Cum arată apartamentul în care s-a mutat Ioana Tufaru, cu chirie, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: "Nu ne mai lipsește nimic"

.

Ioana Tufaru a fost nevoită să se mute cu chirie, împreună cu soțul și fiul, după ce Gigi Becali nu a mai fost de acord să-i lase să locuiască în casa lui. Fiica Andei Călugăreanu, care nu are un loc de muncă stabil, a vorbit despre cheltuielile de întreținere, care nu sunt deloc mici pentru posibilitățile financiare ale familiei ei, dar susține că se simt bine în noua lor casă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Ioana Tufaru a locuit timp de 9 ani, alături de familia ei, în imobilul pus la dispoziție de patronul FCSB. A părăsit locuința anul trecut, în luna decembrie, iar acum stă în altă zonă a Capitalei, unde, spune ea, chiar dacă plătește chirie și utilități, e mai fericită și liniștită.

acasa-la-ioana-tufaru-1acasa-la-ioana-tufaru-1

Cum arată apartamentul închiriat în care locuiește Ioana Tufaru

În apartamentul în care Ioana Tufaru și familia ei s-au mutat cu chirie nu se află foarte multă mobilă. La bucătărie au ceva mai multe corpuri, în rest, dulapuri pentru haine, în camere. Aceștia au găsit imobilul cu toate cele necesare, de la masă, veselă, mașină de spălat, frigider, uscător, până la televizor și aspirator.

„Dormitorul, fiind mai micuț ca și suprafață, i-a revenit lui Luca. Are și el, în sfârșit, camera lui. Dincolo nu avea camera lui, fiind vorba de o garsonieră. Acum e foarte încântat, îi place mult. Mult mai mult decât dincolo. Luca are o cameră simplă, cu o veioză simplă, un bec colorat care se învârte. E o veioză veche, încropită de socrul meu. Camera e simplă deocamdată, are o canapea, un scaun, un dulap și un televizor. Cu timpul o vom face și pe a lui, deocamdată mai așteptăm', mărturisește fiica Andei Călugăreanu pentru fanatik.ro.

De când s-au mutat cu chirie, celor doi soți le-au crescut cheltuielile lunare. Chiar și așa, aceștia susțin că apartamentul în care s-au mutat este mult mai spațios, iar micuțul Luca are și el camera lui, în sfârșit.

„Chiria ne costă 1200 de lei, iar utilitățile nu costă foarte mult, fiind rezidențial. Pot spune, cu totul, că ajungem undeva la 1600 de lei pe lună. Avem două camere și nu ne mai lipsește nimic. Poate un cuptor cu microunde, dar nu-l văd absolut necesar, se poate și fără. Avem o sufragerie și un dormitor', a declarat Ioana Tufaru.

Citește și: Cât plătește Ioana Tufaru chirie, după ce a plecat din garsoniera lui Gigi Becali: „Este chiar acceptabilă, am găsit printr-o prietenă. Suntem un pic mai bine financiar că ni s-au mărit pensiile’

Citește și: Ce gest de mulțumire a făcut Ioana Tufaru pentru Gigi Becali, după ce a lăsat-o 9 ani să locuiască în garsoniera lui: „El a fost aproape de noi din umbră. Am…’

Citește și: Fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit în Mallorca, în vila în care locuiește celebrul pilot, imobilizat de 11 ani. Ce reguli stricte au avut invitații

Cum își petrece Ioana Tufaru timpul, neavând loc de muncă

Ioana Tufaru spune că fiecare are rolul său bine stabilit în familie: ea gătește și face curățenie, Ionuț merge la serviciu, iar Luca să vină cu note mari de la școală.

„Treburile în casă le fac doar eu, atât curățenie, cât și mâncare. Dar nu pentru că Ionuț nu vrea să facă sau nu știe… mai face și el, dar mai rar. Pentru că este cu munca și în zilele când este liber, prefer să-l las să se odihnească decât să-l pun să facă ceva. El duce gunoiul, asta e sarcina lui! Luca nu are nicio atribuție, el e copil, atribuțiile lui sunt școala și joaca', mai spune Ioana Tufaru.

Ioana Tufaru dezvăluie că în anii trecuți mai existau zile în care nu avea ce pune pe masă, zile în care nu mai avea un leu în buzunar, acum, de când este mamă, are grijă să nu mai treacă prin asemenea situații neplăcute.

Da, au existat zile în care am rămas fără bani și nu una, mai multe, fără să am un colț de pâine, fără să am ce să pun pe masă. Dar asta se întâmpla înainte de a fi cu Ionuț și de a-l avea pe Luca.

Am trăit foarte greu, singură, cu o pensie (atunci), cam prin anii 2000, care însuma nu mai mult de 350 de lei. Era foarte greu să poți trăi tu, o singură persoană, cu acei bani. Stăteam în apartamentul bunicilor la Obor și am acumulat datorii foarte mari la utilități din cauza asta că nu aveam cu ce să plătesc„, spunea Ioana Tufaru în urmă cu ceva timp.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton