Cum arată Adelina Pestrițu fără niciun strop de machiaj: "Fără filtre, fără fandoseli"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată Adelina Pestrițu fără niciun strop de machiaj. Adelina Pestrițu și-a construit o carieră în social-media și a devenit una dintre cele mai de succes influencerițe din România. Vedeta împărtășește adesea cu următorii ei momente importante din viața ei, sau sfaturi despre întreținerea tenului. Adelina Pestrițu a dorit să arate tuturor că este o femeie autentică și s-a pozat fără machiaj, imediat după ce și-a făcut baie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Adelina Pestrițu fără niciun strop de machiaj. Adelina Pestrițu, 36 de ani, este una dintre cele mai de succes influencerițe. Vedeta a devenit foarte apreciată în mediul onnline, unde are aproape două milioane de urmăritori. Dincolo de popularitatea din showbiz, ea este și o mămică dedicată pentru o fiica superbă, Zenaida, alături de soțul ei, Virgil Șteblea. Chiar dacă a născut, Adelina și-a menținut o siluetă superbă de model, dar și un ten sănătos. Vedeta poartă adesea machiaj, însă, recent, s-a fotografiat fără niciun pic de machiaj și fără filtre, după ce tocmai făcuse baie.

whatsapp-image-2023-05-29-at-10.48.07whatsapp-image-2023-05-29-at-10.48.07

Cum arată Adelina Pestrițu fără niciun strop de machiaj

Adelina Pestrițu arată superb nemachiată și a demonstrat acest lucru, recent, când a postat la InstaStory o fotografie, după ce tocmai făcuse baie. Vedeta s-a pozat fără să utilizeze filtre și se poate vedea cum tenul are o textură naurală, cu pori și zone neuniforme, așa cum arată pielea, în mod firesc. Adelina a scris și câteva cuvinte în dreptul imaginii.

„O simplă poză după baie, înainte de somn, fără filtre, fără makeup, fără fandoseli.”

Citește și: Adelina Pestrițu, adevăratul motiv pentru care nu a mai postat imagini cu fiica ei, Zeny: „Știm că poate părea greu de înțeles din exterior, dar…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost Adelina Pestrițu cerută în căsătorie de Virgil Șteblea și ce amintiri au de la nuntă: „Purtam o rochie de 13 kg, mi-a făcut răni pe umeri’. Cum l-a anunțat că e gravidă cu Zeny / EXCLUSIV

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă acum Mariana Nenu de la Exatlon. Este campioană la atletism

Citește și:Drama neștiută a actriței Vero Căliman alias Fetița Zurli, cum o știu toți copiii: „Tatăl meu a murit când aveam 7 ani și…'

Cum își întreține silueta Adelina Pestrițu, după ce a născut

Adelina Pestrițu este mereu într-o formă de invidiat și și-a recuperat rapid silueta, după ce a dat nașetre fiicei sale. Vedeta a recunoscut că face eforturi pentru a avea un trup tras prin inel, de la antrenamente, până la alimentația sănătosă.

„Să știi că pentru asta fac sport, ca să mănânc tot felul de prostii. Mănânc toate prostiile. Mănânc și dulciuri, mănânc tot ce se poate. Nu cred că fac excepții. Mănânc burgeri, shaorma, dulciuri, beau câteodată și acidulat. Cred că dacă ai un echilibru, adică mănânci, îți faci toate poftele, dar mergi la sală, îți faci tratamente corporale, te hidratezi bine, nu are ce să se întâmple. Echilibrul este bun în toate.Am perioade și perioade. Am și perioade când stau doar pe salate, în general, înainte de un spot publicitar. Acolo consider că trebuie să fiu în cea mai bună formă a mea. Renunț la dulce, la fast food, la băuturi acidulate. Măresc frecvența orelor de sport și numărul de tratamente. Așa reușesc să fac față„, a spus Adelina Pestritu pentru ego.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton