Cum arată Adelina Chivu la 41 de ani și cum își menține silueta: "Până la 35 de ani nu am ținut dietă"

 Dumitrache Laura
.

Cum arată Adelina Chivu la 41 de ani. Soția lui Cristi Chivu trăiește de ani buni în Italia, alături de fostul fotbalist, Cristi Chivu, și de cele două fiice ale sale. Fosta prezentatoare de știri sportive este activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii ei tot ce se întâmplă nou în viața ei. Iată cum arată Adelina Chivu la vârsta de 41 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Adelina Chivu la 41 de ani. Fosta prezentatoare de știri sportive formează un cuplu cu Cristi Chivu, iar împreună au două fiice, Anastasia și Natalia. Celebrul cuplu s-a mutat la Milano în urmă cu câțiva ani, unde au o viață frumoasă.

adelinaadelina

Adelina Chivu a renunțat la cariera în televiziune și s-a mutat împreună cu Cristi Chivu la Milano. Împreună cu actualul antrenor al clubului de tineret Inter Milano, trăiește o poveste de dragoste frumoasă de mai bine de un deceniu, iar rodul iubirii lor sunt Anastasia și Natalia de 14, respectiv 12 ani.

Citește și:Cum au decurs primele întâlniri dintre Adelina și Cristi Chivu: „A leșinat. Ne mai certăm, dar…'

Citește și:Anamaria Prodan a oficializat relația cu milionarul Flavius Nedelea. Prima fotografie în calitate de cuplu: „Suntem fericiți”

Citește și:Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Horia Brenciu a dezvăluit cine a câștigat amuleta: „Scărlătescu s-a stricat la față'

Citește și:Larisa Drăgulescu va avea un băiețel. De ce nu renunță la OnlyFans și câți bani câștigă: „De aici am cele mai multe venituri'

Cum arată Adelina Chivu la 41 de ani și cum își menține silueta

Adelina Elisei și Cristi Chivu s-au întâlnit în anul 2007. Ea era prezentatoare la o televiziune generalistă din România, iar el era fotbalist la AS Roma. După un an, Adelina Chivu și Cristi Chivu și-au unit destinele și s-au mutat în Italia de ani buni.

Adelina Chivu, în vârstă de 41 de ani, este activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii săi tot ce se întâmplă nou în viața ei. Bruneta are un trup de invidiat, iar internauții sunt impresionați de modul în care arată. Spre deosebire de alte vedete, Adelina Chivu apare naturală în fotografiile ei.

Înainte de sarcini şi chiar şi după aceea vreo câţiva ani, nu am avut chiar nicio problemă (n.r.- cu greutatea). Eu până la 35 de ani nu am ținut dietă și nu am făcut niciun fel de sport. Ei, după această vârstă, metabolismul meu a devenit mai lent şi am observat că nu mai pot mânca chiar orice, oricât şi oricând. Aşa mi-am dat seama ce norocoasă fusesem şi nu realizasem. Dar altfel, nu pot spune că am probleme de greutate, nu am avut niciodată. Nu prea mănânc dulce. Dar cu pastele, cu pizza, cu prosecco aici e destul de complicat', a mărturisit soția lui Cristi Chivu, pentru OkMagazine!.

Adelina și Cristi Chivu împlinesc 15 ani de căsnicie

Adelina și Cristi Chivu au o relație frumoasă, iar în luna iulie a acestui an vor împlini 15 ani de căsnicie. Fosta prezentatoare tv a postat în luna octombrie a anului trecut, de ziua sa de naștere,un mesaj emoționant pentru Cristi Chivu. „Nimic nu se compară cu tine! Te iubesc! La mulți ani!'. În urmă cu ceva timp, Adelina Chivu a povestit cum a decurs prima întâlnire cu soțul ei. Vedeta a menționat că niciunul dintre ei nu a dat prea multe șanse relației.

Îmi place să cred că eu sunt cea amuzantă dintre mine și soțul meu. La una dintre primele întâlniri l-am dat pe spate cu niște pateuri de la un lanț cunoscut. A leșinat, le știam și eu de la mine, din Piatra-Neamț. Îmi plăceau astea cu vișine și i-am luat și lui. Au trecut foarte repede și foarte ușor acești 15 ani. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nu ni s-au dat șanse la început, nici eu nu dădeam șanse dacă e să fiu corectă. Pur și simplu ne-am lipit foarte repede, asta m-a speriat și mai tare. Am avut timp să ne fie dor unul de altul, fiind plecat atât de des’, a povestit Adelina Chivu la Maruta.

Adelina Chivu, despre fiicele sale

Adelina Chivu a povestit despre viața de familiei și despre fiicele sale, Anastasia și Natalia. Vedeta a declarat că fostul fotbalist petrece mult timp cu fiicele sale și se bucură de fiecare moment alături de acestea.

„Pot să zic orice, că sunt la școală, altfel nu m-ar lăsa. Sunt rușinoase, nu se lasă pozate. Sunt bine, sunt foarte drăguțe. Anastasia seamănă bine fizic cu mine, un pic și caracterial. În schimb, Natalia e foarte amuzantă. Mie îmi place să cred că eu sunt aia amuzantă dintre mine și soț. Cristi e implicat, petrece timp cu ele.Vin mai des acum în România, pentru că am mai mult timp liber cu fetele. De fapt, sunt ele mai independente și îmi recâștig puțin din independența mea, pot să mă plimb, să-mi văd prietenii'.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton