Cum arată apartamentul lui Salman Khan din Mumbai: „Îmi place să stau aici, în locul unui bungalou mare și luxos"/ Părinții lui stau chiar în locuința de deasupra

 Tudorache Simona
.

Salman Khan are un apartament modest în Mumbai. Deși este unul dintre cei mai bine cotați actori din India, starul nu are o pasiune pentru lux și nu își investește veniturile în proprietăți. Salman Khan are o relație cu Iulia Vântur de mai mulți ani. Cei doi nu au în plan o căsătorie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Vedeta a renunțat la viața din România pentru a fi aproape de actorul indian și nu a regretat acest pas, pentru că în țara iubitului ei cariera ei a prins aripi. Acum, Iulia Vântur nu mai prezintă emisiuni de divertisment, dar cântă, dansează și joacă în filme.

Casa lui Salman Khan, ținta unui atac armat

În luna aprilie a acestui an, casa celebrului actor a devenit ținta unui atac armat. Doi bărbați aflați pe o motocicletă au tras cinci focuri de armă în locuința pe care starul de la Bollywood o deține în cartierul Bandra din Mumbai, conform BBC. Imediat după atac, cei doi indivizi s-au făcut nevăzuți.

iulia-vantur-3-6iulia-vantur-3-6

De ce trăiește Salman Khan într-un apartament modest

Din fericire, Salman și familia sa au scăpat nevătămați, dar securitatea în jurul casei lor a fost sporită.
Galaxy Apartments, situat în Bandra, este locuința lui Salman Khan de mulți ani, în ciuda faptului că acesta își poate permite un apartament mai mare și mai luxos. Salman Khan a ales să locuiască aici din dragoste pentru părinții lui, care stau cu un etaj mai sus.

„Îmi place să stau în apartamentul meu din Bandra în locul unui bungalou mare și luxos, deoarece părinții mei locuiesc în apartamentul de deasupra mea. Încă de când eram copil am luat același viraj la stânga sau la dreapta și nu aș vrea să fie altfel. Este o sală cu trei camere, dar nu știu cum a devenit o sală cu o cameră. Când urcăm, mergem să ne întindem lângă mama și tata”, povestea Salman Khan.

Citește și: Cum a ajuns Tania Popa actriță, deși își dorea să facă design vestimentar: „Dacă aș lua-o de la capăt, niciodată nu aș mai porni pe drumul acesta. Și pot fi judecată cum vreți. Pentru că sufletul meu e în altă parte”. La evenimente îmbracă numai ținute confecționate de ea / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Scărlătescu declară că „s-a liniștit” de când are o relație cu Doina Teodoru: „Nu există să nu avem timp unul pentru celălalt. Nu-ți bate joc niciodată de celălalt! Tratează-l ca și cum te-ai trata pe tine. Adică, nu încerca să faci mișto de ea, pentru că…” / EXCLUSIV

Citește și: Laura Cosoi a publicat prima imagine cu cea de-a patra fetiță și a explicat de ce a ales numele Aida pentru micuță: „Am știut că va face parte din viață noastră încă de acum doi ani, când mi-a apărut în vis”

Citește și: Silviu Prigoană explică scandalul cu George Restivan și îl acuză că și-a dat fiul afară din casă: „Am chemat Protecția Copilului să constate că există un copil străin la mine. Băiatul cel mic al meu l-ar fi bătut pe….'

Citește și: CTP, după ce David Popovici a cucerit aurul la Jocurile Olimpice de la Paris: „Printre epitete și comparații strălucitoare nu-și găsește locul o calitate a lui David care-l face unic. 'Animalul' sportiv…'

Ce avere are Salman Khan

El a ocupat primul loc pe lista Forbes India a celor mai bogate celebrități indiene în 2017 și 2018, dar a căzut pe locul 3 în 2019. Începând cu 2024, averea netă a actorului, ajuns la 59 de ani, depășește 347 de milioane de dolari, conform Playtech.ro.

De asemenea, partenerul Iuliei Vântur mai deține și câteva apartamente în Mumbai, dar și o proprietate în Dubai.

De ce nu se căsătorește Salman Khan cu Iulia Vântur

Salman Khan a acordat un interviu pentru India TV și a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit până la vârsta de 57 de ani. Nu a fost adus în discuție numele Iuliei Vântur, iar actorul de la Bollywood a vorbit despre căsătorie la modul general.

„Căsătoria nu a avut loc!. Când am spus da, cineva a spus nu. Când cineva a spus da, eu am spus nu. Acum există un „nu’ din ambele părți. Când ambele părți vor spune „da’, căsătoria va avea loc. Încă mai este timp. Am 57 de ani. Vreau să fie prima și ultima.

Niciuna dintre ele nu a avut vreo vină. Este doar vina mea. Probabil a fost un fel de teamă în mintea lor că s-ar putea să nu fiu în stare să le ofer fericire în viață. Sunt sigur că sunt cu toate fericite oriunde s-ar afla’, a spus Salman Khan pentru sursa amintită, potrivit click.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton