Cum arăta Anca Țurcașiu la 19 ani, când a apărut în lenjerie intimă, în filmul Miss Litoral: "Sufletele noastre rămân la fel mereu. Doar corpul suportă schimbarea anilor"

 Dumba Gabriela
.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute artiste din România și o femeie ce pare că a descoperit elixirul tinereții. La 54 de ani, cântăreața arată impecabil, imaginea sa de acum nefiind foarte mult schimbată față de anii tinereții, când Anca Țurcașiu făcea furori pe scenă, dar și în filme. Despre stilul de viață care o ajută să fie în formă, știm că implică mult sport, dar și o dietă vegetariană.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

La 19 ani, a jucat în filmul Miss Litoral și nu demult a postat două fotografii în oglindă, una de atunci și una din prezent, precizând că „sufletele noastre rămân la fel mereu. Doar corpul suportă schimbarea anilor”.

10561542_1491254624452697_7402931609949581803_n10561542_1491254624452697_7402931609949581803_n

Cum arăta Anca Țurcașiu la 19 ani, când a apărut în lenjerie intimă, în filmul Miss Litoral

Din când în când, Anca Țurcașiu postează pe rețelele de socializare fotografii din tinerețe și este mândră de felul în care au trecut anii pentru ea. Este la fel de frumoasă și suplă ca acum 35 de ani, iar sufletul i-a rămas neschimbat.

„Doamne….Am găsi poza asta. Era poza mea pentru semnat autografe în anii 80…..Dan Atanasoaia este autorul. Nu-mi vine să cred…. Sufletele noastre rămân la fel mereu. Doar corpul suportă schimbarea anilor. Îi spuneam unui prieten bun în seara asta că voi rămâne mereu, indiferent de vârstă, cu sentimentul că merg pe stradă în „pasul ștrengarului”….pentru cei ce știu ce înseamnă asta…. Vă îmbrățișez! Săptămână nouă bună să aveți!!!', a scris Anca Țurcașiu pe Instagram în dreptul unei fotografii din tinerețe.

Anca Țurcașiu nu este adepta intervențiilor estetice exagerate și de aceea chipul său nu este mult schimbat față de anii adolescenței. Diferența este că acum poartă părul mai lung, însă trăsăturile chipului sunt aceleași, fără ca buzele sau pomeții să cunoască transformări, așa cum se poartă în zilele noastre.

Într-o altă zi, Anca Țurcașiu ș-a luat prin surprindere fanii din mediul online cu o fotografie făcută atunci când avea 19 ani, perioada în care a jucat în filmul Miss Litoral, căreia i-a alăturat una din prezent: „'19 vs 53…. Cu acest colaj vă urez doar zile fericite!!!'.

Anca Țurcașiu a renunțat de mulți ani la carne

De mulți ani, Anca Țurcașiu mănâncă doar fructe de mare sau pește, dar niciodată carne de pui, porc sau vită:

„Am eliminat din alimentație carnea definitiv. Mie nu mi-a plăcut niciodată. Mama mea gătea toate mâncărurile cu carne, fasole verde cu carne, mâncare de cartofi cu carne, mazăre cu carne, era un chin pentru mine să le mănânc'.

Vedeta le-a spus fanilor că ritualul ei de dimineață conține 30 de minute de exerciții fizice.

„Dacă vrei să te miști și nu ai timp, poți să faci asta și acasă cu ușurință. Sunt atâtea exerciții pe internet și atâtea soluții ca să te antrenezi. Trebuie doar să vrei, să ai disponibilitate și voință. Poți să faci asta în fiecare zi. Eu fac în fiecare dimineață 30 de minute de mișcare. Încearcă și tu', a afirmat Anca Țurcașiu pe Instagram.

Citește și: Mădălin Ionescu, adevăratul motiv pentru care a plecat cu scandal de la Antenă acum 14 ani: „Mi-a cerut să nu fac public faptul că eram în divorț. Relația cu Cristina…' Totul despre revenirea în trust, la Antena Stars / EXCLUSIV

Citește și: Adrian Nartea a povestit cum a decis să facă echipă cu nepotul Monicăi Davidescu, Cosmin Vîjeu, la Asia Express: „Participarea nu a fost plănuită, dar a stat pe masa mea de oportunități aproape 8 luni' / EXCLUSIV

Anca Țurcașiu a divorțat după 23 de ani de tatăl fiului ei

Anca Țurcașiu a format o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 23 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998, iar petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca.

Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

'Am fost măritată 23 de ani, nu m-a interesat alt bărbat. (…) în timpul căsniciei m-am focusat foarte mult pe familie, prioritizându-i pe ei de fiecare dată. Am făcut greșeli din care am învățat. Astăzi sunt focusată pe prioritățile mele, pe sinele meu, pentru a fi în fiecare zi o variantă a mea mai bună decât cea de ieri', spunea artista într-un interviu mai vechi.

Înainte de a-l întâlni pe medicul stomatolog Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul artist Gheorghe Gheorghiu. În anii 90, Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Povestea lor de dragoste a durat patru ani.

Anca Țurcașiu a jucat în primul său film la 14 ani

Născută pe 8 mai 1970, la Bucureşti, Anca Țurcașiu a avut aptitudini artistice din copilărie, prima sa apariţie publică fiind la doar 14 ani, în filmul „De dragul tău, Anca” (1984), unde a interpretat rolul Camelia.

A fost pasionată de sport – a făcut atletism, dar şi de chimie. Însă mai presus de aceste pasiuni, şi-a dorit să fie actriţă. Cea care a încurajat-o să facă şi muzică a fost mama ei. Aşa că Anca s-a înscris la Şcoala Populară de Artă, locul de unde a fost propulsată spre festivaluri muzicale.

Debutul în muzică a fost la Festivalul „Trofeul Tinereţii” de la Amara, în 1986, când a câştigat premiul I. În acelaşi an, a participat la Festivalul de la Mamaia, unde a cântat melodiile „Baladă pentru dragostea mea” de Laurenţiu Profeta şi „Anotimp fermecat” de Dan Dimitriu şi unde a primit o menţiune, conform site-ului topromanesc.ro.

Un an mai târziu, în 1987, Anca Ţurcaşiu a primit, tot la Festivalul de la Mamaia, Premiul Teatrului „Fantasio” pentru interpretarea pieselor „Visez o primăvară” de Jolt Kerestely şi „Cere-mi luna de pe cer” de Ion Cristinoiu. În 1988, a lansat pe scena aceluiaşi festival melodia „O simplă întâmplare” de Romeo Vanica.

În 1990 a jucat în filmul „Miss Litoral”, în regia lui Mircea Mureşan, interpretând rolul Tina. Au urmat numeroase apariţii în scenete şi musicaluri de televiziune, în spectacolele de revistă ale Teatrului „Constantin Tănase”. De altfel, prima piesă de teatru în care a jucat a fost comedia „Are tata fată mare”, în regia lui Ion Lucian, la Teatrul „Constantin Tănase”, în 1992.

Dintre rolurile interpretate ca actriţă, amintim: Bianca – în sitcomul de televiziune „La bloc”; Maestru de Ceremonii şi Velma Kelly – în „Chicago”, Teatrul Naţional Bucureşti; Betty în „Interpretul”, Teatrul Foarte Mic; Maria – în „Maria de Buenos Aires”, Teatrul de Operetă „Ion Dacian”; Edythe Van Hopper – în „Rebecca”, Teatrul de Operetă „Ion Dacian”. Alte spectacole de teatru în care Anca Ţurcaşiu joacă sunt „Haimanaua”, „TOC TOC”, „Amor în farmacie”, „Chat Chat Chat”, dar şi musicalurile de mare succes „Mamma Mia” şi „My Fair Lady”.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton