Cum arăta Anda Adam înainte de intervențiile și operațiile estetice. Vedeta a stârnit un val de controverse pe seama acestui subiect

 Calin Maria Bianca
.

Cum arăta Anda Adam înainte de intervențiile și operațiile estetice. Vedeta a stârnit un val de controverse de-a lungul timpului pe seama acestui subiect. Mai mult decât atât, fanii și marea comunitate de care se bucură în mediul online, au 'taxat-o' destul de grav după ce a spus că nu își editează pozele și că 'nu promovează frumusețea trucată'. Iată totuși, ce schimbări și-a făcut încă de când a intrat în showbiz-ul românesc!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anda Adam are 42 de ani, însă vârsta este doar un număr pentru ea, iar asta se vede cu ochiul liber. Artista se bucură de o siluetă demnă de invidiat și de o frumusețe aparte. Totuși, la ultima ei apariție televizată, în emsiuiunea lui Denise Rifai, fanii au observat că are riduri și cearcăne, deși în mediul online nu sunt prezente la poze aceste aspecte inestetice.

whatsapp-image-2023-02-22-at-15.40.43whatsapp-image-2023-02-22-at-15.40.43

Ei bine, secțiunea comenatariilor a fost luată cu asalt în mediul online, mai ales de către răutăcioși. Anda Adam a ignorat o vreme destul de bună răutățile și ironiile, însă la un moment dat nu s-a mai putut abține și a recunoscut că folosește filtre. Mai mult decât atât, a explicat că un filtru nu te face frumoasă, dacă nu ești deja în realitate.

'M-ați omorât cu filtrele astea. Da, folosesc ce filtru vrea mușchiul meu (…) Toată lumea folosește filtre. Voi, fetelor, astea șmechere care comentați, și voi le folosiți, rupeți filtrele și nu este niciun fel de problemă. Care e problema? De asta au fost inventate, fraților. Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit de creier. O fată care arată mișto cu filtru arată mișto și în realitate.„, a scris Anda Adam pe Instagram.

Citește și: De ce a divorțat Anda Adam de Sorin, tatăl fiicei sale: „Nu mai exista armonie între noi ca și cuplu…”

Citește și: Anda Adam, despre momentul în care a fost abuzată

Citește și: Ce face și cum arată acum Soso, primul câștigător Big Brother. E medic și e pasionat de călătorii

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Bodo de la Proconsul la 3 ani după infarct

Cum arăta Anda Adam înainte de intervențiile și operațiile estetice

La debutul său în televiziune și în showbiz-ul românesc, Anda Adam era total schimbată față de cea care este acum. Frumoasa artistă nu avea buzele atât de mari pe atunci, semn că a intervenit la nivelul feței cu acid hialuronic, iar totodată se observă și prezența botoxului. De asemenea, și-a schimbat complet look-ul de-a lungul anilor, ba chiar a adoptat moda perucilor și a extensilor. Totuși, dacă ne referim strict la îmbunătățirile pe care le-a făcut prin prisma operațiilor estetice, aceasta susține că are doar implant mamar și o rinoplastie cu deviație de sept. Nici fațetele dentare nu lipsesc din look-ul ei de câțiva ani.

'Am două operații, atât. Este vorba despre un implant și o rinoplastie cu deviație de sept.', a spus Anda Adam pentru VIVA! în urmă cu mai mult timp.

Anda Adam a apărut cu cearcăne și riduri în emisiunea lui Denise Rifai

În urmă cu mai mult timp, Anda Adam a fost invitată în emisiunea lui Denise Rifai, unde toată lumea a sesizat că are riduri și cearcăne. Bineînțeles, cei care o urmăresc în mediul online au observat imediat diferența dintre pozele ei de pe rețelele de socializare și cum a apărut pe micile ecrane. A fost dur criticată să își falsifică pozele și inclusiv moderatoarea a întrebat-o ' de ce promovează frumusețea trucată'. Artista nu a ezitat și a venit cu un răspuns imediat.

‘Niciodată nu am promovat frumusețea trucată. Chiar îmi aduc aminte de știrea aceasta și de citatul care a fost preluat într-un articol din presă. Țin să menționez că în acea perioadă am fost extrem de slabă, real.

Chiar m-am enervat la un moment dat, s-a făcut un astfel de articol și am făcut… o poză o truchezi, o prelucrezi, îți schimbi, nu știu, mai pui trei coaste și schimbi un nas, extrem vorbind. Dar ce faci când faci un video? Când te filmezi real, într-un story pe Instagram sau faci un live?

Cum poți atunci, în timp real, să mai subțiezi o talie sau o coapsă, sau un fund? Eu am făcut acest lucru pe contul meu de Instagram tocmai pentru a demonstra că într-o lună eu am vrut să mă definesc extrem de tare și am ținut un regim foarte drastic, și, într-adevăr, nu aveam pic de grăsime pe talie, asta nu înseamnă că poza era trucată’, a dezvăluit Anda Adam la „40 de întrebări'.

Anda Adam: 'Treziți-vă la realitate'

Anda Adam a avut o reacție acidă după ce fanii au criticat-o că își editează pozele foarte mult și folosește filtre de înfrumusețare. Artista a recunoscut că, într-adevăr, își pune câte un filtru, însă a precizat că acel filtru nu te poate schimba radical. Mai mult decât atât, a precizat că are dreptul să se fotografieze așa cum vrea ea și să posteze ce dorește pe conturile sale.

Filtrul ăla îți pune acolo trei gene și un anticearcăn, dar nu îți schimbă fața cu totul. Nu îți schimbă fizionomia. Treziți-vă la realitate odată că m-ați zăpăcit cu atâtea comentarii. (…) De asta s-au inventat filtrele să le folosim. O să le folosesc atâta timp cât am eu chef și nevoie. Da, e pagina mea, sunt paginile mele. Mă postez așa cum doresc eu. cum am eu chef când mă trezesc dimineața și nu e problema voastră. Nu e problema nimănui. Dacă nu vă place nu trebuie să intrați să vă uitați la postările mele.', a spus Anda Adam în mediul online.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton