Cum arată Bianca Drăgușanu fără machiaj: "Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată, dar..."

.

Cum arată Bianca Drăgușanu fără machiaj și fără filtre, se întreabă mulți dintre cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Ce-i drept, Bianca Drăgușanu este ținta favorită a celor care critică filtrele aplicate fotografiilor postate pe rețelele de socializare și pentru a mai calma spiritele, a pozat nemachiată. Bianca nu a renunțat, totuși la filtrele de înfrumusețare, dar fanii au fost încântați de gestul său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a recunoscut dintotdeauna că este adepta intervențiilor estetice, însă nu are probleme în a apărea în public fără machiaj. În perioada următoare, blonda mai face un pas spre naturalețe și își va micșora sânii.

1f5fa26da1923a6b911dcde05642e4811f5fa26da1923a6b911dcde05642e481

Cum arată Bianca Drăgușanu fără machiaj

Bianca Drăgușanu le-a arătat recent celor care o urmăresc pe rețelele de socializare o parte din rutina ei de îngrijire a tenului și a apărut pe internet fără machiaj, dar nu a renunțat și la filtre, însă.

Bianca Drăgușanu a recunoscut tot timpul că este un fan înrăit al operațiilor și procedurilor estetice, însă are și mare grijă de pielea ei.

'Sunt în cea mai bună variantă a mea deoarece mereu îmi place să fac un update, atâta timp cât mă simt bine în pielea mea, diferența dintre eu și alte persoane e că nu vreau să devin Angelina Jolie, eu sunt Bianca Drăgușanu. Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată. Eu nu am ascuns asta niciodată.

Nu am venit ca unele să zic ca mi s-au umflat buzele, pentru că am mâncat ardei iute sau că mi-am pus nu ştiu ce măşti şi de aia nu mai am riduri. Eu am recunoscut toate interventiile. Dacă nu le convine unor invidioşi, e problema lor. Eu o să mă operez până mor', a mărturisit Bianca Drăgușanu, în urmă cu ceva timp.

De data asta, Bianca Drăgușanu a dorit să liniștească puțin spiritele și să le arate urmăritorilor ei că arată la fel de bine, la cei 41 de ani ai săi, și fără machiaj. 'Ce frumoasă ești și nemachiată', 'Ești foarte frumoasă', 'Ai un ten superb', au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor ei la imaginile postate.

Citește și: Bianca Drăgușanu critică dur vedetele din România. Ce le reproșează: „Sunt aceleași gagici, care își schimbă rochiile între ele

Citește și: Bianca Drăgușanu, amendată de Poliție după ce a fost oprită în trafic: ‘Am încălcat niște reguli. Mi s-a făcut și testul antidrog… / Ce spune despre Dorian Popa

Recent, Bianca Drăgușanu și-a făcut procedura estetică „ochi de pisică”

Bianca Drăgușanu a decis că este momentul pentru o nouă schimbare, astfel că vedeta și-a făcut două proceduri estetice la nivelul feței. Vedeta a documentat întreaga experiență pe Instagram, filmând în timpul intervenției. Bianca și-a dorit să-și modifice forma ochilor, pentru a fi mai migdalați, de aceea procedura se numește „ochi de pisică'.

Drăgușanu a mărturisit că nu este pentru prima dată când apelează la o astfel de procedură, deoarece în urmă cu doi ani și-a mai făcut-o. Diva și-a dorit o îmbunătățire a tenului, astfel că și-a injectat injectat botox.

'Am ajuns la Cluj pentru procedura de cat eyes pe care mi-o doresc și pe care am mai executat-o acum doi ani. Am venit și pentru botox astăzi. Ne pregătim. De abia aștept.', a declarat Bianca Drăgușanu, pe contul ei personal de Instagram.

Bianca are în plan ca în următoarele luni să își facă și operație de blefaroplastie, iar în luna ianuarie 2024 este programată operația de micșorare a sânilor, explicând că au devenit incomozi și vrea să facă o schimbare din acest punct de vedere. „În ianuarie voi face o micșorare de sâni, în momentul de față consider că au devenit incomozi„, a mai continuat vedeta.

„O să fac o micșorare, pentru că nu se mai poartă. Nu mai este in, este out! Am început să înțeleg, de-a lungul timpului, că femeile care o duc înspre mai natural sunt mai frumoase. Întotdeauna naturalul va câștiga în fața superficialității, să spun. Dar micile ajustări de ajută, nasul, pomeții, buzele, dar făcute într-un fel în care să nu te dezavantajeze. Am mici chestii pe care consider că de-a lungul timpului le-am exagerat, dar nu le regret, pentru că mă uit la mine și încerc să le corectez, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit cancan.ro, în urmă cu câteva luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton