Cum arată Anca Țurcașiu la 50 de ani. Vedeta s-a fotografiat în costum de baie și a dezvăluit secretul ei pentru silueta perfectă

 Lupescu Anca
.

Anca Țurcașiu arată impecabil, chiar și la 50 de ani. Vedeta a avut mereu o siluetă perfectă pentru înălțimea ei și este cunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care îl face. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pe 8 mai, Anca Țurcașiu a împlinit 50 de ani, ocazie cu care a pozat în costum de baie.

Pregătire pentru sezonul estival! Sper să înceapă cât mai curând!', a scris Anca Țurcașiu, în dreptul fotografiei din curtea casei, în care apare doar în costum de baie.

Anca Țurcașiu le-a dezvăluit fanilor că va urma, în toamnă, o ședință foto pe care o va împărtăși cu ei. 

Mircea Marinescu, artistul fotograf, deja și-a anunțat dorința, ceea ce mă bucură foarte mult, e același care mi-a făcut și fotografiile de la 40 de ani. Ședința foto va fi undeva prin septembrie-octombrie, atunci o să o lansez, dacă pot să spun așa', a declarat Anca Țurcașiu pentru Click.

A renunțat la carne, de mai bine de 25 de ani. 

Spre exemplu, dimineaţa mănânc două felii de pâine, brânză, o roşie sau un castravete şi beau o cafea. Între mese – o banană sau un iaurt, iar la prânz, o salată cu urdă sau cu orice altceva am prin frigider. Îmi place să fac tot felul de combinaţii, să experimentez, aşa că amestec alimentele după inspiraţie. Seara, la fel, mănânc ce găsesc prin frigider. Spre exemplu, seara voi consuma o porţie de mâncare cu fasole verde'

„Am citit nişte cărţi de specialitate ale unui amic şi mi-am zis că ar fi bine să experimentez. N-am fost niciodată dependentă de carne, deci nu mi-a fost greu deloc. Deci vreau să se înţeleagă clar că eu n-am făcut nimic forţat şi mai ales împotriva organismului meu. Am mers la medic, am făcut analize, am văzut că totul e în regulă şi abia apoi am continuat', a spus ea. 

Cât despre cele care vor să își păstreze silueta sau să slăbească, Anca le-a dat un sfat foarte simplu: 

2-anca-turcasiu2-anca-turcasiu

„Să renunţe de tot la fast-food, să nu facă exces de dulciuri, să consume multă apă şi să facă mişcare. În plus, e important să mănânce cu măsură, din toate câte puţin. Sunt persoane care spun că nu pot să slăbească, dar eu nu cred aşa ceva. E imposibil să-ţi doreşti ceva din tot sufletul şi să nu reuşeşti! Eu, spre exemplu, dacă îmi propun ceva, duc fără probleme până la capăt' 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton