Cum arată apartamentul Andreei Bostănică din Pipera, în valoare de peste 250.000 de euro: „Toți banii pe care îi fac de la 12 ani îi investesc în imobiliare” / Are 4 apartamente în Chișinău și 3 în București

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată apartamentul Andreei Bostănică din Pipera. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Bostănică este una dintre cele mai cunoscute creatoarea de conținut din România și Republica Moldova. Supranumită „Regina TikTok-ului’, influencerița se bucură de un succes colosal în mediul online, astfel că deși are o vârstă fragedă, este proprietara mai multor apartamente și conduce un bolid de lux. Iată cum arată cea mai nouă achiziție în domeniul imobiliarelor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bostănică a făcut cunoștință cu lumea online încă de la vârsta de 12 ani, astfel că popularitatea de pe rețelele de socializare i-a adus venituri consistente. Deține mai multe proprietăți în Chișinău, un bolid de lux, cu care a făcut ravagii pe rețelele de socializare, iar recent și-a achiziționat și primele apartamente în București.

whatsapp-image-2024-02-02-at-12.08.24-5whatsapp-image-2024-02-02-at-12.08.24-5

Citește și: Cine este Andreea Bostănică, supranumită Regina Tik Tok-ului. La 18 ani, a strâns o avere din cariera online și deține mai multe proprietăți

Citește și: Andreea Bostănică, adevărul despre operațiile estetice: 'Nu am nasul de Barbie, nici ochii de chinezoaică, dar…' / Ce spune despre zvonurile privind relația cu Jador

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Relu Pănescu a părăsit emisiunea

Citește și: Ce cadou a primit Adelina Pestrițu de la soțul ei cu ocazia zilei de naștere: 'E tradiție ca la fiecare zi să…' / Imagini de la aniversarea de 37 de ani

Cum arată apartamentul Andreei Bostănică din Pipera, în valoare de peste 250.000 de euro

Andreea Bostănică își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei privată și personală, fie că este vorba despre un eveniment fericit sau mai puțin plăcut. Recent le-a dezvăluit că și-a achiziționat trei apartamente în București, însă doar unul este finalizat. Mai mult decât atât, a făcut și primul vlog din apartamentul din Pipera, pe care a dat peste 250.000 de euro, fiind una dintre cele mai bune zone din Capitală, unde prețurile apartamentelor sunt exagerat de mari. De asemenea, apartamentul nu doar că se află într-o zonă foarte bună, ci are și trei camere, mobilat în stil modern, astfel că se explică suma colosală. Fericită din cale afară, nu a putut să nu le arate câteva cadre din noua ei casă!

Sunt atât de fericită! Încep acest vlog chiar din noul meu apartament. Este primul meu apartament din București. Știți că mi-am luat câteva în Chișinău, dar acesta este primul din București și sunt foarte încântată. Aici este camera mea, care nu este încă gata, dar îmi place foarte mult și așa. Patul este gata, aici fac eu Live, dar încă nu este totul gata oricum. Credeți-mă, vreți să vedeți toată casa, să vă arăt camera mamei, livingul, terasa.„, a spus Andreea Bostănică într-un vlog pe rețelele de socializare.

Andreea Bostănică nu s-a oprit doar la un apartament în București! Celebra influenceriță a mai cumpărat încă două, doar că acum sunt în stadiul de construcție, doar cel prezentat fiind finalizat. De asemenea, a ținut să precizeze că investițiile ei se vor concentra în continuare pe imobiliare, așa cum face încă de la vârsta de 12 ani.

„Recent am mai procurat încă două tot aici, care sunt acum în construcție. Am 4 apartamente procurate și în Chișinău. Toți banii pe care îi fac de la 12 ani îi investesc în imobiliare.„, a mai spus Andreea Bostănică pe pagina ei de Instagram.

Andreea Bostănică a stârnit controverse cu notele de la BAC

Andreea Bostănică a atras atenția tuturor în urmă cu câteva luni, când se zvonea că nu a luat BAC-ul, însă se pare că au fost doar speculații. A spus clar că nu se pune problema de așa ceva, doar că nu a luat cea mai mare notă. Chiar și așa, le-a dat replică invidioșilor și haterilor, explicând că nota nu a încurcat-o să aibă o mașină de lux, trei apartamente în Chișinău și un penthouse, pe atunci.

„Vă spun cu mâna pe inimă. Faptul că nu am luat 10 și 9 la BAC nu m-a încurcat absolut deloc să îmi procur recent trei apartamente în Chișinău, un penthouse pe lângă ele. Zilele astea primesc actele pentru a-mi cumpăra primul apartament în cea mai bună zonă din București. Nu mai vorbesc de mașina pe care mi-am luat-o. Eu când mi-am luat mașina nici măcar nu terminasem clasa a XII-a, ca să înțelegeți. Dar vouă baftă la învățat și la învățat pe de rost texte. Multă, multă baftă, a spus Andreea Bostănică, în mediul online.

Cum a început cariera în mediul online a Andreei Bostănică

Mulți s-au întrebat cum a ajuns Andreea Bostănică să se bucure de un astfel de succes colosal în mediul online și să câștige sume atât de mari de bani. Ei bine, într-un alt interviu, ea a vorbit despre acest lucru, explicând că totul a început din pură curiozitate.

„Am început de mic copil, pur și simplu eram și eu curioasă să pun ceva pe internet. Totul a început așa de curiozitate. Cred că cel mai important este să-ți placă ție asta cu adevărat, să nu faci asta pentru vizualizări, pentru că eu nu fac asta niciodată.

Cu părinții chiar am avut mare noroc pentru că mama mă filmează pentru TikTok și mama se filmează cu mine în TikTok-uri. Un pic uneori o oblig. E un pic mai neobișnuită cu TikTok-urile, cu vlogurile, noi demult deja filmam împreună’, a declarat Andreea Bostănică în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton