Cum arată acum Mariana Pfeiffer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf. A postat o imagine cu fiul ei, Luca, și Asiana Peng

 Lăstun Ana Maria
.

Înainte ca Laurențiu Reghecampf să fie împreună cu Anamaria Prodan, bărbatul a fost căsătorit vreme de 13 ani cu Mariana Pfeiffer. Cei doi au și un băiat- pe Luca Reghecampf, care este acum în vacanță cu mama lui și iubita, Asiana Peng.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Odată ce s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf, Mariana Pfeiffer a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și a dus o viață liniștită alături de Luca Reghecampf, fiul ei și al antrenorului. Discretă din fire, Mariana Pfeiffer nu a vrut să apară la emisiuni televizate sau să ofere diverse interviură, dar acum se află în vacanță cu Luca Reghecampf și iubita acestuia, gimnasta Asiana Peng.

Citește și: Cum se înțelege Anamaria Prodan cu prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, Mariana: 'Eu iert'

Citește și: Fosta soție a lui Reghe, detalii uimitoare despre divorțul lor și despre Anamaria Prodan: „Venea deja la mine acasă'

Citește și: Fiul lui Laurențiu Reghecampf se iubește cu gimnasta Asiana Peng: „Este foarte fericită”

Citește și: Anamaria Prodan a dezvăluit motivul incredibil pentru care nu va divorţa niciodată de Laurenţiu Reghecampf: „El mi l-a trimis pe Laur, trăieşte prin soţul meu'

Mariana Pfeiffer îi ține pe apropiați la curent cu ceea ce face prin intermediul fotografiilor postate pe rețelele de socializare. Acum, a postat o imagine de colecție alături de Luca Reghecampf și Asiana Peng, iubita fiului cel mare al lui Laurențiu Reghecampf. Cei trei se află în vacanță în sudul Italiei și se relaxează într-un cadru de poveste, peisajele pe care Mariana Pfeiffer le fotografiază fiind idilice.

cum-arata-mariana-pfeiffer-prima-sotie-a-lui-laurentiu-reghecampf-1cum-arata-mariana-pfeiffer-prima-sotie-a-lui-laurentiu-reghecampf-1

Mariana Pfeiffer, vacanță luxoasă alături de fiul Luca Reghecampf și Asiana Peng, iubita lui

Mariana Pfeiffer și Luca Reghecampf s-au cazat la un resort de lux, aflat la baza munților Alpi și bineînțeles că tabloul de familie este reîntregit de Asiana Peng, iubita tânărului. Cunoscutul centru de spa & welness se află în top-urile celor mai bogați oameni din europa, atunci când vine vorba despre vacanțe, notează Antena 1 citat de Libertatea, semn că s-au scos destul de mulți bani din buzunar pentru vederea panoramică asupra munților.

Mariana Pfeiffer a postat o imagine neașteptată alături de Luca Reghecampf și iubita lui, Asiana Peng. Cei trei sunt în halatele de baie și se pare că au decis să profite din plin de facilitățile centrului de cazare. Putem deduce că Mariana Pfeiffer, Luca Reghecampf și Asiana Peng s-au relaxat în cadrul unei ședințe de masaj sau s-au bucurat de o zi la spa.

Cum arată Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf

La ani buni după ce Mariana Pfeiffer a divorțat de Laurențiu Reghecampf, prima soție a antrenorului de fotbal este neschimbată. Are părul blond, la fel ca atunci când erau căsătoriți și nici la capitolul stil și vestimentație nu s-a schimbat prea mult. În prezent, Mariana Pfeiffer este căsătorită cu un neamț pe care îl cheamă Mathys Pfeiffer.

Cei doi s-au cunoscut la un resort similar cu cel în care se află acum Mariana Pfeiffer, Luca Reghecampf și iubita lui, Asiana Peng, semn că împărtășesc pasiuni similare. În prezent, fiecare se ocupă de propriile afaceri: fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf are un salon de masaj și terapie, iar soțul ei este acționar la o crescătorie de pește.

„Mergeam foarte des la un complex cu piscină şi sauna şi acolo l-am cunoscut pe soţul meu. Se întâmpla acum 4 ani. Nu ştia cine sunt, ce fac, a fost dragoste a fost prima vedere. Eu nu credeam că mai putem iubi pe cineva, dar uite că pe 24 ianuarie împlinim 3 ani de căsnicie”, a declarat MAriana Pfeiffer, pentru Click.ro.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton