Cum arată Andreea Sasu în ultimul trimestru de sarcină. Iubita lui Philipp Plein s-a fotografiat într-o ipostază incendiară, cu burtica de gravidă la vedere: ”Te așteptăm... H!”

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată Andreea Sasu în ultimul trimestru de sarcină! Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Sasu este însărcinată cu celebrul designer Philipp Plein, alpturi de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. Bruneta este însărcinată în ultimul trimestru de sarcină, ba chiar așteaptă din clipă în clipă să-l aducă pe lume pe băiețulul ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Andreea Sasu a fost încă de la început destul de discretă cu relația ei cu Philipp Plein, mai ales că au mai fost împreună și în urmă cu mai mulți ani, însă ea l-a părăsit pe urma unui episod de infidelitate din partea lui. Lucrurile s-au rezolvat însă între ei, iar acum sunt nerăbdători să devină părinți! În timp ce ea o să fie mamă pentru prima dată, celebrul designer german se bucură pentru a patra oară de acest sentiment special.

whatsapp-image-2024-06-11-at-14.38.07-1whatsapp-image-2024-06-11-at-14.38.07-1

Citește și: Andreea Sasu și Philipp Plein au dezvăluit sexul bebelușului: „Este o binecuvântare'. Imagini de la petrecerea organizată în vila designerului / Românca a purtat o rochie mulată și cu spatele gol

Citește și: Andreea Sasu, primele imagini cu burtica de gravidă. Cum s-a afișat iubita lui Philipp Plein pe rețelele de socializare

Citește și: Cât a costat a doua rochie de mireasă a Oanei Moșneagu: „Când am văzut prețul…” / Soția lui Vlad Gherman nu și-a făcut rochia la comandă

Citește și: Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit la doar 34 de ani, bolnavă de cancer: „Am plecat! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele…” / Alina Radi și Olguța Berbec i-au scris mesaje de adio

Cum arată Andreea Sasu în ultimul trimestru de sarcină

Andreea Sasu nu a fost reținută doar cu relația ei cu Philipp Plein, ci cu viața ei personală și intimă în general, astfel că nici cu burtica de gravidă nu s-a afișat prea des. De la ultimele poze, cele în care ea și celebrul designer german au dezvăluit sexul copilului, nu a mai postat nimic, însă acum a sosit momentul.

Cu un halat elegant din mătase, în nuanțe predominante de albastru, alb și auriu, Andreea Sasu și-a etalat burtica de gravidă pe rețelele de socializare. Asta nu este tot, poziția ei este una foarte sexy, care arată că deși mai are foarte puțin până când va naște, are în continuare o siluetă demnă de invidiat, pe care tocurile alese i-o pun în evidență.

Fanii, numeroase comentarii la poza postată de Andreea Sasu

Ce-i drept, nu multe femei se pot afișa într-o astfel de ipostază atunci când sunt însărcinate, însă Andreea Sasu se bucură de o siluetă perfectă, care-i permite acest lucru. Fanii au complimentat-o pentru cât de bine arată, dar totodată i-au făcut și numeroase urări de bine când au văzut cât de mare este burtica de gravidă, care demonstrează că se apropie cu pași repezi de marele moment. Chiar Andreea Sasu a dat de înțeles că nu mai este mult: Te așteptăm…H'.

E clar că numele copilului va începe cu litera „H„, așa cum a specificat de data aceasta Andreea Sasu în cea mai recentă postarea a sa, însă pentru moment nu se cunosc mai multe detalii despre prenumele băiețelului pe care-l poartă în pântece.

Philipp Plein mai are trei băieți

În timp ce frumoasa româncă așteaptă cu nerăbdare să devină mamă pentru prima dată, iubitul ei, Philipp Plein este entuziasmat să își strângă cel de al patrulea băiat la piept. Celebrul designer trăit până în toamna anului trecut o poveste de iubire alături de Lucia Bartoli, o tânără influenceriță de 24 de ani, foarte cunoscută și apreciată în Italia, iar în octombrie 2023, creatorul de modă a devenit tată pentru a treia oară. Philipp și Lucia mai au împreună un băiețel, Rocket „Rocky' Halo Ocean, care a venit pe lume pe 16 mai 2022. 

Înainte de relația cu Lucia a trăit o poveste de dragoste cu Fernanda Rigon, cea care l-a făcut tată pentru prima dată. Au împreună un fiu, pe Romeo Prince, în vârstă de 11 ani, iar acesta locuieşte împreună cu mama sa, în Brazilia.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton