Cum arată Angela Similea, la 77 de ani, după ce s-a retras din viața publică. Nepotul a postat o imagine cu ea

 Solomon Tatiana
.

Cum arată Angela Similea la 77 de ani. Unul dintre nepoții de frate ai artistei, Sorin Similea, de profesie hairstylist, a postat o imagine recentă cu celebra artistă, care s-a retras de pe scenă, dar și din viața publică de ani de zile. Îndrăgita interpretă și-a păstrat frumusețea și farmecul de altădată, în ciuda anilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Angela Similea la 77 de ani. Sorin Similea, nepot de frate al artistei noastre, a publicat o fotografie recentă cu matușa lui, care nu mai dorește să apară în public de foarte mulți ani.

1n1n1n1n

Citește și: Ovidiu Komornyik a împlinit 55 de ani: 'Cu prietenii mei foarte dragi…' Ce surpriză i-a făcut Angela Similea / EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Angela Similea la începutul carierei. Avea o frumusețe răvășitoare și s-a iubit cu Florin Piersic

Citește și: Cum se menține Crina Matei în formă, la 52 de ani: „Nu țin dietă. Mi-ar plăcea să am mai mult timp să alerg, dar…'. De ce apare rar la evenimente / EXCLUSIV

Citește și: Ștefan Bănică se afla pe scenă când a murit tatăl lui: „Și el, la rândul lui, cu taică-su, la fel. Am jucat comedie. Trebuie să te aduni”

Cum arată Angela Similea, la 77 de ani

Cum arată Angela Similea la 77 de ani. Unul dintre nepoții de frate ai artistei, Sorin Similea, de profesie hairstylist, a postat o imagine recentă cu celebra artistă, care s-a retras de pe scenă, dar și din viața publică, de ani de zile. Îndrăgita interpretă și-a păstrat frumusețea și farmecul de altădată, în ciuda anilor.

Ioana Angela Similea, 77 de ani, este născută la data de 9 iulie 1946, în comuna 1 Decembrie, Ilfov. Și-a descoperit înclinația pentru muzică la o vârstă fragedă, însă abia în timpul liceului a fost remarcată de profesorul de muzică Marin Teofil, care a îndrumat-o spre compozitorul George Grigoriu, conducătorul ansamblului UTC. Din anul 1965, artista a început să cânte în mișcarea de amatori, afirmându-se în cadrul Festivalului artiștilor amatori. Cu un timbru vocal inconfundabil și o frumusețe răvășitoare, Angela Similea avea să devină una dintre cele mai de succes cântărețe de muzică ușoară în anii 70-80.

Cum arăta Angela Similea la începutul carierei

Angela Similea și-a manifestat atracția pentru muzică încă din copilărie și a povestit că obișnuia să cânte în timpul călătoriilor cu tramvaiul. Un concert susținut de Maria Tănase a avut o mare influență în alegerea carierei de cântăreață, deși mama ei a încercat s-o convingă să aleagă o meserie ce îi poate asigura siguranță materială. Nu doar calitățile vocale au recomandat-o pe Angela Similea în primii ani de carieră, ci și aparițiile sale, căci avea încă de atunci o eleganță aparte și o ținută princiară.

„Am nişte amintiri foarte vechi, din anii primei copilării, când vara mergeam la bunica din partea mamei, într-un sat din Dobrogea. Mama era singura fată din cei 12 copii ai bunicii mele. Aşa că aveam mulţi veri, cu care-mi petreceam vacanţele. Acolo, în satul acela dobrogean, se întâmplau lucruri extraordinare, pe care orice orăşean de astăzi, din orice parte a lumii, ar da orice să le vadă şi să le experimenteze. (…) Natura şi viaţa m-au luat în braţele lor de mică şi m-au sensibilizat, m-au făcut să observ spectacolul fiecărui anotimp, în toate detaliile sale. E minunat să fii într-o continuă mirare copilărească în faţa naturii, şi eu aşa am trăit’, mărturisea Angela Similea într-un interviu.

Angela Similea, viață demnă de un scenariu de film

Angela Similea are o poveste de viață intensă și demnă de film. Frumoasa artistă a fost căsătorită de patru ori, însă marea ei iubire a fost Florin Piersic. Primul mariaj al acesteia a fost cu Andi Constantin, însă s-a încheiat după o scurtă perioadă de timp.

Mai apoi, l-a cunoscut pe chitaristul Sorin Movileanu, împreună cu care are un fiu, pe Sorin. Ani mai târziu, avea să ajungă la altar alături de Jan Hilgen, un afacerist olandez. Căsnicia lor s-a încheiat după 17 ani, în 1991. Angela Similea a trăit o poveste de dragoste secretă cu Florin Piersic, colegul ei de scenă. Au format unul dintre fascinante și controversate cupluri ale vremii.

„Nu pot ascunde ce ştie toată lumea. Am fost fascinată de Florin Piersic', declara, în trecut, Angela Similea. „Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine’, susținea, acum ceva timp, și celebrul actor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton