Cum arată acum prima soție a lui Gheorghe Hagi. Au fost căsătoriți cinci ani

 Pirvu Cristina
.

Prima soție a lui Gheorghe Hagi este mai puțin cunoscută în lumea mondenă. Aceasta nu apare deloc în lumina reflectoarelor și puțini știu că a avut un mariaj eșuat cu cel mai bun fotbalist al României. Iată cu ce se ocupă acum. 

Gheorghe Hagi, cel mai bun fotbalist ai României, este căsătorit cu Marilena Vlahbei, sora soției lui Gică Popescu. Înainte de acest mariaj din 1995, el a mai fost căsătorit cu Leni Celnicu. La 49 de ani, pe care i-a împlinit pe 4 februarie, Leni Varsami are doi copii,  dintr-o relație de un deceniu. În prezent, Leni Varsami a rupt orice legătură cu Hagi.

În 1994, Gică s-a despărțit de Leni Celnicu, mutarea fotbalistului la Real Madrid fiind momentul care i-a făcut pe amândoi să realizeze că nu mai pot merge pe același drum. Ca și Leni, Gică are doi copii: Kira, care studiază teatrul în America, și Ianis, legitimat la formația italiană AC Fiorentina, scrie Libertatea. 

În prezent, ea lucrează ca economist la o bancă.

Prima sotie a lui Gheorghe HagiPrima sotie a lui Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi, mărturisire rară despre soția sa, Marilena

În ciuda faptului că a fost dintotdeauna discret cu viața personală și și-a ținut familia departe de ochii curioșilor, Gheorghe Hagi a uimit recent pe toată lumea, făcând o mărturisire emoționantă despre soția sa, Marinela Hagi.

Viața mi-a dat de toate: sport, fotbal, sunt celebru şi am o familie incredibilă. Am o nevastă care e cu mine, care mi-a dat doi copii și care mă susţine şi pentru ceilalţi 200. Dacă nu mă susţinea ea, îmi lua toţi banii. Îi mulţumesc pe această cale. Îmi spune din când în când «dar nu îmi zici şi mie că mă iubeşti»? E mai greu, că eu zic mai greu. Dar ea ştie că ţin la ea. Și ea ține la mine‘, a declarat Gheorghe Hagi despre femeia care i-a oferit doi copii. Cel mai mare fotbalist român este căsătorit de peste 20 de ani cu Marilena și împreună au doi copii, pe Ianis (19), care îi calcă pe urme tatălui, și pe Kira (22) de ani, actriță.

Foto: Facebook, Libertatea

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton