Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Christina Ich. L-a amenajat în stil neoclasic, cu ajutorul unui arhitect: "Așa cum mi l-am dorit"

 Tudorache Simona
.

Cristina Ich s-a mutat în urmă cu patru ani într-un apartament de lux din Zona Băneasa. Influencerița și-a amenajat locuința cu mult bun gust și nu a lăsat niciun colțișor neexploatat. Cristina Ich și-a investit toți banii câștigați în această locuință, dar nu are regrete, pentru că locul este unul de vis. Casa îți dă un sentiment de liniște și poate fi de departe refugiul ideal după o zi agitată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a vrut un design special, așa că a lucrat cu un arhitect profesionist. Materialele sunt scumpe și sofisticate, detaliile fine, iar fiecare piesă din acest apartament spune parcă o poveste. Cristina Ich se numără printre cele mai apreciate influencerițe din mediul online, iar de ani zile are o relație cu Alex Pițurcă. Cei doi au împreună un băiețel, Noah.

cristina-ich-889cristina-ich-889

Cum și-a amenajat Cristina Ich apartamentul

Cristina Ich consideră apartamentul pe care și l-a cumpărat una dintre cele mai mari realizări din viață. Nu vreți să știți, fetelor, ce satisfacție am. Am apartamentul așa cum mi l-am dorit. Am venit acum de la notar. Deci sunt așa emoționată. E așa o satisfacție să ai ceva din munca ta. Ceva așa cum ți-ai dorit tu. Mi se pare că e ceva unic. E o satisfacție foarte mare.

Abia aștept să vă arăt cum mi-l fac și cum îl mobilez. O să îl fac bombă. Îi ziceam și mamei, toată viața nu ai parte de nimic, apoi îți iei tu mașina, casa… din banii tăi, din ce ai făcut tu cu mâna ta. Până la 33 de ani mă simt foarte bine. Pot să spun că sunt liniștită', spunea Cristina în septembrie 2020.

Influencerița se bucură astăzi de o proprietate de vis. „Christina Ich are o casă super stylish, într-un stil neoclasic cu accente pariziene, în care se simte confortabil. Spațiul ei preferat este dormitorul', a transmis revista Elle Decoration.

Citește și: Ce ținute au etalat invitații la petrecerea de Ziua Regalității. Marina Voica, apariție elegantă la 87 de ani / Denise Rifai, Alexandru Ciucu și Malvina Cervenshi au fost surprinși la eveniment

Citește și: Cătălin Măruță a ajuns de urgență la spital din cauza unei pisici: „Aveți grijă oameni buni, că dintr-o glumă ca asta…S-ar putea ca distracția să vă coste…” / Cum se simte acum prezentatorul TV

Citește și: Cum gestionează Gabriela Cristea și Tavi Clonda certurile în căsnicie: „Motive pentru care am putea să ne despărțim am putea să găsim la orice colț de stradă. De obicei, apar discuții atunci când…' / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan s-a împăcat cu Laurențiu Reghecampf, după 3 ani de scandaluri. Ce au discutat: „Eu știu că Laur a fost împins să facă asta. Ce am construit noi nu va mai construi nimeni niciodată. Tot circul ăsta a fost din…”

Citește și: Ramore de la iUmor și Denisa Drăgan au divorțat oficial. De ce se teme acum fosta parteneră: „Îmi e frică. Nu pot să iau frica aceasta în brațe”

Cum arată dormitorul și livingul din casa Cristinei Ich

În dormitor, Cristina Ich are o mobilă realizată la comandă, cu detalii aurii, iar patul, care atrage atenția de departe, este realizat din catifea gri. Stilul este unul clasic, modern, culorile sunt calde, dar discrete.

Livingul este împărțit în mai multe zone. Într-o parte se află canapea și fotolii crem, iar în cealaltă se află o bucătărie open-space, cu o o zonă de luat masa. Și pentru acest loc, influencerița a ales detalii aurii.

Foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton