Cum arată Alice Peneacă gravidă în 7 luni. Fotomodelul are o siluetă de invidiat

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată Alice Peneacă gravidă în 7 luni. Fotomodelul are o siluetă de invidiat. Alice Peneacă va da naștere unei fetițe, iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. Mai sunt doar două luni pâncă când ea și partenerul ei de viață, Dragoș Caliminte, vor deveni părinții unei fiice minunate. Bineînțeles, fiindcă se bucură de o mare comunitate în mediul online, aceasta nu a putut să nu le împărtășească momente unice încă de la când a anunțat vestea, astfel că recent i-a surprins cu silueta ei de gravidă în luna a 7-a. Iată cât de bine arată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alice Peneacă și iubitul ei, Dragos Caliminte, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp, însă, și-au oficilizat relația anul trecut. Cei doi nu au așteptat prea mult și și-au dus iubirea la următorul nivel, așa căi la începutul acestui an, fotomodelul a anunțat că va deveni mamă. De atunci, Alice Peneacă a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei în timpul sarcinii, dar și cât de nerăbdătoare este să își strângă minunea la piept.

whatsapp-image-2023-05-04-at-13.59.10whatsapp-image-2023-05-04-at-13.59.10

Ei bine, totodată, nu a uitat și de marea ei comunitate de pe rețelele de socializare, așa că i-a ținut la curent cu viața ei privată și personală. Totuși, a fost destul de reținută când a venit vorba să își arate burtica de gravidă în mediul online, asta până de curând, când și-a surprins marea comunitate cu o siluetă demnă de invidiat deși este gravidă în luna a -7-a.

Citește și: Cine este Dragoș Caliminte, iubitul lui Alice Peneacă. Cei doi vor fi părinți în curând

Citește și: Alice Peneacă va fi mamă de fată: „O așteptăm cu toată dragostea”

Citește și: Andreea Bogățeanu, nepoata lui Mircea Sandu, și soțul ei au divorțat: 'Nu am stat bine pe picioare când am aflat. Nu prea mă mai simțeam bărbat…'

Citește și: Shakira și Gerard Pique s-au certat în Miami, iar Poliția a intervenit: „Fratele cântăreței a sărit la bătaie”

Cum arată Alice Peneacă gravidă în 7 luni

Din postările ei, ne dăm seama cu toții faptul că Alice Peneacă radiază și trăiește momente unice, de care se bucură din plin. Sarcina a decurs foarte bine până în aceste momente și a intrat cu brio itrimestrul al doilea. Fotomodelul nu doar că se simte bine, dar și face numeroase activități, precum și mersul la sala de sport. Tot din sala de sport s-a și pozat Alice, fiind îmbărcată în bustieră și colanți, cu burtica de gravidă. la vedere. Ce-i drept, pozele de acest gen sunt destul de rar pe conturile ei de socializare și trebuie să recunoaștem că arată foarte bine.

Așa cum era de așteptat, postarea a strâns într-un timp foarte scurt numeroase aprecieri, iar secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt de către cei care o urmăresc și îndrăgesc în mediul online. Fotomodelul a primit numeroase complimente și mesaje frumoase, atât legate de sarcină, cât și de silueta ei.

Alice Peneacă va fi mamă de fată

Alice Peneacă și partenerul ei, Dragoș Caliminte, vor deveni părinții unei fetițe peste două luni, căci frumoasa româncă este însărcinată în șapte luni, iar sexul copilului este feminin. Deși este gravidă, fotomodelul își urmează cu strictețe rutina de antrenament fizic, la fel ca înainte de sarcină, și nici alimentația nu s-a schimbat foarte mult, iar acest lucru se vede cu ochiul liber la felul în care arată și mai ales că nu s-a îngrășat deloc.

Fac Pilates la același studio unde făceam și înainte de sarcină. Mă simt foarte bine, vom avea o fetiță pe care o așteptăm cu toată dragostea. Amândoi suntem extrem de fericiți și entuziasmați. Dumnezeu este foarte generos cu noi! Nu am pofte, mănânc la fel ca înainte. Este o sarcină ușoară. Sunt în 5 luni acum!’, a mărturisit Alice Peneacă, pentru Click!

Alice a dezvăluit marea surpriză, și anume vestea că este însărcinată, într-un mod neașteptate, și anume, totul s-a întâmplat pe conturile de socializare, printr-un mesaj simplu și clar: „Echipa noastră se mărește.'

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton