Cum arată Andra Volos în luna a șasea de sarcină: "Cât de frumoasă ești!". Iubita lui Lele s-a fotografiat într-o rochie mulată și decoltată

 Oana Pantazi
.

Andra Volos și Lele vor deveni părinți anul acesta, iar viitoarea mămică arată superb în luna a țasea de sarcină. Fosta concurentă de la Puterea dragostei va deveni mamă pentru prima oară și va aduce pe lume o fetiță. Andra radiază de fericire, iar asta se vede din toate postările ei în social media. Iată cum s-a afișat recent!

Andra Volos și Lele formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, iar peste câteva luni vor deveni părinți. Manelistul și fosta concurentă de la Puterea dragostei vor avea o fetiță și sunt extrem de nerăbdători să-și cunoască micuța. Aflată în luna a șasea de sarcină, Andra Volos arată înfloritor, după cum au observat și fanii ei din social media.

andra-volos-6-luniandra-volos-6-luni

Cum arată Andra Volos în luna a șasea de sarcină

Andra Volos mai are trei luni și devine mămică, și își poartă cu mândrie burtica de gravidă. Recent, iubita lui Lele s-a pozat într-o rochie neagră mulată și decoltată, care lăsa prea puțin loc imaginației, demonstrând că poți arăta hot chiar și într-o lună avansată de sarcină.

Citește și: Andra Volos și Lele se pregătesc de nuntă: „O să fie o surpriză'. Cei doi vor deveni părinți peste câteva luni

Citește și: De ce Maria Constantin și Robert Stoica nu au dansat valsul mirilor la nunta lor: „Mi se pare forțat, nu e…’. Ce surpriză le-au pregătit invitaților, în schimb

De altfel, fotografiile au primit peste 13000 de like-uri de la fani și nenumărate comentarii apreciative – „Cât de frumoasă ești!!! Îți stă foarte bine graviduță!”, „Hot mommy”, „Foarte frumoasă”. Au fost însă și fani care au observat că într-una dintre poze se află și Lele alături de iubita lui: „Cuplul cel mai perfect. V-a pus Dumnezeu toată frumusetea din lume„, le-a transmis un internaut.

Într-adevăr, în luna a șasea de sarcină, Andra Volos arată senzațional, formele ei planturoase fiind parcă și mai evidente.

Andra Volos: „Îmi doream mult fetiță”

Andra Volos și Lele trăiesc cea mai frumosă perioadă din viața lor. Cei doi îndrăgostiți vor deveni părinți peste trei luni, iar în urmă cu mai puțin de 2 luni au aflat sexul bebelușului lor. Manelistul și fosta concurentă de la Puterea dragostei au organizat o petrecere de neuitat și au postat imagini pe rețelele de socializare.

Deși nu formează un cuplu de mult timp, Andra Volos și artistul au demonstrat că iubirea lor este puternică. Din imaginile postate pe rețelele de socializare, a reieșit că cei doi vor deveni părinți de față. După ce au aflat acest lucru, Lele și Andra Volos au fost fericiti, iar șatena a izbucnit în lacrimi. „Sunt cea mai fericită femeie din lume. Îmi doream mult fetiță, simțeam că voi fi mamă de fată. Am plâns de emoție și sunt sigură că și iubitul meu e foarte bucuros. În sufletul lui voia și el fată, deși, declarativ, a spus că își dorea băiat', a spus Andra Volos, potrivit wowbiz.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton