Cum arăta Adelina Chivu în urmă cu 16 ani, când prezenta știrile din sport la Antena 1. Avea un decolteu amețitor și promova naturalețea în coafură și machiaj

 Tudorache Simona
.

Adelina Chivu revine în televiziune după o pauză de 16 ani în care s-a dedicat familiei. Soția lui Cristi Chivu e și astăzi, la 42 de ani, la fel de frumoasă ca atunci când prezenta știrile din sport la Antena 1. Vedeta pare că a înflorit de-a lungul anilor, semn că familia frumoasă pe care o are o împlinește, iar asta se vede și pe chipul ei, dar și în realizările pe care le are.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Adelina s-a depărtat de lumina reflectoarelor pentru a-l urma pe cel pe care îl iubea în Italia. Vedeta prezenta știrile sportive la Antena 1 atunci când s-a îndrăgostit de Cristi Chivu. S-au mutat la Milano și și-au construit o familie superbă. Povestea lor a început pe neașteptate. Adelina Elisei și Cristi Chivu s-au cunoscut în vara lui 2007, la un concert al trupei Holograf, printr-un prieten comun.  Fotbalistul a fost vrăjit de frumoasa prezentatoare și a făcut totul ca să îi intre în grații. Cu o săptămână înainte de nuntă, care a avut loc pe 6 iulie 2008, Adelina a aflat că e însărcinată. Nunta a avut loc pe domeniul Stirbey, iar nași le-au fost Manuela și Victor Becali.

Adelina si MihaiAdelina si Mihai

Cum arăta Adelina Chivu atunci când intra în televiziune

Adelina și Cristi Chivu sunt căsătoriți de 16 ani și au două fiice împreună, pe Natalia (15 ani) și Anastasia (13 ani). Adelina Chivu se întoarce după 16 ani la prima dragoste, televiziunea. Soția lui Cristi Chivu se declară fascinată de această nouă provocare. Ea va prezenta alături de Mihai Morar X Factor. Adelina arată la fel de spectaculos ca atunci când apărea pe sticlă.

„După 16 ani în care am stat departe de meseria mea şi m-am bucurat de familie, am ales să mă întorc la Antena 1, să prezint împreună cu Mihai cel mai important proiect de muzică şi televiziune din lume. X Factor combină în cel mai fericit mod două dintre pasiunile mele: poveştile de viaţă ale oamenilor şi muzica, fără de care eu nu pot să trăiesc. Deşi nu mă gândeam că drumul meu va mai fi sinonim cu televiziunea, iată că niciodată nu poţi să spui niciodată şi că toate femeile se pot întoarce la pasiunile lor chiar şi după o perioadă mai lungă sau mai scurtă în care se dedică familiei. Natalia şi Anastasia, fetele mele, sunt fane absolute ale X Factor şi abia aşteaptă şi ele să vadă versiunea românească. Sunt fericită să revin într-o echipă cu oameni care au atât de multă experienţă în muzică şi televiziune, alături de concurenţi talentaţi, care abia aşteaptă să fie descoperiţi şi în faţa unui public care iubeşte spectacolul!', dezvăluie Adelina Chivu.

Citește și: Cum arată acum fosta soție a lui Mihai Neșu. Maria are un alt partener de viață: „Ei nu i-a plăcut niciodată să apară la televizor și…”

Citește și: Marinela Chelaru a rămas fără permis din cauza problemelor de sănătate: „Le e frică să mi-l reînnoiască, să nu fac infarct la volan”

Citește și: Carmen de la Sălciua recunoște că ea și-a dorit divorțul de Culiță Sterp: „El mai credea într-o șansă de împăcare, eu nu mai…'

Citește și: Cum arată Adrian Văncică după ce a slăbit 23 de kilograme: „Frigiderul e Dumnezeu. Adică ăla e dușmanul numărul 1″

Citește și: Adda a știut din copilărie că va face muzică: „Am simțit mereu că sunt un mesager, pe pământ, care primește informații de la o sursă divină”. Familia a făcut mari sacrificii, pentru ea / EXCLUSIV

Adelina Chivu va face echipă cu Mihai Morar

Mihai Morar e extrem de încântat de colega lui de prezentare pe care o știe de ani buni. „Sunt încântat să prezint noul X Factor alături de Adelina şi vă promitem că împreună vom aduce emoţia şi poveştile extraordinare ale concurenţilor în casele telespectatorilor. Noi ne cunoaştem de ani buni, am fost colegi în Antena, încă de la începuturile noastre, aşa că putem vorbi deja din categoria pe vremea noastră', a declarat Mihai Morar, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de radio din România.

Foto: Libertatea, Prosport, arhivă, Facebook, Pr

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton