Cum arată apartamentul pe care Margareta Pâslaru îl deține la New York. Valorează 1,2 milioane de dolari și are o suprafață de 111 metri pătrați

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată apartamentul pe care Margareta Pâslaru îl deține la New York. Margareta Pâslaru nu are nevoie de vreo descriere, fiind una dintre marile legende de la noi din țară. Are peste 65 de ani de carieră, însă chiar și la vârsta de 81 de ani este în pas cu vremurile, debordează de energie și nu a renunțat la marea sa pasiune! Ba mai mult, de-a lungul acestor ani a acumulat averi impresionante, printre care și apartamentul de lux din New York.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Fără doar și poate, vârsta este doar un număr pentru Margareta Pâslaru, care pare că a descoperit elixirul tinereții. Anii care au trecut, dar artista este la fel de frumoasă ca în urmă cu 50 de ani, face muzică în continuare cu aceeași plăcere, dar totodată continuă și să strângă averi, după cum se poate observa.

margareta-paslaru-1-1margareta-paslaru-1-1

Citește și: Cu ce se ocupă Margareta Pâslaru la 80 de ani: „Risc, nu stagnez. Sunt îngrijorată de ceea ce se întâmplă cu…'. De ce refuză să apară la TV și în podcasturi / EXCLUSIV

Citește și: Cum a devenit Margareta Pâslaru actriță: „Am intrat la Facultatea de Drept, doream să-i apăr pe cei năpăstuiți, dar…'. Declarații despre debutul său în cinematografie / EXCLUSIV

Citește și: Denis Drăguș s-a căsătorit cu Vanessa, iar naș le-a fost Marius Șumudică. Mireasa a purtat o rochie spectaculoasă / Imagini de la nunta de poveste a fotbalistului: ce meniu au avut și cine a cântat

Citește și: Ultimele clipe din viața Dianei, tânăra ucisă de urs în Bucegi. Era în telefon cu 112, când a fost prinsă de picior: „Ţipa: Ursul se apropie”

Cum arată apartamentul pe care Margareta Pâslaru îl deține la New York

Margareta Pâslaru a făcut istorie de-a lungul carierei sale, iar acum mulți se întreabă cum a ajuns să aibă un apartament de lux în New York. Ceea ce puțini știu este însă că aceasta a locuit în America, alături de regretatul ei soț și fiica sa. A părăsit România în anul 1983, moment în care s-a stabilit la New York, însă după revoluție s-a întors pe meleagurile românești, alături de soțul ei. Încă de pe atunci, fiica sa, Ana-Maria Sencovici, a rămas în Statele Unite, unde avea un job bun, bine plătit, în domeniul bancar.

Înainte de a se retrage însă în România, Margareta Pâslaru a devenit proprietara unui apartament din Brooklyn, un cartier celebru din New York. Chiar dacă pe atunci nu valora atât de mult, acum locuința de 111 metri pătrați, aflată într-o clădire ridicată în 2007, a fost evaluată la 1,2 milioane de dolari, pe site-urile de imobiliare, potrivit presei.

Valorează 1,2 milioane de dolari și are o suprafață de 111 metri pătrați

Nu doar că are o suprafață mare, de 111 metri și un preț estimativ uriaș, ci și interiorul este unul de lux. Este o zonă bună a New York-ului, de aici și prețul pentru o astfel de întindere, însă cum l-a mobilat fiica artistei a impresionat pe toată lumea.

A ales să combine stilul modern, cu cel clasic, îmbinând astfel mai multe elemente de decor din diferite zone, ceea ce a dat o notă misterioasă, mai ales livingului, după cum se poate observa în fotografii. Fiica artistei și-a pus serios amprenta în apartamentul de lux, pe care mama sa i l-a trecut pe numele ei și al soțului, Juan Sanchez.

Cu ce se ocupă Margareta Pâslaru la 81 de ani

Pe data de 9 iulie, mare legendă a României a împlinit frumoasa vârstă de 81 de ani, chiar dacă nu se vede acest lucru la aspectul ei fizic. Are peste 65 de ani de carieră, dar nu are de gând să se oprească.

„Risc, cu fiecare nouă compoziție, nu stagnez, mă atrage orizontul cunoașterii. Studiul constant este exercițiul prin care pot evolua. Iată, pasiunea, inspirația, dublate de munca cizelării, între 2006 și 2023. Mulțumesc, Roton, pentru colaborări consecutive, albume cu finalitate caritabilă, orchestrate de Andrei Kerestely în spiritul vremii, la timpul prezent! Cu Andrei am avut cea mai îndelungată colaborare. Vă anunțăm pe această cale apariția Caietului de partituri nr. 4, Margareta Pâslaru și creațiile sale.

Deși cariera ei continuă, Margareta Pâslaru refuză să mai aibă apariții televizate.

Le mulțumesc mult celor care m-au invitat și, în același timp, îi rog să mă ierte dacă nu am dat curs invitațiilor. Înțeleg „formatul obligatoriu, discuții pe canapea, despre trecut. Din punctul meu de vedere, energia și imaginația mă îndeamnă să vorbesc despre lucrul zilnic, despre idei, compoziții, texte cu tematici aparte, crearea costumelor, producții muzicale, coregrafie expresivă, nu neapărat despre trecutul glorios. Nu repeți un succes, ci evoluezi la alt nivel, adecvat vârstei. „Plantez în prezentul cu posibilități, cu riscuri, încercări, cu perspective. Modul în care trăim în prezent va deveni trecut pentru alții. (zâmbește)!', a spus ea într-un interviu exclusiv VIVA!

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton