă în trecut își dorea doar să se distreze, în prezent, Ionuț Gojman a devenit un bărbat în toată firea și și-a întemeiat o familie.

ionutionut

Cum arată acum Ionuț Gojman, fostul concurent de la Insula Iubirii. În ultimii trei ani, viața lui Ionuț Gojman s-a schimbat radical. Fostul concurent de la Insula Iubirii s-a căsătorit și are un băiețel cu actuala lui soție. Mai mult, Gojman este activ pe rețelele de socializare, acolo unde urmărit de mii de internauți.

Citește și: Ionuț Gojman de la Insula iubirii și-a făcut prima intervenție estetică: 'A reușit să mă convingă'

Citește și:Ionuț Gojman de la Insula iubirii rupe tăcerea. Mesajul transmis înainte de difuzarea ultimului episod: 'Când nu mai faceți față…'

Citește și:Ce mesaje i-a trimis Oana Roman surorii sale, Catinca, după ce a fost acuzată că nu plătește, de fapt, cheltuielile de la azilul unde e internată mama lor: „Nu i-a mers cu mine'

Citește și:Andra, moment emoționant la nunta Cristinei Spătar. Mireasa a izbucnit în lacrimi: „Te iubesc…”

Cum arată acum Ionuț Gojman, fostul concurent de la Insula Iubirii.

Ionut Gojman a devenit cunoscut după ce a participat la Insula iubirii, sezonul 4, alături de Mirela Baniaș. Deși cei doi urmau să se căsătorească, Ionuț Gojman a pus punct relației și a revenit în sezonul 5, ca ispită. În ultimii ani, Ionuț Gojman s-a transformat radical și este urmărit de mii de internauți pe rețelele de socializare. Fostul concurent de la Insula Iubirii s-a căsătorit și are un băiețel cu soția sa.

Gojman postează deseori imagini cu soția și fiul său, iar el este foarte fericit alături de familia sa. Anul trecut, Ionuț Gojman a devenit tată pentru prima oară, după ce soția sa a adus pe lume un băiat. Micuțul a primit numele Ilias și seamănă foarte bine cu tatăl său.

Mereu am crezut că există cineva acolo sus care are grijă să le așeze pe toate la momentul potrivit. Și de fiecare dată am simțit ca nu sunt singur în ceea ce fac. Dumnezeu are un mod ciudat de a-mi arata că există.Mă trimite acolo unde trebuie, cum trebuie și când trebuie de fiecare dată și o face la modul acela în care să îmi lase impresia că de fapt deciziile sunt ale mele. Îmi oferă de unde nu mă aștept ceea ce-mi lipsește și mă împlinește. Dar mereu la momentul potrivit. Îmi arată ce este bun și ce este rău printr-un mod doar de el știut.', a scris Ionuț Gojman pe contul personal, atunci când a venit pe lume fiul său.

Ionuț Gojman a format un cuplu cu Mirela Baniaș, la Insula Iubirii, sezonul 4

Ionuț Gojman și Mirela Baniaș au participat la Insula Iubirii, sezonul 4, când și-au testat relația. Cei doi erau decisi să își unească destinele, dar la finalul emisiunii, au decis să meargă pe drumuri separate.

În timp ce Ionuț Gojman a revenit la Insula Iubirii în calitate de ispită, Mirela Baniaș și-a refăcut viața. Ulterior, fostul concurent de la Insula Iubirii a întâlnit-o pe Silvia, femeia cu care s-a căsătorit și i-a dăruit un copil. Gojman pare foarte fericit alături de familia sa, iar rolul de tatăl l-a schimbat radical.

Mirela Banias și Ionuț Gojman nu mai țin legătura, după ce s-au despărțit

Mirela Banias a fost foarte dezamăgită de fostul ei iubit. După terminarea emisiunii, bruneta a vrut să-i mai acorde o șansă iubitului ei, dar acesta a decis să rupă relația și să revină în emisiune ca ispită. În prezent, vedeta și-a refăcut viața, iar fanii au fost curioși să afle dacă Mirela Banias mai păstrează legătura cu Ionuț Gojman după ce s-au despărțit.

„Nu știu nimic, nu mă interesează, nici nu vreau să aflu nimic. Din 2016, de la divorț, nu l-am mai văzut. Bunica are o vorbă: „de morți numai de bine…'. Relația actuală este de peste 2 ani', a spus Mirela Baniaș pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton