Cum arată Anisia Gafton la o lună și jumătate după ce s-a operat la nas. Reacția fanilor: "Parcă nu mai e ea”

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată Anisia Gafton la o lună și jumătate, după ce s-a operat la nas. Anisia Gafton a trecut printr-o transformare radicală, după ce a suferit o intervenție la nas, din cauza unei deviații de sept. Actrița a retușat și aspectul estetic cu aceeastă ocazie. Ultimele imagini postate de vedetă pe social-media au generat diferite reacții, unii fanii fiind de părere că Anisia Gafton arată mult prea schimbată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Actrița Anisia Gafton le-a dezvăluit urmăritorilor de pe Instagram faptul că în urmă cu o lună a suferit o intervenție chirurgicală de deviație de sept. Deși vedeta susține că operația a fost una destul de complicată, aceasta a decis ca intervenția să fie una și de ordin estetic. După ce actrița Anisia Gafton a postat un videoclip pe contul său de TikTok, prezentându-și noul aspect după rinoplastie, reacțiile fanilor au fost diverse, unii considerând că rezultatul este unul mult prea radical.

screenshot-2024-03-13-124510screenshot-2024-03-13-124510

Cum arată Anisia Gafton la o lună și jumătate, după ce s-a operat la nas

La o lună și jumătate după ce Anisia Gafton și-a făcut o operație la nas, prin intermediul căreia a corectat deviația de sept, dar a făcut și câteva retușuri estetice, actrița a postat noi imagini cu rezultatul intervenției. Fanii au reacționat imediat, unii fiind de părere că modificarea nasului îi schimbă total aspectul fizic, devenind greu de recunoscut. Unii dintre urmăritori au sperat că este vorba doar de efectul unei aplicații.

Citește și: Să-i fie rușine!' Elena Merișoreanu îl critică dur pe Marius Elisei pentru că nu a fost lângă fiica lui, la înmormântarea Mioarei Roman. Ce a spus și despre Petre Roman / EXCLUSIV

Citește și: „De dragul copiilor putem face absolut orice. Când există oameni care te judecă și nu știu adevărul…'. Alexandru Ciucu, despre relația pe care o are în prezent cu Alina Sorescu. Cum se înțeleg în privința fiicelor

Citește și: Camelia Mitoșeru își pregătește locul de veci, după ce fostul soț i-a lăsat cadou o groapă în cimitir: „Nu vreau să mă bage în pământ. Aștept să fac un…'

Citește și: „Nu se mai putea. Era de așteptat că aici se va ajunge, pentru că…'. Ioana Tufaru, motivul pentru care plecat din apartamentul lui Gigi Becali, unde a locuit cu familia 9 ani

'Ai întinerit cu zece ani. Felicitări pentru alegerea făcută!'/ 'Sper să fie doar un efect'/ Parcă nu mai e ea', au fost doar trei dintre comentariile lăsate de urmăritori, în urma videoclipului postat pe contul său de TikTok.

Anisia Gafton, primele declarații despre operația la nas

Anisia Gafton s-a operat, în urmă cu mai bine de o lună de deviație de sept, intervenție care s-a dovedit a fi destul de complicată, însă cu această ocazie a bifat și o schimbare de ordin estetic.

Recent, acum o lună și ceva am făcut o operație de deviație de sept… complicățică chiar… iar nasul oricum trebuia îndreptat. Și dacă tot am intrat în nas pentru deviație, am făcut ca românul: când schimb gresia, hai că schimb și faianța… Așa că am umblat și estetic. Important este că sunt sănătoasă și pot respira ca lumea acum, nasul și fața o să se dezumfle ușor, ușor în următorul an, și foarte important e că atunci când beau ceva, în sfârșit îmi încape tot nasul în pahar. Oricum eu rămân aceeași Anisia cu același farmec, energie, aceeași Anisia sărită de pe fix și doritoare să vă fac să râdeți. Vă pup și vă iubesc’, a mărturisit actrița în mediul online.

Anisia Gafton se căsătorește cu iubitul ei, Serghei.

Anisia Gafton o duce foarte bine din punct de vedere amoros, așa că este pregătită să îmbrace rochie de mireasă în viitorul apropiat. Actrița a declarat că este în discuții cu iubitul ei, privind locația unde vor face frumosul eveniment. Deși ea s-a gândit la tot felul de locații atipice, fără a conta pentru ea acest detaliu, se pare că Serghei acordă o importanță mai mare asupra acestui aspect.

Cu dragostea stau foarte bine, suntem împreună, suntem bine. De măritat… ce să zic, ai pus bine întrebarea, Doamne ajută. Suntem în discuții, la momentul ăsta încă nu m-am măritat, avem niște planuri. Încă nu știm cum o să fie, ce o să fie, dar până la urmă trebuie. 5-6 ani, este ceva. Și până la urmă… hai să ne facem un plan dacă tot rezistăm’.‘, a spus Anisia Gafton pentru Ciao.ro

FOTO: Instagram TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton