Cum arată Bianca Drăgușanu fără cagulă, umflată și plină de vânătăi. Operația estetică facială a durat 7 ore, iar recuperarea două luni

.

Cum arată Bianca Drăgușanu fără cagulă, umflată și plină de vânătăi, după operația estetică facială care a durat 7 ore. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu a fost supusă la o operație estetice extrem de importantă, chiar la nivelul feței. De atunci, vedeta umblă doar cu cagula pe față, ceea ce a și precizat pe rețelele de socializare. Ei bine, ajunsă la salonul de înfrumusețare a fost nevoită să o dea jos, fiind momentul adevărului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, astfel că a povestit în fața tuturor că fața ei este foarte umflată și vânătă, fiind nevoită să poarte cagula timp de două luni. Asta nu este tot! A mărturisit inclusiv că are cheaguri de sânge la ochi, astfel că mulți au fost curioși cum arată. Recent, a fost surprinsă de paparazzii Cancan, în timp ce se afla la salonul de înfrumusețare.

dragusanu-1dragusanu-1

Citește și: Bianca Drăgușanu poartă cagulă pe față timp de două luni, după noua operație estetică: „Sunt inflamată și foarte vânătă. Am cheaguri de sânge în ochi. Lansez un trend acum…' / Cum au reacționat fanii în benzinărie

Citește și: Bianca Drăgușanu își face lifting facial: „Fața mea a fost stricată de forma buzelor, pe care le-am injectat de peste 20 de ani, mult și prost”

Citește și: Survivor All Stars 18 ianuarie – Andreea Tonciu a fost eliminată din competiție

Citește și: Ce spune Vali Vijelie despre rolul lui din filmul 'Băieți deștepți': 'Am fost invitat să joc, nu am dat casting…' Olimpia Melinte l-a lăudat/ EXCLUSIV

Cum arată Bianca Drăgușanu fără cagulă, umflată și plină de vânătăi

Într-adevăr, Bianca Drăgușanu nu traversează cea mai bună perioadă în aceste momente, după cum se poate vedea și în fotografiile surprinse de către paparazzi. Are ochii umflați, fața de asemenea, dar și numeroase vânătăi. Oricât de mult a încercat să se ascundă după intervenția estetică care a ținut-o timp de 7 ore pe masa de operație, la salonul de înfrumusețare nu a putut rămâne cu cagula pe față când își spăla și coafa părul.

Ce operație estetică și-a făcut Bianca Drăgușanu la față

Potrivit surselor Cancan, Bianca Drăgușanu a apelat chiar la începutul anului la un lifting facial chirurgical, dorindu-și ca fața ei să arate din ce în ce mai bine. E de la sine înțeles că nu a fost o intervenție ușoară, iar recuperarea este pe măsură din câte se poate observa.

Mai mult decât atât, tot potrivit sursei menționate, se pare că Bianca Drăgușanu ar fi scos din buzunar suma de 11.000 de euro pentru această intervenție estetică, care a ținut-o ore întregi pe masa de operație.

Bianca Drăgușanu, nevoită să poarte cagula timp de 2 luni

Bianca Drăgușanu are un program destul de încărcat, astfel că deși fața ei nu este în cea mai bună formă după operația estetică pe care și-a făcut-o, a ales să poarte o cagulă până când se vindecă complet. Vedeta se pare că nu are voie cu machiaj din câte dă de înțeles, astfel că 'dă un nou trend' cu cagula pe față, după cum chiar ea a spus recent.

Bună tuturor! Sunt în a cincea zi de la operație, am ales să port cagulă pentru următoarele două luni jumătate din viața mea pentru că sunt foarte inflamată și foarte vânătă, am o piele foarte sensibilă. Practic știam ce înseamnă această procedură, îmi cunoșteam sensibilitatea vasculară, și știam exact ce mă așteaptă. M-am umflat, am niște cheaguri de sânge în ochi, dar să vă țin la curent în fiecare zi cu evoluția vindecării mele, iar pentru cei sau cele care aveți întrebări despre procedurile estetice care vă pot schimba viața, sunt aici, vă răspund cu mare drag‘, a explicat ea pe Instagram, unde a apărut cu cagula pe față.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton