Cum arată apartamentul de la mare al cuplului Adela Popescu - Radu Vâlcan: ”De ziua lui dormim pentru prima dată...” / Este mobilat în stil modern

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată apartamentul de la mare al cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu aproximativ doi ani de zile, Adela Popescu împărtășea cu marea ei comunitate de fani de pe rețelele de socializare mare vestea că ea și soțul ei și-au cumpărat casă în Olimp. Ei bine, de-a lungul timpului nu a mai adus în discuție acest proiect, ci casa de la Șușani care este în construcție, însă recent a postat primul clip video cu apartamentul de la mare, finalizat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au văzut visul devenit realitate, chiar de ziua de naștere a îndrăgitului prezentator TV. Așa cum obișnuiește de fiecare dată când este ziua lui, actrița l-a surprins cu un cadou neașteptat. Mai concret, a făcut bagajele pentru toți și a decis să petreacă câteva zile la mare, în noul lor apartament. Bineînțeles, soțul ei nu s-a opus, astfel au ajuns să doarmă pentru prima dată în noua lor casă de la mare.

whatsapp-image-2024-02-09-at-12.05.46whatsapp-image-2024-02-09-at-12.05.46

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat casă la malul mării: „Am plătit avansul”

Citește și: Cum arată casa cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan de la Șușani: „Imaginați-vă coloanele acestea îmbrăcate în piatră și acoperite cu glicină. M-am urcat pe acoperiș…' / Încă nu au terminat construcțiile

Citește și: „Nu mai e treaba mea dacă Deea e fericită acum. Vorbim exagerat…”. În ce relații sunt Dinu Maxer și Deea Maxer, după ce și-au refăcut viața cu alți parteneri

Citește și: Cum arată frații Danei Rogoz: „Nu am fost învățați să ne-o spunem față în față, dar sper că știți cât de mult vă iubesc”

Cum arată apartamentul de la mare al cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan

Adela Popescu și-a dorit foarte mult să aibă o casă la mare, așa cum le-a tot povestit fanilor de-a lungul timpului. Acum, și-a îndeplinit dorința de a avea un apartament la malul mării, astfel că nu a putut să nu împărtășească cu marea ei comunitate de fani cum arată locuința lor din Olimp. Fără a sta pe gânduri, imediat cum au ajuns, aceasta a pornit un clip video, în care a filmat living-ul și dormitorul matrimonial cu baia și balconul.

De ziua lui Radu dormim pentru prima dată în apartamentul nostru de la mare„, este mesajul scris de Adela Popescu în dreptul clipului video în care le arată fanilor apartamentul lor din Olimp.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au mobilat apartamentul într-un stil modern

Deși nu a acordat atenție detaliilor în clipul video, ci l-a prezentat în mare, fanii au putut observa cu ușurință că dormitorul este piesa de rezistență. Vorbim despre un dormitor matrimonial mare, cu baie separată și ieșire în balcon, unde priveliștea către mare este una de vis. Nici living-ul nu este mic, ci din contră, foarte spațios, cu geamuri mari, care oferă o panoramă superbă.

Cei doi soți au decis să meargă pe nuanțe de maro, crem, bej și detalii aurii în mobilarea și decorarea locuinței de la mare. Au îmbinat stilul modern cu unul cozy, astfel că pe lângă piesele ce oferă o notă de eleganță și rafinament, este un apartament primitor, care emană căldură interioară și liniște.

Radu Vâlcan și Adela Popescu își construiesc și o casă la Șușani, în satul ei natal

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt foarte încântați de noul apartament de la Olimp, astfel că recent i-au serbat ziua prezentatorului TV chiar aici, însă asta nu este tot. Cei doi soți au demarat recent un nou proiect de casă la Șușani, în satul natal al actriței. Deși părinții ei locuiesc acolo și au deja unde sta când merg în vizită, au decis să aibă propriul lor colț de liniște, la țară, unde copiii lor să învețe ce înseamnă traiul la sat, cât încă sunt mici. Momentan, casa nu este gata, însă Adela Popescu s-a gândit deja la design și cum va arăta totul în câteva luni.

Azi am dat o fugă să vedem stadiul lucrărilor casei noastre de la țară. Imaginați-vă coloanele acestea îmbrăcate în piatră și acoperite cu glicină, viță de vie sau iederă. Nu ne-am hotărât încă. Și toată perspectiva verde! Mă urcasem pe acoperiș să văd care e treaba. De parcă aș fi știut ce indicații să dau! Pe terasa asta vom mânca, găti, dormi, juca fotbal. Cred că vom intra rar în casă, poate doar la WC. Deși o să facem unul și în curte… lângă terasă!’, le-a povestit Adela Popescu internauților.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton