Cum arată Andreea Marin în costum de baie, la 48 de ani. S-a fotografiat la piscină, în America: "Căldură mare, mon cher!"

 Raiciu Adriana
.

Cum arată Andreea Marin în costum de baie, la 48 de ani. La 48 de ani, Andreea Marin arată impecabil, deși, spune ea, nu a avut niciodată măsuri de fotomodel și nici nu și-a dorit asta. Recent, aceasta a postat mai multe imagini din vacanța din America, iar fanii au fost surprinși să o vadă în costum de baie. Iată și ce mesaj a transmis vedeta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin, în vârstă de 48 de ani, este extrem de activă pe rețelele socializare. În urmă cu o săptămână, aceasta a plecat în America, alături de fiica sa și a lui Ștefan Bănică, Violeta, și le-a arătat urmăritorilor ei mai multe imagini de acolo. Tânara a participat la un summit important, unde a primit și o diplomă.

362200897_849431706543759_3553941246847849817_n362200897_849431706543759_3553941246847849817_n

Totodată, cele două s-au bucurat și de timpul liber, au vizitat diferite locuri și s-au relaxat la piscină. Pe contul său de Facebook, Andreea Marin a postat mai multe fotografii cu ea în costum de baie, dar a scris și un mesaj.

Citește și: Andreea Marin, despre nunta cu Adrian Brâncoveanu, după 3 căsnicii eșuate: „Nu am nimic împotriva căsătoriei, în pofida nepotrivirilor din viața mea. Există speranță și…’ / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Marin, despre relația cu fiica ei adolescentă, Violeta: „Nu trebuie să existe tabuuri, sunt deschisă să vorbim despre…’. Cum a afectat-o pe vedetă moartea mamei / EXCLUSIV

Citește și:Ilinca Obădescu și Mihai Gruia de la Akcent formează un cuplu. S-au logodit la finalul anului trecut: „A venit la momentul potrivit'

Citește și:Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, din nou împreună după divorț. Cum au fost surprinși la ziua de naștere a fiului lor, după ce el s-a afișat cu noua iubită

Cum arată Andreea Marin în costum de baie, la 48 de ani

Andreea Marin s-a fotografiat în costum de baie, în vacanță, iar imaginile au ajuns pe rețelele sociale. Totodată, aceasta le-a mai spus urmăritorilor că se relaxează din plin, iar cu ea are și o carte pe care nu poate lăsa din mână.

„Căldură mare, mon cher! Dar nu pot lăsa cartea asta din mână, citesc și sufăr ?, și e doar vina mea: cine m-a pus să călătoresc împreună cu ea?! Zborul peste ocean și momentele de liniște la soare au fost acaparate de Lifespan, trag umbrela aproape, îmi iau crema de soare drept aliat și o devorez, pagină cu pagină, până la apus promit s-o dau gata – deocamdată m-a dat gata pe mine chiar ea', și-a început Andreea Marin confesiunea pe Facebook.

Și a mai continuat: „Am comandat volumul online înainte să plec din țară, pentru că îl urmăream pe autorul David A. Sinclair în podcastul său captivant, în aparițiile sale online, este profesor de genetică la Harvard Medical School, cercetător strălucit, numit de publicația Time „unul dintre primii 100 cei mai influenți oameni din lume' și unul dintre primii 50 cei mai influenți cercetători din domeniul sănătății la nivel mondial, cu peste 30 de ani de experiență.
Cartea e scrisă echilibrat, cu sevă, cu inteligență și umor, dar mai ales cu informații extrem de interesante și relevante, face echipă împreună cu Matthew D. LaPlante, profesor asociat de jurnalism la Utah State University atât la scrierea cărții, cât și în podcastul de care vă vorbeam. Poți afla o grămadă de detalii utile pentru propria viață, despre echilibru, sănătate și longevitate dincolo de ceea ce știam cei mai mulți dintre noi până acum, îți recomand să citești cartea care are și un subtitlu ce te intrigă ca cititor: De ce îmbătrânim și cum să nu o mai facem'. Ar fi minunat să știm cu toții ce scrie în ea!'.

Totodată, fanii nu au putut să nu observe cât de bine arată Zâna Surprizelor în costum de baie, la 48 de ani. Aceasta a optat pentru un costum din două piese, negru, care îi pune în evidență silueta. Imaginile în GALERIA FOTO.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton