Cum arăta Bianca de la Casa Iubirii acum 10 ani. Purta aparat dentar și avea un look total diferit

 Oana Pantazi
.

Cum arăta Bianca de la Casa Iubirii acum 10 ani. A participat atât în sezonul 1, cât și în sezonul 2 al emisiunii matrimoniale, cu speranța că își va găsi iubirea și a fost una dintre cele mai susținute concurente. Iată cum arăta concurenta cu un deceniu în urmă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum arăta Bianca de la Casa Iubirii acum 10 ani. Concurenta apreciatului show matrimonial a fost una dintre cele mai apreciate și, în egală măsură controversate concurente de la Casa Iubirii. Deși și-a găsit partenerul în competiție, Bianca s-a despărțit de Ionuț după 7 luni de relație, spre dezamăgirea fanilor. Deși este discretă în privința vieții personale, Bianca Mândru (26) își ține la curent fanii din social media unde postează cu regularitate. Acestora nu le-au scăpat imaginile cu Bianca de acum un deceniu, a cărei frumusețe naturală e de admirat.

419788458_18404561101049013_3376191631343729801_n419788458_18404561101049013_3376191631343729801_n

Cum arăta Bianca de la Casa Iubirii acum 10 ani

Bianca Mândru are cu ce se lăuda! Și la 16 ani, fosta concurentă din Casa Iubirii era la fel de frumoasă, după cum se poate vedea în imaginile de pe contul ei de socializare. Chiar dacă purta aparat dentar pe vremea aceea și avea un stil vestimentar diferit, Bianca nu s-a schimbat prea mult și nu și-a pierdut nici candoarea din privire, fosta concurentă fiind ușor de recunoscut din fotografii.

Citește și: Cum își împart Dinu și Deea Maxer, vara aceasta, timpul cu cei doi copii: ‘Eu, alături de Andreas, vom fi din nou la Mamaia…’ Artistul stă două luni pe litoralul românesc / EXCLUSIV

Citește și: Enzo de la Chefi la cuțite s-a căsătorit religios cu Cristina Ene. Primele imagini de la nuntă: „Au fost multe sentimente ciudate, dar…'/ Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Deea Maxer și Cătălin Cazacu, printre invitați

Citește și: Cum se menține în formă Lavinia Pîrva, la aproape 40 de ani, deși nu ține dietă: „Nu îmi este ușor. Nu accept ideea ‘grasă și frumoasă, am mereu în minte…' Ce spune acum despre operațiile estetice și ritualurile de frumusețe / EXCLUSIV

Bianca are 26 de ani și s-a născut în Republica Moldova, însă locuiește în prezent în Italia. Lucrează în Genoa ca web designer și este independentă financiar, lucru pe care mărturisea că îl dorește și de la partenerul de viață.

Bianca spune despre ea că este o fire sociabilă, creativă și sinceră. Desigur, are și mici defecte, unul dintre ele fiind că este cheltuitoare și, drept urmare, nu poate pune bani deoparte. Din păcate, povestea de iubire începută în Casa Iubirii s-a încheiat, spre dezamăgirea fanilor.

Bianca Mândru s-a despărțit de Ionuț, partenerul ei din Casa Iubirii, după 7 luni

Bianca și Ionuț au fost unul dintre cele mai susținute cupluri are sezonului al doilea din Casa Iubirii. au părăsit casa fiind un cuplu, iar fanii se așteptau să audă bătând clopotele de nuntă… Când nimeni nu se aștepta Ionuț a făcut anunțul șocant, dezvăluind că el și Bianca s-au despărțit.

„Bine v-am găsit la un nou story, mai important să zic așa. Am zis să fac asta public și cu voi, să nu rămâneți pe dinafară. Eu și cu Bianca nu mai suntem împreună de 2 zile, așa că am zis să vă anunț și pe voi. Nu vreau să vorbesc absolut deloc despre asta. Nu a fost vina ei, nu a fost vina mea, pur și simplu s-a întâmplat să o luăm pe drumuri separate. Aș vrea să nu vă duceți la ea să o blamați sau să mă blamați pe mine, aș vrea pur și simplu să acceptați treaba asta și să ne acceptați decizia', a spus Ionuț.

La câteva zile după ce fostul ei iubit a vorbit despre separare, fosta concurentă de la Kanal D a transmis un mesaj neașteptat, sugerând că nu este chiar atât de afectată de despărțire.

„Cât de cald și frumos este afară, dragilor. Nu aveți cum să aveți o zi proastă. Asta va fi cea mai frumoasă luni din viața mea, din viața voastră, din viața tuturor. Bucurați-vă!', a transmis Bianca, pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton