Cum arăta Anca Țurcașiu la 18 ani: "Am fost interzisă la TV trei luni"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arăta Anca Țurcașiu la 18 ani. Anca Țurcașiu a fost dintotdeauna una dintre cele mai atrăgătoare femei din showbiz. Chiar dacă anii au trecut, artista reușește să se mențină într-o formă de invidiat. Recent, Anca Țurcașiu a împărtășit fanilor o poză de pe vremea debutului ei în muzică, când avea doar 18 ani. Cântăreața a declarat că după ce și-a făcut apariția pe micile ecrane, a fost imediat interzisă, 3 luni de zile. Iată care a fost motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum arăta Anca Țurcașiu la 18 ani. Anca Țurcașiu, 53 de ani, a făcut dintotdeauna furori cu look-ul ei și a fost considerată o femeie frumoasă, încă de la primele apariții în fața publicului. Artista este apreciată și acum pentru look-ul ei fabulos și silueta la fel de armoniosă, ca în tinerețe. Anca Țurcașiu a făcut recent o surpriză fanilor, când a postat pe pagina de socializare o fotografie de arhivă, de la începutul carierei, pe vremea când avea 18 ani. Țurcașiu a relatat că a fost interzisă la TV, vreme de trei luni, pentru felul în care s-a prezentat în cadrul unei emisiuni. Iată care a fost elementul considerat prea „controversat” de televiziunea națională, la vremea aceea!

screenshot-2023-05-26-133116screenshot-2023-05-26-133116

Cum arăta Anca Țurcașiu la 18 ani

Anca Țurcașiu a căutat prin cufărul cu amintiri și a prezentat fanilor o imagine de arhivă, de pe vremea când se afla la o emisiune Tv, în anii ’80. La acel moment, artista avea doar 18 ani și, dorindu-și să fie la modă, a adoptat o tunsoare, care nu a fost deloc pe placul șefilor de la TVR. Anca Țurcașiu a spus o povestioară savuroasă, despre cum Horia Moculescu a fost cel care a dus-o la frizerul său, pentru a obține look-ul pe care ea și-l dorea.

Citește și: Ce dietă ține Anca Țurcașiu, la 53 de ani, și ce vicii are: „Sunt foarte radicală din acest punct de vedere. Am eliminat… / EXCLUSIV

Citește și: Anca Țurcașiu, detalii despre viața ei amoroasă, la 3 ani de la divorț: „Bărbatul de brațul căruia să mă agăț…’

Citește și: Alex Ahraf, când a fost întrebat dacă s-a despărțit de Oana Zăvoranu: „Am stat în umbră ani de zile”

Citește și: Theodor Andrei, despre Eurovision 2023: „A fost sunată maică-mea să fie amenințată'. Detalii din culisele concursului

Doamne, mai țineți minte tunsoarea mea de la 18 de ani? A la „Michael Jackson”….
Am fost interzisă pe postul TV 3 luni pentru curajul de a o purta. Incredibil mi se pare acum…..
Cu Horia Moculescu am fost să mă tund.
Pe Calea Victoriei , la frizerul lui….
Poate vreodată voi scrie o carte cu povești de viață…
Mă gândesc la asta….
Vă îmbrățișez!!!
Zi frumoasă!
„, a scris Anca Țurcașiu, pe Instagram.

De ce l-a dat în judecată Anca Țurcașiu pe fostul soț, medicul Cristian Georgescu

Se pare că Anca Țurcașiu și fostul soț, medicul Cristian Georgescu nu ar fi în relații atât de bune pe cât ar părea. Cuplul a divorțat în 2020, după o căsnicie de 22 de ani, în care au devenit părinții unui fiu, care s-a însurat, la rândul său, anul trecut. 

Anca Țurcașiu l-ar fi dat în judecată pe fostul soț, pentru a-l determina să finalizeze partajul. Averea acumulată de fostul cuplu în timpul căsniciei de 22 de ani ar avea o valoare destul de importantă. Conform ultimelor informații apărute în presă, Anca Țurcașiu trebuie să achite acum, taxa de timbru, adică 6.000 de euro, bani pe care susține că nu îi are, deoarece nu dispunde de un venit constant. Vedeta ar fi făcut și o cerere pentru a fi scutită de la plata taxei, însă instanța i-ar fi respins cererea, motivând că aceasta are, totuși, venituri, iar pe deasupra deține și câteva imobile. Anca a contestat decizia și așteaptă pronunțarea judecătorilor.

Prin rezoluţia din data de 10.11.2022, instanţa a pus în vedere petentei să achite taxa de timbru de 30.499,28 lei, datorată pentru acțiunea de partaj formulată. Partea a arătat că veniturile de la acest moment nu îi permit să achite în integralitate suma ce a fost stabilită cu titlu de taxa de timbru, ajutorul public fiindu-i necesar pentru respectarea dreptului la un proces echitabil. În plus, cu privire la situația materială a solicitantului, se constată că partea deține mai multe bunuri imobile, atât în #### ######### ### ## ## ### Corbeanca, cu privire la care se va dispune sistarea stării de indiviziune în urma judecării cererii introductive, iar din acest punct de vedere, o modalitate admisibilă de acordare a facilităților la plata taxei de timbru ar fi amânarea la plată, ceea ce nu face obiectul cererii formulate de petentă’, se arată în motivarea Judecătoriei, potrivit CanCan.

FOTO: facebook/ PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton