Cum arată Adrian Văncică după ce a slăbit 23 de kilograme: „Frigiderul e Dumnezeu. Adică ăla e dușmanul numărul 1"

 Tudorache Simona
.

Celentano din Las Fierbinți și-a schimbat radical stilul de viață și a reușit să slăbească spectaculos. Adrian Văncică a scăpat de 23 de kilograme după ce a eliminat multe lucruri din meniu, în principal dulciurile. Actorul e acum, la 47 de ani, un alt om. El recunoaște că atunci când începi o dietă frigiderul devine dușmanul numărul unu. Adrian Văncică nu mai fumează de doi ani și nu mai bea alcool.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Adrian Văncică le-a explicat regizorilor că a recurs la această schimbare de imagine pentru că sănătatea lui avea de suferit, iar aceștia i-au înțeles decizia și l-au ajutat să își ducă rolul mai departe, chiar dacă acum are altă imagine. Nu i-a fost ușor să bifeze această transformare, dar după ce a plecat la acest drum a fost de neoprit.

adrian vancica 10adrian vancica 10

Cum arată Adrian Văncică după ce a slăbit 23 de kilograme

Celentano din Las Fierbinți a slăbit 23 de kilograme, asta după ce și-a schimbat întreg programul și a renunțat la produsele cu multe calorii. Actorul are acum grijă ce mănâncă, ce bea și când se culcă.

„23 de kilograme și nu așa, nu date rapid, nu așa chin, nu așa date cu operații, date cu muncă. Atunci dacă mai beam un pahar cu apă băteam suta de kilograme. Așa eram de împlinit. Am schimbat tot, de la ce mănânci, ce bei, cu cine stai, la ce oră te culci, la ce oră mănânci, tot. Te vedeai de multe ori cu prieteni și te vedeai și mai desfăceai o sticlă de vin și după aia încă una și încă una, și după aia zic: Dacă noi nu mai bem, mai avem ce discuta?

Cu unii da, cu unii nu și cu ăia cu care nu mai aveam ce discuta, nu m-am mai văzut și cu ăia cu care am mai avut ce discuta, ei sunt pe vin și eu pe apă. Funcționează foarte bine', a spus actorul, la PRO TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: Mădălin Ionescu recunoaște că soția lui, Cristina Șișcanu, a renunțat la visele ei sau le-a amânat pentru a-i fi alături și pentru a crește copiii: „A încasat atâtea lovituri pe nedrept și le-a suportat în tăcere și cu o demnitate dincolo de limitele normalului” / EXCLUSIV

Citește și: Adda a știut din copilărie că va face muzică: „Am simțit mereu că sunt un mesager, pe pământ, care primește informații de la o sursă divină”. Familia a făcut mari sacrificii, pentru ea / EXCLUSIV

Citește și: Sorin Brotnei de la Asia Express face fasting ca să se mențină în formă: „Sunt situații în care nu am timp să fac mișcare și atunci încerc să reglez acest lucru din mâncare”/ Artistul a fost vegan un an și jumătate

Citește și: Cezar Ouatu se însoară cu iubita mai tânără cu 20 de ani și vrea copii: „Sunt extrem de dedicat acestei relații”. Cine este cu ce se ocupă Raluca Jurca

Citește și: Elena Gheorghe le permite copiilor să folosească telefonul o oră pe zi, doar în vacanțe: „Trebuie să le ofer și acest privilegiu. Începe imediat școala și n-o să mai aibă…'. Ce activități face împreună cu Nicholas și Amelie / EXCLUSIV

Cum a reușit Adrian Văncică să piardă 23 de kilograme

Celentano din Las Fierbinți mărturisește că cel mai greu i-a fost să se depărteze de dulciuri, pentru că obișnuia să mănânce o tavă de tiramisu. Adrian Văncică crede că atunci când vrei să slăbești frigiderul e cel mai mare dușman.

E foarte clar, când e de slăbit, frigiderul e Dumnezeu. Adică ăla e dușmanul numărul 1, acolo trebuie umblat, poți să faci tu ce sală vrei, ce mușchi vrei, să alergi tu pe munți de nebuni, dacă nu închizi frigiderul. La dulciuri mi-a fost greu să renunț, mâncam o tavă de tiramisu.

Mie îmi place mâncarea, acum, când îți povestesc, mie îmi plouă în gură. (…) Eu în continuare duc această luptă, nu îmi e ușor! (…) Când mi-a intrat mie în cap că e momentul să schimb ceva în viața mea, zero (n.r. a renunțat la alcool), când zic zero, nici să miroși, zero, zero.

Au început să se întâmple în jurul meu tot felul de evenimente mai triste care mi-au dat de gândit și am zis: Pot să fac ceva? Oamenii ăia ar fi putut să facă ceva? Și să îți mai spun ceva. Pe 15 august am făcut doi ani de când nu mai fumez. Tot așa, bang', a mai spus Văncică.

„Știi la ce mai lucrez acum? Încerc să învăț să nu mă mai supăr așa de repede. Înainte mă supăram', a mai spus Adrian Văncică.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton