Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare / Ce face pentru a se menține în formă: „Mănânc orice, dar...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că la începutul acestui an, Adelina Pestrițu a surprins pe toată lumea, după ce a povestit că a renunțat la implanturile mamare. Fanii au reacționat imediat și mulți au felicitat-o pentru această decizie, însă abia acum au apărut imaginile cu ea în costum de baie, unde se vede clar schimbarea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

O perioadă bună de timp de ce și-a scos implantul mamar, Adelina Pestrițu a fost nevoită să poarte un corset și să aibă o perioadă de recuperare. Prin urmare, vedete nu s-a mai afișat cu decolteuri adânci așa cum erau fanii obișnuiți să o vadă, ci cu haine fără decolteu. Ce-i drept, se vedea schimbarea, însă nu atât de bine cum se poate observa acum, în costum de baie.

cum-a-fost-surprinsa-adelina-pestritucum-a-fost-surprinsa-adelina-pestritu

Citește și: Adelina Pestrițu și-a scos implanturile mamare. Cum arată după operație și de ce a luat decizia: „Imediat după ce am împlinit 37 de ani, am trecut la schimbări majore'

Citește și: Cum se simte Adelina Pestrițu la 3 săptămâni după ce și-a scos silicoanele: „Țesutul se reface, am voie să…”. Care a fost reacția soțului ei, Virgil Șteblea

Citește și: Laura Giurcanu, primele imagini cu iubitul. Vedeta l-a părăsit pe Aris Eram și s-a împăcat cu fostul ei logodnic, care a înșelat-o în trecut / Cum au fost surprinși de paparazzi

Citește și: Imagini cu înmormântarea fastuoasă a nepotului Alinei Marymar, iubita lui Tzancă Uraganu. Gestul făcut de partenera manelistului pentru Lucas, după ce l-a condus pe ultimul drum: „Primul meu copil…'

Cum reușește Adelina Pestrițu să aibă tot timpul o siluetă demnă de invidiat, deși mănâncă orice

Acum, Adelina Pestrițu și familia ei se bucură de o frumoasă vacanță în Turcia, astfel că nu a putut să nu împărtășească cu marea ei comunitate de fani numeroase fotografii. Printre acestea, a postat și o poză cu ea în costum de baie, unde se poate vedea clar de data aceasta, mai ales că a trecut perioada de recuperare, cum arată după ce a renunțat la implanturile mamare și a revenit la o formă naturală. Ce-i drept, îi stă foarte bine cu noua schimbare, așa cum i-au spus inclusiv cei care o urmăresc în mediul online.

Adelina Pestrițu, siluetă demnă de invidiat deși mănâncă orice

În poza postată de frumoasa vedetă în costum de baie, nu se vede doar rezultatul după operația de scoatere a implanturilor mamare, ci și silueta ei care este una demnă de invidiat. Într-adevăr, multe femei își doresc să arate ca ea și totodată se întreabă cum reușește să se mențină în formă. Fără a ezita, Adelina Pestrițut a explicat că mănâncă orice, doar că în cantități potrivite, fără a exagera, fiindcă apoi are de tras mai mult la sală și prin restricții.

Mănânc orice în cantități potrivite. Dacă o iau puțin razna cu meniul, da, se depune repede. Dacă mănânc shaorma, fast-food, dacă mănânc la ore nepotrivite, asta e cel mai rău ce pot face.',a spus Adelina Pestrițu, potrivit Kfetele.

Adelina Pestrițu a renunțat la implanturile mamare

Multe femei își doreau să aibă un bust generos ca al Adelinei Pestrițu, astfel că în timp ce o parte dintre fani au complimentat-o că alege naturalețea, de partea cealaltă mulți își puneau semne de întrebare privind această decizie pe care a luat-o. Fără a sta pe gânduri, vedeta a fost transparentă cu această informație și a explicat clar că la mijloc a fost vorba nu doar despre aspectul fizic, ci și despre durerile pe care le avea.

Știți vorba New Year, new me'?  Se pare că în cazul de față se aplică. Imediat dupa ce am împlinit cei 37 de ani, am suflat în lumânarile de pe tort, am tras aer în piept si am trecut la schimbări majore.Nu vă speriați, discutăm despre schimbari de ordin estetic.  Mi-am luat inima în dinți și am renunțat la implanturile mamare, decizie luată după mult timp de gândire, în care am analizat situația împreună cu medicii și am luat în calcul tot ce ar putea sa urmeze.  Dacă vă întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, vă pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproporțiile estetice.Astfel, saptămâna trecuta, după o perioadă de analiză și informare, m-am prezentat la spital, unde am fost întâmpinată și pregătită  pentru noua schimbare.', a povestit Adelina Pestrițu într-o postare pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton