Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut procedura estetică "ochi de pisică": "Ne pregătim. De abia aștept"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată Bianca Drăgușanu, după ce și-a făcut procedura estetică „ochi de pisică”. Bianca Drăgușanu a recunoscut dintotdeauna că este adepta intervențiilor estetice, așa că a împărtășit, recent, fanilor că a făcut o nouă modificare la nivelul feței. Vedeta și-a făcut o procedură estetică la ochi, care este foarte la modă la Hollywood. Iată cum arată acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a decis că este momentul pentru o nouă schimbare, astfel că vedeta și-a făcut două proceduri estetice la nivelul feței. Vedeta a documentat întreaga experiență pe Instagram, filmând în timpul intervenției. Bianca și-a dorit să-și modifice forma ochilor, pentru a fi mai migdalați, de aceea procedura se numește „ochi de pisică”. Iată cum arată Bianca Drăgușanu!

img-91img-91

Cum arată Bianca Drăgușanu, după ce și-a făcut procedura estetică „ochi de pisică”

Bianca Drăgușanu a împărtășit fanilor că și-a făcut recent două intervenții estetice, una cu botox, pentru diminuarea ridurilor, și cealaltă în zona cochilor. Bianca Drăgușanu a dorit să aibă îchii mai migdalați, de aceea a pelat la intervenția „ochi de pisică”. Drăgușanu a mărturisit că nu este pentru prima dată când apelează la o astfel de procedură, deoarece în urmă cu doi ani și-a mai făcut-o. Diva și-a dorit o îmbunătățire a tenului, astfel că și-a injectat injectat botox.

Citește și: Bianca Drăgușanu critică dur vedetele din România. Ce le reproșează: „Sunt aceleași gagici, care își schimbă rochiile între ele’

Citește și: Bianca Drăgușanu, amendată de Poliție după ce a fost oprită în trafic: ‘Am încălcat niște reguli. Mi s-a făcut și testul antidrog…’ / Ce spune despre Dorian Popa

Am ajuns la Cluj pentru procedura de cat eyes pe care mi-o doresc și pe care am mai executat-o acum doi ani. Am venit și pentru botox astăzi. Ne pregătim. De abia aștept.”, a declarat Bianca Drăgușanu, pe contul ei personal de Instagram.

Bianca Drăgușanu își face operație de micșorare a sânilor

Bianca Drăgușanu a trecut de-a lungul anilor prin mai multe transformări datorită operațiilor estetice la care a apelat. Nu, nu doar când vine vorba de corpul perfect pe care-l are acum, ci și la nivelul feței are numeroase intervenții și operații estetice. Totuși, lista nu se oprește aici! Frumoasa blondină are în plan ca în următoarele luni să își facă o procedură numită ‘Cateyes’, dar și operație de blefaroplastie.

Bianca Drăgușanu este programată deja în luna ianuarie 2024 la operația de micșorare a sânilor, explicând că au devenit incomozi și vrea să facă o schimbare din acest punct de vedere.

„În ianuarie voi face o micșorare de sâni, în momentul de față consider că au devenit incomozi. ‘, a mai continuat vedeta.

Decizia de micșorare a sânilor a venit cu mai multe luni în urmă, când vedeta considera că nu se mai poartă și trebuie să facă o schimbare în acest sens.

Acum, da, cred că în ianuarie o să fac o micșorare, pentru că nu se mai poartă. Nu mai este in, este out! Am început să înțeleg, de-a lungul timpului, că femeile care o duc înspre mai natural sunt mai frumoase. Întotdeauna naturalul va câștiga în fața superficialității, să spun. Dar micile ajustări de ajută, nasul, pomeții, buzele, dar făcute într-un fel în care să nu te dezavantajeze. Am mici chestii pe care consider că de-a lungul timpului le-am exagerat, dar nu le regret, pentru că mă uit la mine și încerc să le corectez, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit cancan.ro, în urmă cu câteva luni.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton