Cum arată Alessandra Stoicescu în costum de baie, la 46 de ani: „Am decis că e timpul pentru o provocare”

 Borcilă Andreea
.

Cum arată Alessandra Stoicescu în costum de baie, la 46 de ani. Prezentatoarea rubricii de știri de la Antena 1 se bucură de destinația de vacanță pe care și-a ales-o, dar mai ales de timpul petrecut alături de soț și de fetița cuplului, Sara. Ea le-a arătat fanilor de pe rețelele sociale câteva imagini rare, de la plajă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Alessandra Stoicescu are o siluetă de invidiat la cei 46 de ani ai săi. Vedeta Antena 1 se află într-o vacanță binemeritată, pe o insulă din Grecia, alături de soț și de fiica lor. De acolo, ea a pozat într-un costum de baie, dar și în alte ținute, care i-au pus în evidență calitățile.

alessandra-stoicescu-8-1alessandra-stoicescu-8-1

Prezentatoarea rubricii de știri de la ora 19:00, pe postul Antena 1, se bucură de destinația de vacanță pe care și-a ales-o. De data asta, a optat pentru insula Mykonos din Grecia.

Citește și: Ce spune Alessandra Stoicescu despre al doilea copil, la 46 de ani:”Ca o minune…”

Citește și: Când începe noul sezon Acces Direct. Anunțul făcut de Mirela Vaida:„Până atunci, mă bucur de…'

Citește și: Cine sunt nașii aleși de Celia pentru fetița ei. Va avea 150 de invitați:„Botezul va fi lângă…'

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlinit 3 ani de la cununia religioasă. Mesajul romantic al prezentatoarei TV:„Soțul meu iubit'

Cum arată Alessandra Stoicescu în costum de baie, la 46 de ani

Alessandra Stoicescu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri de la noi. Vedeta este destul de activă pe rețelele sociale, iar în ultimele zile îi ține la curent pe fani cu noutățile ei din vacanță. Vedeta se află în Mykonos, Grecia, alături de soț și de fiica lor, Sara. Ea a postat o serie de fotografii, unde apare atât în costum de baie, cât și în alte rochii care îi pun în evidență silueta de invidiat. În imagini, se poate vedea cum vedeta zâmbește larg, semn că e extrem de antuziasmată de peisajele de vis, dar mai ales de timpul petrecut în compania celor dragi.

„Încă de când s-a născut Sara, am luat-o cu noi în toate vacanțele, fie la munte sau la mare în România, fie la ocean, în cele mai exotice zone din lume, cu multe ore de zbor și escale. Este mereu o bucurie atât pentru ea, cât și pentru noi, să petrecem timp împreună, să o învățăm lucruri noi văzând locuri noi, oameni diferiți, culturi diverse și bogate în felul lor.

Nu am considerat niciodată că e o provocare să pleci cu un copil mic, dimpotrivă, aventurile în trei sunt cele mai reușite, iar acești trei ani împreună ne-au demonstrat asta. În vara asta, însă, am decis că e timpul pentru o provocare și am ales Mykonos pentru o săptămână. O insulă splendidă, cu un vibe aparte, cu peisaje impresionante și căsuțe albe, dar cunoscută mai mult pentru viața de noapte vibrantă', a povestit Alessandra Stoicescu, scrie Impact.

Cum își menține Alessandra Stoicescu silueta

De-a lungul anilor, vedeta de la Antena 1 pare că își menține aceeași greutate și, în afară de o genă bună, ea ține cont de cât, dar și ce mănâncă.

„Secretul siluetei consider că este echilibrul, așa cum ar fi bine să îl păstrăm în toate, în viață. Astfel, îmi fac poftele, dar în cantități mici. Spre exemplu, vara asta am mâncat înghețată mai multă decât în alți ani, dar am avut grijă să nu am și alte dulciuri pe masă…

Mă ajută foarte mult genele bune, dar îmi feresc existența de excese alimentare și de stres, pe cât posibil. Cel mai eficient sport este jocul cu Sara, cu care alerg, fac ridicări și coborâri, genuflexiuni cu ea în brațe… este cel mai bun și mai plăcut antrenament, știu că îmi vor da dreptate toate mamele’, a dezvăluit Alessandra Soicescu pentru Unica.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton