Cum arăta Alina Ceușan, concurentă la Asia Express sezonul 3, înainte de operațiile estetice. A investit bani în transformarea ei

 Pirvu Cristina
.

Alina Ceușan are sute de mii de fani în mediul online. Reușește să influențeze mii de tinere cu stilul ei, cu felul în care arată. La început, atunci când nu era așa de cunoscută, tânăra arăta altfel din punct de vedere fizic. Ea a recunoscut că a apelat la ajutorul medicului estetician. 

În urmă cu ani de zile, Alina Ceușan făcea furori pe Facebook, dar și datorită bloggului de fashion pe care îl deținea. Scria despre ținute, despre stil, despre haine, iar tinerele se inspirau de la ea. Anii au trecut, iar ea a câștigat din ce în ce mai mult teren. Are sute de mii de fani și pe Instagram, acolo unde ea pozează ținute, acolo unde creează conținut.

A reușit chiar să apară la o mulțime de emisiuni TV, apoi chiar pe copertele mai multor reviste din România. Mulți nu știu că la debut, ea nu arăta așa. Ea a apelat la ajutorul medicului estetician, a urcat de mai multe ori pe masa de operație. Și-a operat nasul, a făcut o rinoplastie. Chiar ea a povestit cum a decurs totul.

„Mi-am dorit de foarte mult timp să fac această intervenție. A fost un complex de-al meu de care mă bucur că am scăpat. Pur și simplu nu mă simțeam bine cu nasul meu. Era un nas care nu era deloc feminin după cum a spus și domnul doctor.

Am intrat în operație, m-am pus pe masă, m-au adormit și nu îmi amintesc absolut nimic. Sincer, toată treab aasta mi s-a părut ca un vis.”, a spus Alina Ceușan într-un video pe Youtube.

Apoi, medicul a mai intervenit la nivelul buzelor, pentru augmentare. La nivelul feței, Alina face tratamente diferite pentru întreținere.

Alina Ceușan, înainte de operațiile esteticeAlina Ceușan, înainte de operațiile estetice

Alina Ceușan, primele declarații despre Asia Express, unde participă cu Carmen Grebenișan: 'Cred că avem o șansă reală la premiu'

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt două bombe sexy, prietene de o viață, așa că participarea lor împreună la Asia Express va aduce sarea și piperul competiției. În vreme ce alți concurenți evită să facă pronosticuri, Alina crede că împreună cu amica ei ar putea câștiga competiția.

În vreme ce industria influencerilor este una destul de competitivă, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au reușit să rămână cele mai bune prietene, ambele având succes în online.

Foto: Facebook, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton