Cum arată BRomania, după ce a a slăbit spectaculos. Artistul avea 120 de kilograme și stări de leșin: „Acum intrăm într-o treaptă superioară, ne pregătim să vedem și un abdomen"

 Tudorache Simona
.

BRomania traversează una dintre cele mai bune perioade din viață, a slăbit considerabil și are o nouă relație, de această dată cu Fabiola Matiuța. Matei Dima, care într-un timp a înregistrat mai multe succese cinematografice, se declară încântat de cum au evoluat lucrurilor și promite să nu se oprească aici.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bromania a decis să slăbească atunci când filma pentru Miami Bici 2 și kilogramele în plus îl copleșiseră. A reușit să își atingă visul cu ajutorul unui antrenor personal. Andu Preda i-a înțeles așteptările și împreună au reușit să ajungă la un rezultat neașteptat.

bromania-32bromania-32

BRomania a decis să slăbească atunci când a ajuns la 120 de kilograme

BRomania a slăbit mult, dar nu se oprește aici. Artistul are un antrernor care îl susține pe acest drum. „Nu e încă acolo, dar a făcut cel mai mare progres pe care puteam să-l aștept de la el. A avut o motivație interioară, că altfel nu reușea. Adică eu pot să-ți ofer uneltele și consilierea, dar dacă nu vine de aici, n-ai cum să rezolvi nimic. Sincer, nu puteam să sper că am pe cineva care să mă asculte atât de bine cum a făcut-o el. Cred că a avut problemel cu greutatea de-a lungul anilor și a vrut într-un final să ajungă la un echilibru. A vrut pur și simplu să-și rezolve problema asta. Și a avut capacitatea să spună OK, nu o mai fac pe o perioadă scurtă, o fac ca o decizie de stil de viață, pe termen îndelungat». Și cred că se vede rezultatul', spune antrenorul lui Matei Dima, conform Cancan.

A decis să slăbească atunci când i s-a făcut rău pe platourile de filmare. Avea 120 de kilograme și se simțea sufocat. „Nu pot să mint. Când eram în L.A și filmam Miami Bici 2, mi s-a făcut foarte rău, am avut aproape 120 kg. Și în scena din deșert, când mă băteam cu Codin, era să leșin. I-am dat mesaj lui Andu și i-am zis „la 1 iunie te muți în România', el lucrând în Anglia în vremea respectivă. A venit, s-a și întâmplat', spune Bromania.

Astăzi, chiar dacă își mai satisface câte o poftă revine rapid la regim și antrenament și lucrurile se așază. Acum visează la un abdomen bine lucrat, pe care să îl expună în viitorul lui film. „Și asta a marea schimbare, dragule, în marea schemă a lucrurilor, e OK să mai bagi câte un ce-ai zis tu. Ne permitem și ne-am permis orice în astea șase luni. Însă acum intrăm într-o treaptă superioară, aș spune, ne pregătim poate la un moment dat să vedem și un abdomen. Poate, pentru un rol din august', susține Bromania.

BRomania, îndrăgostit de Fabiola Matiuța. Cum pozează cei doi

Artistul e fericit cu Fabiola Matiuța și nu vrea să ascundă niciun moment asta, poate de aceea se și afișează atunci când au ocazia pe rețelele de socializare. „Toate relațiile mi se par importante, acum că am și eu și sunt fericit. Da, postăm foarte mult pentru că suntem fericiți și nu ne pasă. Nu stau să mă gândesc dacă să postez sau nu, mi-a venit, am făcut-o', adaugă el.

Citește și: Un fost angajat din Gașca Zurli susține că primea un salariu derizoriu, de doar o mie de lei lunar: 'În fișa postului eram paznic, dar am făcut pe șoferul, am fost îngrijitor, ospătar, zugrav…' / Acuzații dure la adresa Mirelei Retegan

Citește și: Însărcinată a doua oară, Daniela Crudu a fost internată în spital două săptămâni cu fiica cea mică: „A fost foarte greu, de atunci am prins frică”

Citește și: Cum se înțelege Alin Oprea cu fata și băiatul soției sale, Medana: „Cel mai mare regret al meu e faptul că nu este ea mama copiilor mei. M-au acceptat, ne-a lăsat cu gura căscată…' / EXCLUSIV

Citește și: Kate Middleton și-a donat părul pentru bolnavii de cancer, în trecut: „Este o surpriză completă”

BRomania se gândește să îi ofere inelul partenerei sale de viață

Poartă un inel care îi contorizează inima și pașii, dar nu exclude ca pe viitor să îi ofere o bijuterie și iubitei sale, una cu o semnificație specială.

„Sunt ca o carte deschisă, eu mi-am pus inelul ăsta ca să-i bag ei în minte că la un moment dat o să vină un inel. Bă, chiar atât de pe față sunt?! Ah, îmi pare rău, acum știe, sper să nu se uite la interviul ăsta', mai spune Bromania.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton