Cum arată apartamentul în care s-au mutat Mircea Badea și Carmen Brumă. Au o terasă imensă

 Dumitrache Laura
.

Cum arată apartamentul în care s-au mutat Mircea Badea și Carmen Brumă. Cuplul s-a mutat împreună cu fiul lor Vlad, într-o nouă locuință de lux. În urmă cu un an, jurnalistul a decis împreună cu iubita lui să se mute într-un alt apartament, de lux. Nutriționista a postat câteva imagini cu noua locuință.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum arată apartamentul în care s-au mutat Mircea Badea și Carmen Brumă. Cei doi locuiesc acum într-un imobil la care au visat de mult timp. Anul trecut, jurnalistul și partenerul său anunțau că se mută în casă nouă, alături de fiul lor. Carmen Brumă a postat imaginile cu casa sa de lux.

345090716_204013562418295_9098915177096142553_n345090716_204013562418295_9098915177096142553_n

Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu de de mai bine de 20 de ani și au împreună un fiu. Cei doi nu sunt căsătoriți, dar au o relație frumoasă. În urmă cu aproximativ un an s-au mutat în casa mult visată, iar nutriționista a postat câteva imagini cu locuința.

Citește și:Carmen Brumă și Mircea Badea, nevoiți să se mute de urgență din apartamentul în care locuiau cu fiul lor: „Nu s-a mai putut”

Citește și:Cum se înțeleg Carmen Brumă și Mircea Badea, la peste 20 de ani de când sunt împreună: „Știam cine este și care sunt riscurile'

Citește și:„Mi-a făcut plăcere să le ascult țipetele. Îmi pare rău că nu i-am omorât pe toți”. Elevul din Belgrad care și-a omorât colegii șochează

Citește și:Ce dietă ține medicul nutriționist Mihaela Bilic: 'Beau lapte precum un bebeluș. M-am auto-condamnat la această restricție…'

Cum arată apartamentul în care s-au mutat Mircea Badea și Carmen Brumă

Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună un fiu, Vlad, iar în urmă cu aproximativ un an s-au mutat în casa mult visată.

Carmen Brumă și partenerul său s-au mutat într-un apartament de lux, iar pe Instagramul nutriționistei se pot vedea câteva cadre cu noua locuință. Se pare că apartamentul celor doi are o terasă imensă. Interiorul locuinței este foarte bine organizat, iar accesoriile de mobilier sunt în stil minimalist. Casa lui Mircea Badea este decorată simplu și cu bun gust. Terasa celor doi are hamac, o zonă de grătar, foișor, canapele, scaune și măsuță.

„Nu mai stau în chirie. Stau într-un apartament al colegei de apartament. Este prin Plevnei. Sună istoric și glorios. M-am hotărât să mă așez la casa ei', a spus Mircea Badea la podcastul lui Teo.

Carmen Brumă și Mircea Badea au locuit cu chirie

Carmen Brumă și Mircea Badea au stat cu chirie până anul trecut. Cei doi au fost nevoiti să se mute într-un alt apartament, deoarece proprietarul imobilului nu a mai putut prelungi contractul. Astfel, jurnalistul și iubita sa au fost nevoiți să își facă bagajele și să se mute într-o nouă locuință.

A fost o istorie mai complicată. Nu ne planificasem neapărat să ne mutăm, dar așa a fost situația. A trebuit să facem față și să căutăm urgent un aparatment în care să stăm și sunt foarte fericită că am găsit ceva un pic peste așteptările mele și cred că a fost un noroc pe care l-am avut. (…) Noi stăteam cu chirie într-un loc în care ne-am simțit foarte bine, că stăteam de foarte mulți ani acolo, dar nu s-a mai putut prelungi contractul și atunci am fost puși în situația de a ne găsi foarte rapid un alt loc', declara nutriționista anul trecut.

Prezentatorul tv a declarat că nu a dorit să își cumpere propria locuință deoarece nu a vrut să facă un credit la bancă. „Deci, eu stând atâţia ani într-un spaţiu foarte mic şi fiind foarte neîndemânatic şi un pic claustrofob, mi-ar plăcea să trăiesc într-o casă mare. E adevărat, trăiesc într-o casă mare, închiriată. Nu mi-am permis să-mi cumpăr o casă mare şi nu am vrut să fac nici credit la bancă', a spus Mircea Badea.

Secetul relației dintre Mircea Badea și Carmen Brumă

Nutriționista și jurnalistul sunt împreună de peste 20 de ani și au băiat, Vlad. Carmen Brumă a declarat în urmă cu ceva timp care este secretul relației cu partenerul ei. Vedeta susține că niciodată nu i-a controlat telefonul lui Mircea Badea și nu îl sună să afle unde se află.

Depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice: «Dă-mi și mie repede telefonul». Dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el. Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb «Bună, unde ești?». Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire', a spus Carmen Brumă.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton