Cum arăta Cabral în adolescență, când era luptător de  kickboxing: "Citesc comentariile și nu-mi vine a crede ochilor!". Fanii l-au ironizat

 Oana Pantazi
.

Probabil puțini își mai amintesc cum arăta Cum arăta Cabral în adolescență, pe vremea când era pasionat de kickboxing, iar asta deoarece acum, la 46 de ani mai amintește doar vag de adolescentul subțirel, chiar dacă nu este în totalitate un sedentar. Iată cum au reacționat fanii săi din social media după ce i-au văzut fotografia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arăta Cabral în adolescență. Înainte să fie prezentator TV și actor, Cabral a fost luptător de kickboxing și antrenor de Tae-Bo. Dar nu un luptător aspirant, Cabral a fost vicecampion european vicecampion la kickboxing în 1994 și este considerat drept unul dintre primii promotori ai genului de dans sportiv Tae Bo în România. Și cum recent prezentatorul a găsit niște poze din alte vremuri, le-a împărtășit cu fanii. Iată cum au reacționat!

cabral-jefuit.3cabral-jefuit.3

Cum arăta Cabral în adolescență, când era luptător de  kickboxing

Recent, Cabral a umblat la sertarul cu amintiri și a împărtășit cu fanii săi din mediul online două fotografii din vremea adolescenței sale. Prima dintre ele i-a amuzat copios pe internauți, deoarece, fiind înalt încă din copilărie, Cabral nu apare integral în poză, după cum și explică, de altfel.

„Uite, faza e că ai mei s-au priceput la poze. De aceea am și amintiri frumoase. Asta, de exemplu… uite ce frumos era tricoul! (jur, așa e poza, nu am tăiat eu nimic din ea) Piticania e sor’mea Artemis”, a comentat Cabral, spre amuzamentul tuturor.

Înainte de asta, Cabral și-a regalat fanii cu o poză de colecție din adolescența sa, în care era numai fibră, cum se spune, în dreptul căreia a scris următorul text: „Băi, mi-a venit telefonul nou și am făcut săptămâna trecută poza asta. A-mi plake cum face pozele…”.

Evident că internauții au comentat în număr mare, cei mai mulți ironizându-l pe Cabral: „Și eu când mă uit la pozele mele de când aveam 16 ani tot așa „mi se pare”, subliniez, MI SE PARE, că sunt neschimbată”, a conchis o fană.

Citește și: Andreea Ibacka dezvăluie secretul mariajului cu Cabral:„Nu a fost dragoste la prima vedere’. Inedit cum a fost cerută actrița de soție! / EXCLUSIV

Citește și: Fiul Andreei Ibacka și al lui Cabral a ajuns la spital. Ce a pățit Tiago: „Ca orice părinți, leșinați de grijă’

Cabral a reacționat imediat:

„Citesc comentariile și nu-mi vine a crede ochilor! De unde vă trageți, vipere otrăvite ce sunteți, veninul ăla?! Eu vă pun poze frumoase de săptămâna trecută și voi mă ponegriți persiflant cu toate vorbili astea negativiste!”, a comentat el, cu umorul caracteristic, pe pagina de Facebook.

Ce meserie a avut Cabral înainte de a deveni celebru

La 46 de ani, Cabral are o meserie pe care și-ar dori-o oricine, dar la care, evident, nu poate ajunge oricine… Este prezentator TV, actor și, nu în ultimul rând, influencer în social media, unde are o mulțime de fani și datorită scrierilor sale umoristice de pe blog, extrem de apreciate.

În plus, Cabral este împlinit și pe plan personal, în postura de tată de fete și de băiat și, nu în ultimul rând, de soț al Andreei Ibacka, pe care, cu umor, o numește colega lui de apartament. Viața lui nu a fost însă roz de la început, celebritatea nevenind, ca în alte cazuri, peste noapte.

Extrem de sincer, Cabral nu s-a ferit niciodată să vorbească despre el și nici nu și-a ascuns trecutul, despre care a povestit adeseori fără să-l cosmetizeze sau să-și creeze o imagine falsă. Prezentatorul le povestit fanilor săi de pe blog că, în tinerețe, a avut mai multe meserii sau, după caz, ocupații și că nu s-a dat în lături de la munci grele sau pe care alții le consideră rușinoase, pentru a face rost de bani.

„Am descărcat TIR-uri cu cârca atunci când am vrut să plec cu băieţii la mare, am lucrat la vulcanizare când am vrut să merg la munte, când mi-am dorit să mă îmbrac mai cu moţ m-am angajat paznic de noapte la anticariat. Am lucrat şi pe şantier, la casa lui Titi, un prieten de-al părinţilor mei’, a mărturisit Cabral Ibacka pe blogul său personal.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton