Cum arată acum Paul Mino Niculescu, fostul concurent Chefi la Cuțite. A slăbit zeci de kilograme și pare alt om

 Dumitrache Laura
.

Cum arată acum Paul Mino Niculescu, fostul concurent de la Chefi la cuțite, sezonul 7. Paul Mino Niculescu i-a impresionat pe cei trei jurați de la Chefi la cuțite cu talentul său culinar. Concurentul a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu și a fost îndrăgit de telespectatori. Acum, la patru ani de la participarea sa la Chefi la cuțite. Paul Mino Niculescu este total transformat.Iată cum arată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum arată acum Paul Mino Niculescu, fostul concurent de la Chefi la cuțite, sezonul 7. Fostul concurent are o poveste de viață emoționantă. Paul Mino Niculescu a povestit că la vârsta de 9 ani mama sa l-a dat afară din bucătărie pe motiv că femeia trebuie să stea la cratiță. Ulterior, și-a dat seama că este pasionat de gătit și a venit la Chefi la cuțite pentru a-și arăta talentul culinar.

Paul Mino Niculescu chefi la cutitePaul Mino Niculescu chefi la cutite

Paul Mino Niculescu a decis să facă schimbări majore în viața sa și acum este total transformat. Fostul concurent de la Chefi la cuțite, sezonul 7, a slăbit considerabil și merge la sală foarte des. Mai mult, bucătarul este activ pe rețelele de socializare și unde îi ține la curent pe internauți cu transformarea sa.

Citește și: Bunica Gherghina Bereghianu, virală pe TikTok, a venit la Chefi la Cuțite. Cum i-a impresionat pe jurați: „E invidios Scărlătescu pe dumneavoastră”

Citește și:Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, a gătit pentru Celine Dion și Justin Bieber: „Am lucrat în restaurante cu stele Michelin”

Citește și:Cum a reușit Bia Khalifa să se sărute cu starul american Tekashi 6ix9ine, la festivalul Beach Please 2023: „M-a ales pentru că…”

Citește și:Cătălin Botezatu, despre Dana Budeanu: „Are creier și circumvoluțiuni pentru un milion de femei”

Cum arată acum Paul Mino Niculescu, fostul concurent de la Chefi la cuțite, sezonul 7

Paul Mino Niculescu a fost concurent la Chefi la cuțite, sezonul 7. Bucătarul a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu, iar la preselecții i-a impresionat pe cei trei jurați. După terminarea filmărilor, Paul MIno Niculescu nu a mai apărut pe micile ecrane, iar acum este totul transformat.

Fostul concurent a slăbit considerabil și merge des la sală. Mai mult, bucătarul le arată fanilor de pe Instagram cât de mult s-a schimbat, dar și cât efort depune pentru a duce o viață sănătoasă. Cea mai recentă imagine a lui Paul Mino Niculescu este din luna ianuarie, anul acesta și se poate observa că s-a schimbat foarte mult de la finala show-ului culinar. Acesta a publicat mai multe imagini în timp ce ridica greutăți la sală.

Paul Mino Niculescu și-a urmat pasiunea de bucătar

Fostul concurent din echipa lui Florin Dumitrescu și-a urmat pasiunea de bucătar. Paul Mino Nicolescu a decis să rămână în domeniul bucătăriei, iar ori de câte ori are ocazia postează imagini cu el din bucutărie. La preselecțiile emisiunii Chefi la cutite, sezonul 7, Paul Mino a povestit că a început să fie pasionat de gătit, după ce mama sa l-a dat afară din bucătărie și i-a zis că femeia trebuie să stea la cratiță.

„De când eram mici, m-am apucat să pictez. Au văzut că am talent și mi-au acordat șansa să am expoziții. Doar că trebuia să pictez strict ce mi se spunea, iar asta m-a nemulțumit. Așa am ajuns să fac graffitti și am „măzgălit” pereți”, povestește Paul.

Fostul concurent a lucrat într-un club de swingeri, unde era barman. În acea perioadă, Paul Mino Niculescu a trecut prin momente dificile. Acesta le-a preparat celor trei chefi ochi de oaie, dar aceștia l-au pus să revină cu un alt preparat pentru a dovedi că merită cuțitul. Iar într-un final, l-a obținut și a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton