Cum arată apartamentul Laurei Giurcanu: „Mereu am visat să am propria mea casă”. Concurenta de la America Express s-a ocupat singură de design

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată apartamentul Laurei Giurcanu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgita concurentă de la America Express, care a făcut echipă cu Sânziana Negru, a reușit să câștige atenția publicului. După terminarea filmărilor, aceasta a fost surprinsă și în timp ce se săruta cu Aris Eram, fiul Andreei Esca, însă nu dat detalii despre acest subiect, ci le-a arătat fanilor cum arata propriul ei apartament!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Laura Giurcanu a fost dintotdeauna discretă când a venit vorba despre viața ei privată și personală. Nu a dorit să se știe prea multe lucruri din intimitate, tocmai de aceea nu a spus nimic despre ceea ce se întâmplă între ea și Aris Eram. Au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional, iar de atunci au mai fost văzuți împreună de câteva ori, însă nici acum nu există o confirmare din partea lor că sunt un cuplu.

whatsapp-image-2023-11-23-at-10.58.58whatsapp-image-2023-11-23-at-10.58.58

Citește și: Aris Eram și Laura Giurcanu au fost la Barcelona împreună. Cum au fost surprinși pe aeroport cei doi concurenți de la America Express

Citește și: Cine este Laura Giurcanu de la America Express 2023. A devenit celebră după ce a participat la Next Top Model

Citește și: De ce Cătălin Bordea nu are o iubită, după ce fosta soție, Livia, și Spike au fost surprinși împreună: „Mi-am pierdut soția, dar pe mine…”

Citește și: „Când mă duc la cimitir îmi vine să intru în groapa aia. Am rămas de 10 ani de zile cu o mare tristețe…”. Motivul pentru care Daniela Gyorfi nu își mai sărbătorește ziua de naștere

Cum arată apartamentul Laurei Giurcanu

Este una dintre cele mai urmărite influencerițe de la noi din țară, însă prin participarea la America Express a reușit să ajungă în inima mai multor persoane, tocmai prin devotamentul ei și implicarea de care a dat dovadă. După acest show, Laura Giurcanu și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a povestit cât de mult și-a dorit să aibă propria casă, astfel că abia acum, la 26 de ani, își vede visul devenit realitate.

„Sunt doar eu despachetând un purificator de aer, într-o seară de marți întâmplătoare, acasă, singură, trăindu-mi viața. V-am arătat doar părți din casa mea, dar nu am reușit să spun întreaga poveste', a spus Laura, pe rețelele de socializare.

Laura Giurcanu și-a dorit mult să aibă propria casă

Laura Giurcanu a postat recent pe rețelele de socializare un clip video, în care apare despachetând un colet. Totodată, fiindcă vorbea despre apartamentul ei, se pot vedea imagini cu locuința modernă în care stă și pe care și-a dorit-o extrem de mult. Influencerița a explicat că ea a decorat totul, pentru a fi pe placul ei, ceea ce se și vede, asta pentru că livingul are un aer tineresc, iar la etaj se răsfață într-un dormitor spațios și frumos amenajat.

Chestia este că mereu am visat să am propria mea casă. Când eram mică, îmi amintesc că mergeam la Ikea și îi spuneam mamei mele cum visul meu era să merg acolo și să-mi decorez casa, așa cum îmi doream, să cumpăr lucruri noi și să construiesc spațiul visat. Și acum, la 26 de ani, am făcut-o. Sunt atât de mândră de mine că am realizat toate astea, încât nu m-aș putea simți mai bine de atât în acest loc. Simt că locuiesc aici de o veșnicie: este confortabilă, liniștită, este luminosă, este drăguță, este o casă și sunt bucurosă să o numesc a mea. Tot ceea ce visezi, cred cu tărie că poți realiza', mai spune ea.

Cine este Laura Giurcanu de la America Express 2023

Laura Giurcanu este fotomodel, influencer și vlogger. A a devenit celebră la vârsta de 14 ani, după ce a participat la Next Top Model, moderată de Cătălin Botezatu. De atunci, Laura Giurcanu activează în mediul online, unde este urmărită și apreciată de mii de internauți. Cariera ei a avut un mare succes după ce apărut în show-ul moderat de Cătălin Botezatu, astfel că început să aibă colaborări în afara țării și contracte cu numeroase brand-uri foarte cunoscute.

„Aveam un vis pe săptămână. Am trecut prin toate. Toți voiam să fim astronauți. Am vrut să fiu medic, ba chiar am vrut să merg la medicină. Eram mică și așa m-am apucat de atletism. Era o poză cu o atletă și era o reclamă la un brand de sport.Am zis că vreau și eu să fiu așa. Am făcut sport de performanță 7 ani. Până la urmă nu am ajuns pe nicio clădire prin atletism, dar după aceea am ajuns pe clădiri și prin reclame, dar altfel. Nu am ajuns eu atletă, dar în poze dau foarte bine’, spunea vedeta acum câțiva ani.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton