Cum arată apartamentul de lux al Gabrielei Lucuțar. E situat în apropierea unei biserici, iar amenajarea a durat aproape 10 ani / Obiectele din living care amintesc de profesia "Reginei Întunericului"

 Oana Pantazi
.

Cum arată apartamentul de lux al Gabrielei Lucuțar. Supranumită Regina Întunericului datorită faptului că deține o firmă de pompe funebre de lux, Gabriela Lucuțar nu trăiește acum cea mai fericită perioadă a vieții sale, dat fiind că este în plin divorț de soțul ei. Cei doi încă locuiesc într-un apartament de lux, într-o zonă bună a Capitalei, după cum se poate vedea și din imagini.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Gabriela Lucuțar a intrat mai întâi în atenția publicului după ce s-a ocupat de parastasul Ionelei Prodan, apoi de înmormântarea Mioarei Roman. A participat însă și la Imperiul Leilor, și la Chefi la cuțite, unde s-a făcut remarcată din prima clipă. Din păcate, în momentul de față Regina Întunericului nu trăiește cea mai fastă perioadă a vieții ei, fiind în plin divorț de soț. Cei doi au o avere estimată la  2,7 milioane de euro, așadar lupta pentru partaj nu va fi ușoară. Până una-alta, Gabriela Lucuțar trăiește în aceeași casă cu soțul ei, un apartament de lux pe care li l-a prezentat recent fanilor.

ga7-1ga7-1

Cum arată apartamentul de lux al Gabrielei Lucuțar

Cum lucrează într-un domeniu care nu va pieri niciodată, Gabriela Lucuțar a adunat o avere considerabilă de-a lungul timpului, avere pe care curând va trebui s-o împartă cu soțul ei și tatăl celor trei copii. Regina Întunericului locuiește într-o zonă bună a Bucureștiului, în cartierul Armenesc, în apropierea Bisericii Silvestru și, recent, le-a făcut un tur al locuinței celor de la  „Xtra Night Show' de la Antena Stars.

Citește și: Ce sacrificii a făcut Gabriela Lucuțar pentru meseria sa și ce a determinat-o să deschidă o firmă de pompe funebre: „Mulți vor spune că nu mă mai satur de bani…'

Citește și: Gabriela Lucuțar – Regina Întunericului a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Chef Alexandru Sautner, dezamăgit de preparatul ei: „Doamne ferește ce am văzut în farfurie!'

Citește și: Mihaela Borcea și Sorin Rap se logodesc la biserică, la 12 ani de la divorțul vedetei de Cristi Borcea. De ce nu vor să căsătorească civil: „Fără acte. Acestea…’

Casa în care locuiește Gabriela Lucuțar este un mic palat, luxul domnind peste tot. Amenajarea apartamentului a durat aproape 10 ani și mărturisește că, deși a angajat un arhitect, s-a implicat foarte mult în mobilarea și aranjarea casei. Apartamentul are nu mai puțin de 180 mp, doar livingul măsurând 73 mp. Pe lângă obiectele de lux, au atras imediat atenția și niște mini-urne care se aflau în living, singurele care amintesc de profesia Reginei Întunericului. În acestea se află cenușa tatălui ei și a cățelușului ei.

Gabriela Lucuțar divorțează de soțul ei după 20 de ani de căsnicie

Gabriela Lucuțar este proprietara unei firme de pompe funebre și a devenit cunoscută după participarea la emisiunile „Imperiul Leilor’ și „Chefi la cuțite’. „Regina Întunericului’, așa cum mai este cunoscută, are trei copiii și se află în proces de divorț de soțul ei. Ea spune că i-au trebuit luni de zile să înainteze actele pentru că este o „familistă convinsă’.

Gabriela Lucuțar a deschis procesul de divorț și ar urma să împartă cu soțul ei o avere de 2,7 milioane de euro. Ea a solicitat și custodia celor trei copii minori. Într-o cerere separată, încă soțul ei a formular aceleași solicitări, invocând că el ar fi, de fapt, victima. Judecătorii au dat curs solicitării, dar cu condiția ca bărbatul să achite taxa de timbru de 142.000 lei, echivalentă cu peste 28.000 de euro.

„După 20 de ani de căsnicie şi trei copii minunaţi, întâmplarea a făcut… eu fiind o familistă convinsă şi o femeie care nu şi-a înşelat niciodată soţul şi nu s-a uitat la bărbaţi decât aşa, prieteneşte, am ajuns să divorţez. M-am gândit şapte luni dacă să fac pasul ăsta sau nu. La momentul acesta, eu sunt… după ce a trebuit să pierd 70% din munca mea, de 18 ani… el fiind administrator în firmă… eu trebuia să rămân cu firma, categoric, asta e viaţa mea! După copii, asta este viaţa mea!’, a spus afacerista într-un podcast.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton