Cum arată astăzi Cristina Mîndru, bona Irinei Columbeanu: "Am suferit mult când a trebuit să plec...". Când a revăzut-o ultima dată pe fiica lui Irinel Columbeanu

 Tudorache Simona
.

Irina Columbeanu și-a revăzut bona la venirea în România. Tânăra s-a stabilit în America alături de mama ei, dar în această vară a venit să își întâlnească tatăl și să petreacă timp împreună. Chiar dacă Irinel Columbeanu o mai vizitase în America, ea nu mai ajunsese pe plaiurile mioritice de șase ani, așa că momentul a fost unul emoționant.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Irina Columbeanu a vizitat oameni și locuri dragi, dar a avut parte și de o întâlnire specială cu Cristina Mîndru, prima sa bonă, cea pe care a avut-o la vilă, când era doar un bebeluș. Cele două s-au revăzut, iar întâlnirea dintre ele s-a lăsat cu lacrimi. Și-au amintit de trecut și de cum destinul le-a adus împreună la un moment dat în viață.

irina columbeanu 123irina columbeanu 123

Irina Columbeanu a vrut să își revadă bona

În 2007, Monica și Irinel Columbeanu au decis să angajeze o bonă pentru fiica lor. Cristina Mîndru a intrat la acea vreme în familia lor și a fost de un real ajutor pentru Monica Gabor în creșterea fetiței sale. Femeia a fost alături de Irina Columbeanu doar nouă luni, însă la acea vreme cele două erau de nedespărțit. Timpul a trecut, Cristina și-a format propria familie și are acum, la rândul ei, trei copii, conform Cancan.

Ce spune Cristina Mîndru despre Irina Columbeanu

Atunci când Irina Columbeanu s-a aflat în România și-a dorit să o revadă și pe bona care a avut grijă de ea, iar dorința i-a fost îndeplinită.

„Crezi sau nu, tu ești prima mea iubire pură și sinceră! Am suferit mult când a trebuit să plec de lângă tine. Mă bucur să te întâlnesc după atâția ani la fel de pură, dulce și gingașă. Te iubesc', a fost mesajul postat de fosta bonă a Irinei Columbeanu, pe contul personal de Facebook.

Citește și: Gabriel Trifu, replică pentru Catrinel Sandu după ce ea l-a acuzat că a înșelat-o: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește. Ieșirile ei din America… am auzit că erau și altfel de proiecte'. Dezvăluiri neașteptate despre divorț

Citește și: Cătălin Scărlătescu, despre prietenia de 12 ani cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu: „Suntem un alt tip de familie. Am avut suișuri, coborâșuri, ne-am certat, dar…” Ce spune despre Gina Pistol și revenirea la MasterChef/ EXCLUSIV

Citește și: Daria Crișan și iubitul ei aveau fiecare alți parteneri când s-au cunoscut: „Energia lui mi-a întors capul și primul gând a fost…” Cum a început povestea lor de dragoste și cum au depășit cumpenele în relație / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Ogăraru, soția antrenorului George Ogăraru, va avea propria emisiune. Cu ce post a semnat

Citește și: Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se reîntâlnesc în instanță. Ce spune designerul despre programul de vizită al copiilor: „Trebuie să aibă dreptul și la mamă, și la tată. Din păcate…'

Irina Columbeanu a venit în țară special pentru tatăl ei, Irinel Columbeanu

Chiar dacă a fost fericită să întâlnească multe persoane dragi, întâlnirea Irinei cu tatăl ei, Irinel Columbeanu, a fost una specială.

„Am vrut să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine şi să-i spun în faţă că-l iubesc, să petrecem timp împreună, ca să avem şi mai multe amintiri frumoase cu noi doi', declara Irina Columbeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton