Cum arată acum Silvia Chifiriuc. La 49 de ani, soția lui Petre Roman are o siluetă de invidiat

.

Silvia Chifiriuc și Petre Roman sunt căsătoriți de 13 ani și tot de atunci își trăiesc povestea de dragoste în discreție. Soția fostului premier este cu 25 de ani mai tânără decât partenerul ei de viață și, deși curând va împlini 50 de ani, arat[ cu mult mai tânără. Iată cum a fost surprinsă recent!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 29 octombrie, Sivia Chifiriuc va împlini 50 de ani, însă timpul a fost extrem de blând cu soția fostului premier Petre Roman, care și-a păstrat trupul zvelt și lookul tineresc. La fel, de altfel, ca și soțul ei, care la 76 de ani are o alură sportivă și este extrem de energic. Iată cum arată acum Silvia Chifiriuc!

Silvia-Chifiriuc-6Silvia-Chifiriuc-6

Cum arată Silvia Chifiriuc la aproape 50 de ani

O prezență extrem de discretă în spațiul public în ultimii ani, Silvia Chifiriuc nu este greu de recunoscut pe stradă, deși a ieșit de multă vreme din lumina reflectoarelor. Soția fostului premier Petre Roman dovedește însă, că și în cazul ei, vârsta este doar un număr. Recent, aceasta a fost surprinsă de către paparazzii Click în timp ce ieșea dintr-un mall bucureștean, unde fusese la cumpărături.

Îmbrăcată sobru și machiată discret, Silvia Chifiriuc arăta în egală măsură sexy într-o rochie neagră casual, cu o palmă deasupra genunchilor și cu sandale cu platformă. Și cum, se spune, frumusețea vine din interior, soția fostului prim-ministru are grijă să se înconjoare de mesaje pozitive, care induc o stare de bine.

Citește și: Cu cine s-a iubit Silvia Chifiriuc înainte de Petre Roman. A avut o relație cu un italian cu 47 de ani mai în vârstă decât ea

Citește și: Cum petrec Silvia Chifiriuc și Petre Roman Crăciunul, după 12 ani de căsătorie:'Ne mai ciondănim din privinţa asta'

Citește și: Petre Roman și Silvia Chifiriuc, dezvăluiri din intimitate. Din ce motive se ceartă

Citește și: Oana Roman, după ce a fost acuzată că trăiește din banii tatălui ei, Petre Roman: „Este realmente șocant”

Citește și: Ce relație are acum Oana Roman cu tatăl ei, Petre Roman: „Dacă e ceva care mă apasă îngrozitor…'

„Când ies din casă sunt protejată de Iisus/ Eu am un semn perfect odihnitor/ Eu dorm de la ora 22.00 până dimineața cu plăcere/ Eu sunt plină de idei și succes/ Eu am tot ce mă face fericită/ Credință în Dumnezeu, iubire, pace, armonie/ Succes profesional, bogăție financiară, câștiguri/ Mirobolante la lotto! Mulțumesc cu recunoștință', este mesajul surprins de paparazzii Click, pe care Silvia Chifiriuc îl ține, la vedere, în mașină.

Cum s-au cunoscut Silvia Chifiriuc și Petre Roman

Petre Roman și Silvia Chifiriuc formează un cuplu de 13 ani. La scurt timp după ce a divorțat de Mioara Roman, fostul premier al României a decis să se căsătorească cu frumoasa brunetă. Cei doi își trăiesc mariajul departe de ochii curioșilor și se potrivesc perfect, în ciuda diferenței de vârstă de 25 de ani dintre ei. La 76 de ani, Petre Roman și-a păstrat carisma debordantă, iar Silvia are aceleași trăsături impresionante și, la 49 de ani, se bucură de o familie minunată alături de fostul premier, căruia i-a dăruit un fiu superb, Petrus (12).

Silvia Chifiriuc și Petre Roman s-au cunoscut într-un avion, iar fostul politician a fost cel care a abordat-o și a invitat-o să se așeze lângă el. Cei doi au început să vorbească și au decis să păstreze legătura.

Este o potrivire frumoasă între noi. O relație se bazează pe iubire puternică, respect și înțelegere. Când ne-am cunoscut, doar ne-am salutat. M-a impresionat amabilitatea lui și educația pe care a primit-o, este un gentleman. Am avut o discuție scurtă, dar mi-a transmis multă caldură. Eram la facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. În avion, după o oră de zbor, a încercat să mă cunoască, mi-a zis să stau lângă el„, a mărturisit soția lui Petre Român, potrivit impact.ro.

Foto: Facebook, Click

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton