Cum arată acum Raluca Munte de la Puterea Dragostei. A publicat poze cu noul ei iubit, iar fanii au reacționat imediat

 Raiciu Adriana
.

O mai ții minte pe Raluca Munte de la Puterea dragostei? Raluca Munte a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Puterea dragostei. Chiar dacă în competiție nu și-a găsit sufletul pereche, se pare că soarele a răsărit și pe strada vedetei. Iată ce face acum și cum arată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Raluca Munte a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Puterea dragostei. La momentul respectiv, când a pășit în casă, aceasta avea un singur gând: să-și găsească jumătatea și să-și întemeieze o familie. Chiar dacă a reușit să întâlnească un bărbat pe placul ei în competiție, pe Ricardo, relația dintre ei nu a durat prea mult. Astfel, după câteva săptămâni, cei doi au ajuns la despărțire.

ce-a-ajuns-sa-faca-astazi-raluca-munte-una-dintre-primele-participante-la-sezonul-1-al-emisiunii-puce-a-ajuns-sa-faca-astazi-raluca-munte-una-dintre-primele-participante-la-sezonul-1-al-emisiunii-pu

După ce a părăsit emisiunea Puterea dragostei, aceasta a început să fie extrem de activă pe rețelele sociale. Astfel, doar pe contul său de Instagram are peste 400.000 de următori, pe care îi ține la curent cu ultimele noutăți din viața sa.

Citește și: Raluca Munte de la Puterea Dragostei a făcut videochat. Au apărut imginile care o dau de gol

Citește și: Raluca Munte de la Puterea Dragostei, de urgență la spital: „N-am mai putut să respir”

Citește și:Robert de Niro a devenit tată pentru a șaptea oară, la 79 de ani. Anunțul surprinzător al actorului: „Tocmai mi s-a născut un copil’

Citește și:Încoronarea Regelui Charles al III-lea. La ceremonie participă și Olena Zelenska

Cum arată acum Raluca Munte de la Puterea Dragostei

Raluca Munte nu și-a găsit un bărbat pe placul ei la Puterea dragostei, cu care să-și întemeieze o familie, dar pare că soarele a strălucit acum și pe strada ei. Pe Instagram, aceasta le-a făcut cunoștință fanilor cu noul ei partener de viață, de care pare foarte îndrăgostită.

Din imagini se poate observa că Raluca este foarte fericită alături de noul iubit, care se numește Daniel Stanci. Cei doi se plimbă destul de mult, iar like-urile la fotografiile postate nu sunt deloc puține.

Fanii au putut observa că Raluca Munte s-a schimbat destul de mult. Și-a schimbat culoarea părului, dar și stilul de viață. „Te-ai schimbat mult/ Îți stă foarte bine cu această culoare/ Ce bine vă sta împreună!”, au fost comentariile primite de fosta concurentă de la Puterea dragostei.

Raluca Munte de la Puterea Dragostei a făcut videochat

Raluca Munte, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a făcut în trecut videochat. Bruneta a declarat că a practicat această meserie în timpul facultății, pentru a se întreține. 

Am fost folosita din toate punctele de vedere în fosta relație. Eu nu voi arăta nici o dovadă despre persoana care mi-a făcut rău atâta timp, prin înregistrările primite unde am dovadă vie!’, a fost reacția Ralucăi Munte după ce fanii i-au și trimis capturi cu imagini făcând videochat.

Nu voi arăta lumii! Știu că familia mea a văzut totul și mă bucură acest lucru. Aștept cu nerăbdare săptămâna viitoare să vedeți adevărul, cine a mințit, cine a jucat teatru și cine s a folosit de cine. Eu voi merge mai departe și voi lupta. Susținătorii mei am observat că mă susțin necondiționat și ma votează într-un număr atât de mare zi de zi, declara Raluca Munte, în urmă cu ceva timp.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton