Cum arată acum și cu ce se ocupă Adela Marian, prima Miss România de după Revoluție. A lucrat la Agenția Națională Antidrog

 Dumitrache Laura
.

Adela Mariana a fost desemnată prima Miss România de după Revoluție, fiind desemnată cea mai frumoasă fată din țară. Au trecut 33 de ani de când a primit premiul de Miss România, iar acum activează ca psihoterapeut în București. Iată cum arată acum prima Miss România de după Revoluție!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Miss România a avut loc în România pentru prima dată în anul 1920, iar prima câștigătoare a concursului de frumusețe a fost încoronată în 1906, atunci când Transilvania aparținea de Ungaria. Maria Peligrad a fost prima româncă care a câștigat Miss România. După Revoluție, Adela Mariana a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din România.

index (1)index (1)

Adela Mariana a primit titlul de cea mai frumoasă româncă în urmă cu 33 de ani, după Revoluție. Anii au trecut, iar Adela s-a schimbat și lucrează ca psihoterapeut în București, unde are propriul cabinet. De asemenea, a lucrat la Agenția Națională Antidrog pentru o perioadă.

Citește și: Elena Merișoreanu, primele declarații despre botezul strănepotului ei. Când va avea loc evenimentul: „În aceeași zi o să se și cunune părinții micuțului' / EXCLUSIV

Citește și:Câți bani a strâns Andreea Esca din organizarea croazierei pe Mediterană: „Am ieşit pe plus. A fost foarte greu'. Turiștii vor petrece opt zile cu prezentatoarea TV

Citește și:„Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând”. De ce nu a putut Ioana Tufaru să-și înscrie copilul la școală

Citește și:După succesul din Londra, Rocsana Marcu a dat lovitura și în Dubai, în imobiliare: „Cea mai scumpă locuință vândută a fost de cinci milioane de euro

Cum arată acum Adela Marian, prima Miss România de după Revoluție

Adela Marian a primit titlul de Miss România după Revoluție. Au trecut 33 de ani de când a obținut acest premiu, iar acum Adela Marian este psihoterapeut și are propriul cabinet în București. Mai mult, în urmă cu ceva timp, a lucrat la Agenția Națională Antidrog. Adela Marian are un master în Psihologie judiciară și victimologie.

În anul 1990, Adela Marian a cucerit lumea cu frumusețea sa, câștigând premiul de Miss România. Ei bine, anii au trecut, dar frumusețea Adelei a rămas aceeași. Adela Marian este activă în mediul online, acolo unde postează imagini cu ea și prietenii ei.

În perioada interbelică, în România au fost organizate două concursuri Miss România. Concursul nu a mai organizat din cauza izbucnirii celui de-al Doilea Război Mondial și a comunismului.

Scandalul de la Miss România 2022

Daniela Herea este câștigătoarea Miss România 2022. Cu toate astea, Ionella Postelnicu a susținut, după concurs, că ea este, de fapt, cea care merita premiul Miss România. Tânăra ar fi spus aceste lucruri pentru a obține diverse beneficii și sponsorizări, iar pe rețelele sociale s-a afișat cu panglica Miss România 2022.

Eu, sincer, nu am auzit de dânsa și, mai mult ca sigur, nu a participat anul acesta la concursul de Miss, care a avut loc în luna mai. Este posibil ca dânsa să fi câștigat alt concurs de Miss în România. Mă gândesc că poate s-a creat o confuzie…Dacă dânsa chiar se folosește de acest titlu, este foarte urât. Eu nu m-am lăudat, nu am profitat și nici nu voi profita vreodată de titlul pe care l-am obținut pentru a beneficia de diferite sponsorizări', a declarat atunci Daniela Herea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton