Cum arată Andrei Duban după operația de micșorare a stomacului. În 7 luni a slăbit 13 kilograme

 Dumitrache Laura
.

Anul trecut, Andrei Duban a luat decizia să apeleze la operația de micșorare a stomacului. Actorul ajunsese să cântărească peste 100 de kilograme, motiv pentru care a luat decizia de a face o transformare radicală. Recent, Andrei și-a făcut apariția într-un show-ul de televiziune de la Antena 1 și este de nerecunoscut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andrei Duban a slăbit 26 de kilograme în 7 luni, de la operația de micșorare a stomacului. Acum actorul se simte foarte bine și este de nerecunoscut după ce a slăbit foarte mult. În prima lună, Andrei Duban a slăbit 13 kilograme, iar viața i s-a schimbat radical după această intervenție.

Andrei dubanAndrei duban

Andrei Duban va apărea în cel de-al treisprezecelea sezon al emisiunii iUmor, în ediția de vineri, difuzată pe Antena 1. Apariția actorului va fi o mare surpriză, mai ales că transformarea este uriasă. Andrei a slăbit foarte mult, iar public va rămâne șocat de schimbarea sa.

Citește și: Cum trec Grațiela și Andrei Duban peste certurile din căsnicie:”Există conflicte. Cel mai important este…”

Citește și: Câte kilograme a slăbit Andrei Duban în urma operației de micșorare a stomacului:”Am scăpat de…”

Citește și: Lili Sandu a fost oprită de Poliție în drum spre emisiunea Vorbește Lumea:”Mai închideți ochii…”

Citește și: Cum se simte Mioara Roman după operație. Oana Roman:”Mii de oameni se roagă pentru mama”

Cum arată Andrei Duban la un an de la operația de micșorare a stomacului

Andrei Duban este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. În urmă cu un an a decis să facă o schimbare majoră în viața sa și a făcut o operație de micșorare a stomacului. În vârstă de 49 de ani, actorul este mulțumit de rezultatul intervenției și declară că se simte foarte bine.

Ba mai mult, Andrei Duban le-a pregătit o surpriză fanilor săi și își face apariția în cel de-al treisprezecelea sezon iUmor, de la Antena 1. Virgil Ciulin și Andrei Duban sunt invitații speciali în noul sezon care va avea premiera vineri, de la 20.30 și duminică, de la 20.00. Andrei Duban a stânit hohote de râs cu numărul său, transformarea sa cu siguranță îi va șoca pe telespectatori. „Când mă gândesc la Andrei Duban, mă gândesc la un fel de «Mecca al bancurilor»!', spune MIhai Bendeac.

Andrei Duban: „Nu regret deloc acea decizie”

La mai bine de un an de la operația de micșorare a stomacului, Andrei Duban declară că se simte foarte bine. Acesta a mărturisit că nu mai consumă cantități mari de mâncare și nici nu mai are pofte excesive.

„Nu regret absolut deloc acea decizie. Ba dimpotrivă! Mă felicit pentru pasul făcut. În primul rând, am fost într-un fel forțat să fac acest pas. Trigliceridele și colesterolul urlau în mine! Cam așa cum a urlat doctorul la mine când a văzut cu ce mă lăudam, ca să spun așa, în fața lui. De slăbit am făcut-o pe parcursul anului trecut. Am scăpat de 25 sau 26 de kilograme în vreo șapte luni, de la operația de micșorare a stomacului', a povestit Andrei Duban, conform Impact.ro.

Andrei Duban a slăbit 26 de kilograme datorită operației

Andrei Duban a ajuns de la 100 de kilograme la 77 de kilograme. Actorul este fericit de faptul că a reușit să facă această schimbare și mai ales pentru că și-a schimbat toată garderoba. Un aspect nebănuit al intervenției este faptul că nu mai sforăie, iar soția sa este foarte încântată de acest lucru.

„Să știți că una dintre primele schimbări am înțeles-o atunci când soția mea, Grațiela, mi-a declarat, ușor recunoscătoare aș spune, că am scăpat de sforâit noaptea, la puțin timp după efectuarea operației. Iar asta contează foarte mult. Cunoscătorii știu exact la ce mă refer!,  a mai spus Andrei Duban.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton