Cum arată apartamentul Danei Rogoz după renovare: "E mult mai bine ca decorațiunile să..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată apartamentul Danei Rogoz după renovare. Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au terminat de renovat apartamentul lor de lux, cu mai multe camere, în care pot petrece momente minunate în familie, alături de cei doi copii ai lor. Vedeta s-a implicat foarte mult, alături de soțul ei, în decorarea casei lor, dintr-o clădire în stil neoromânesc. Dana Rogoz a păstrat câteva elemente din vechiul design interior, pentru a reda farmecul pitoresc al spațiului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată apartamentul Danei Rogoz după renovare. Dana Rogoz este în extrem de entuziasmată, după ce a finalizat, în sfârșit, renovarea apartamentului ei, în care va locui, alături de soțul, Radu Dragomir și cei doi copii, Lia și Vlad. Vedeta a ales un apartament dintr-o clădire veche, în stil neoromânesc cu tavan înalt și o atmosferă boemă.

screenshot_20230217_030951screenshot_20230217_030951

Cum arată apartamentul Danei Rogoz după renovare

Dana Rogoz și Radu Dragomir au terminat de renovat apartamentul din casa veche în stil neoromânesc, unde nu au apucat să locuască decât câteva nopți. Temporar, în superba locuința, vor sta câțiva prieteni apropiați de-ai cuplului.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir: „Prima impresie a fost că este un…'

Citește și: „Mi s-a explicat că nu trebuie bătută rău, ci doar cât să o sperie'. Dana Rogoz a răbufnit la adresa părinților care au sfătuit să-și lovească fiica, pentru a nu mai purta scutec

„Mai sunt inca multe de pus la punct. De exemplu, chiar inainte de a face aceasta scurta filmare, Radu si cu mine am pus provizoriu oglinda cu cercuri, ca sa vedem daca se potriveste in locul respectiv. Si inca mai mutam comode, canapele, vedem care – unde ar trebui sa stea. Ar mai trebui sa vina fotoliile, o alta comoda, tablouri… Dar, oricum, vorbind din experienta, e mult mai bine ca la inceput sa nu aduci toate piesele, toate decoratiunile, toate elementele deodata. Ele isi vor gasi locul lor in timp. Mai ales ca acest apartment va fi locuit temporar de niste prieteni, deci va veni si aportul lor in amenajarea spatiului (de altfel, unele dintre decoratiunile pe care le vedeti le apartin si le-au adus deja).” a declarat Dana Rogoz pe Instagram.

Ce piese din decorul vechi al casei, a păstrat Dana Rogoz, după renovare

Dana Rogoz a ținut să sublinieze că a păstrat câteva elemente din designul original al spațiului, cum ar fi parchetul, tâmplăria și sobele circulare.

Oglinda este cea mai nouă cumpărătură, așa că încă nu este așezată în poziția ei finală. Va fi puțin înclinată, cât să te poți vedea în ea, dar în același timp va reflecta lumina naturală care vine de la fereastra din fața ei. Da, am ținut foarte mult să păstrăm sobele originale, parchetul și tâmplăria casei.”, a relatat Dana Rogoz.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton