Cum arată Andreea Popescu după operația de reconstrucție a feței: "Îmbunătățirile sunt foarte mari". Fosta dansatoare a fost mușcată de un câine la vârsta de 3 ani

 Dumitrache Laura
.

Andreea Popescu a devenit cunoscută pe vremea când dansa în echipa Deliei. În ultimii ani, bruneta s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a axat pe creșterea copiilor săi. Recent, vedeta a suferit o interventie chirurgicală la nivelul feței. Când avea trei ani, fosta dansatoare a fost la un pas de a-și pierde viața după ce a fost mușcată de un câine. Andreea Popescu a postat câteva imagini cu ea la șase zile de la operație. Iată cum arată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Popescu este căsătorită cu Rareș Cojoc și au împreună trei copii minunați. Deși nu mai dansează, Andreea Popescu este activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei.

andreeaandreea

Zilele trecute, Andreea Popescu a suferit o nouă intervenție efectuată în zona fetei. Vedeta a fost mușcată de un câine maidanez în urmă cu câțiva ani, iar de-a lungul timpului, Andreea și-a făcut mai multe operații la nivelul feței. Iată cum arată acum vedeta!

Citește și: Ce probleme de sănătate are Andreea Popescu, după nașterea celui de-al treilea copil: „Așa arată abdomenul meu. Mușchiul nu s-a mai lipit'

Citește și:Andreea Popescu are depresie postnatală, după ce a devenit mamă a treia oară: 'Am fost la urgențe în urmă cu câteva zile, dar…'

Citește și:Milionarul Călin Donca ar fi fost arestat din cauza unei foste iubite: „Pentru că nu i-am dat o mașină a zis că-mi trimite greutăţi”

Citește și:Scandal între Dorian Popa și Silviu Faiăr. Artistul a reacționat după ce a fost atacat, pe motiv că face reclamă jocurilor de noroc: „Nefericirea altuia…”

Cum arată Andreea Popescu după operația de reconstrucție a feței

Andreea Popescu a devenit faimoasă după ce a fost dansatoare în echipa Deliei. După ce s-a căsătorit și a devenit mamă, Andreea Popescu s-a retras de pe micile ecrane, dar este activă în mediul online, acolo unde este urmărită de mii de internauți. Recent, Andreea Popescu a suferit o interventie la nivelul fetei, făcută cu ajutorul laserului.Cânda avea 3 ani ani, Andreea Popescu a fost muscată de față de un câine maidanez.

Fosta dansatoare a postat câteva imagini cu ea, la șase zile de la operație. Andreea Popescu s-a filmat în lift, alături de fiul cel mic și bona acestuia. „S-au facut 6 zile de la operatie. Mai am cateva vanatai. Grasimea din obraz pe care am dorit sa o scot deoarece acum vreo 9 ani doctorul de la vremea aceea a zis ca din cauza muscaturii de catel nu aveam obrazul uniform, asa ca a propus sa umplem cu grasime, din pacate grasimea a migrat, asa ca doamna doctor a facut o interventie care topeste grasimea in timp de 3 saptamani (intr-o luna mai facem o minima interventie cu anestezie locala). Cicatricile le-am facut cu laser Co2, Morpheus, nanolipofiling pentru uniformizarea obrajilor.Va pup si va imbratisez si sper sa va fi fost de folos! Eu ca si feedback dupa 6 zile sunt foarte multumita si imbunatatirile sunt foarte mari. Rezultatul este in 3 saptamani de la operatie.”, a scris Andreea Popescu pe Instagram.

Andreea Popescu a fost la un pas de moarte

Andreea Popescu a fost la un pas de moarte după ce a fost mușcată de un câine. Vedeta avea trei anișori când a fost mutilată de un maidanez. Andreea a povestit că atunci a fost operată pe viu, fără anestezie.  „Cand aveam 3 ani un caine maidanez m-a muscat atat de tare incat era sa mor. A fost un moment foarte greu pentru familia mea in anul 1987. Asa rau eram muscata si atat de mica eram incat operatia a fost facuta pe viu fara anestezie. Eram mica si cuminte, nu spuneam nimic, nu plangeam, am stat cuminte cat m-a cusut. Am fost la 3 spitale pana m-au primit, le era frica ca am sa mor pe masa de operatie. A fost tare greu, am trecut prin zeci de intervenitii si niciuna nu a fost extrem de reusita. Am stat cuminte cât m-a cusut. Am fost la trei spitale până m-au primit, le era frică că am să mor pe masa de operație. „, a povestit Andreea Popescu pe retelele sociale.

Andreea Popescu: „Nu am suferit niciodată, în ciuda semnelor de pe față”

Andreea Popescu a mărturisit că nu a avut niciodată un complex pentru că a rămas cu cicatrice în zona fetei. Cu toate astea, recunoaște că s-a confruntat cu bulling-ul. În ceea ce privește operația, Andreea Popescu a spus că totul a decurs bine, iar peste o lună va mai face o interventie, cu anestezie totală.

Mă simt ok. Am câțiva plasturi. Intervenția aceasta nu a mai fost cu tăietură și coasere. Operația aceasta a fost făcută cu laser, am optat pentru că așa mi s-a recomandat. Am fața foarte umflată de la laser, este fractură foarte mare, plus alte intervenții pentru a topi o anumită grăsime de acum câțiva ani. Mi-a zis că trei zile o să fiu umflată, peste o săptămână o să merg să îmi scot niște fire din zona ochilor, la trei săptămâni se va vedea rezultatul final. O să se estompeze..(…) A decurs foarte bine (nr. operația).

Mai urmează peste o lună să facem o mică intervenție, dar cu anestezie totală, sperăm că va fi bine, îmi doresc să fiu mai bine. Nu m-a afectată, nicicodata nu am suferit, am fost întotdeauna admirată, în ciuda semnelor de pe față, în schimb, pe plan profesional la un moment dat, în școli asta a avut și o parte de bulling.', a spus Andreea pentru Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton