Cum arată camera Irinei Columbeanu din America. Fiica lui Irinel Columbeanu locuiește în vila lui Mr. Pink, iubitul mamei sale

.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a făcut de mică cunoștință cu viața de lux. Pe când se năștea ea, tatăl ei erau unul dintre cei mai bogați oameni din lumea mondenă, însă mai apoi, după divorțul părinților, mama ei a luat-o în America, unde locuiește și în prezent. Mulți s-au întrebat cum arată camera ei din vila lui Mr. Pink, iubitul mamei sale de ani de zile, iar acum s-a aflat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Situația financiară a lui Irinel Columbeanu s-a degradat foarte mult în ultimii ani, mai ales după ce i-a luat foc vila din Izvorani, astfel că în prezent a rămas fără nimic și stă la azilul pentru vârstnici, având mai multe probleme de sănătate. Nu o duce deloc bine cu banii și stă la mâna pensiei de 2000 de lei sau la mila prietenilor, astfel că fiica lui i-a întins o mână de ajutor în urmă cu câteva luni.

camera irinacamera irina

Citește și: Irina Columbeanu, primul pictorial de modă în România. Cum a pozat fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu și cum a reacționat mama ei: „Fiica visurilor mele”

Citește și: De ce Monica Gabor nu a însoțit-o pe Irina Columbeanu în România. Sora ei, Ramona, a dat-o de gol: „E prinsă acolo. Nu a putut să…'

Citește și: Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a împlinit 8 ani: „Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a trimis cel mai bun și frumos înger să mă iubească!”

Citește și: Nicoleta Nucă este însărcinată! La patru luni de la despărțirea de Alex Ursache, artista și noul iubit, Bogdan Anton, vor avea un copil

Cum arată camera Irinei Columbeanu din America

Încă de când a venit în România, pentru a-și vedea tatăl bolnav la azil și a-l ajuta financiar, Irina Columbeanu a intrat în atenția tuturor și zile la rând a ținut primele pagini ale presei datorită gestului ei. Ei bine, deși nu a stat prea mult timp pe meleagurile românești, fanii au avut timp să o caute pe rețelele de socializare, acolo unde au văzut că este destul de activă.

Chiar recent a publicat mai multe poze cu ea, în ținute diferite, chiar din camera ei. Mulți erau curioși să vadă cum arată vila lui Mr. Pink, unde Monica Columbeanu și fiica ei locuiesc de ani de zile. Acum însă, fanii au reușit să vadă câteva detalii, prin contului de TikTok pe care-l are fata lui Irinel Columbeanu.

Fiica lui Irinel Columbeanu locuiește în vila lui Mr. Pink, iubitul mamei sale

A copilărit în casa tatălui ei de la Izvorani și s-a bucurat de lux până în 2018 aici, când a decis să se mute definitiv în America, alături de mama sa, însă nici acum nu o duce deloc rău. Chiar dacă imperiul lui Irinel Columbeanu s-a prăbușit și a rămas fără nimic, ea și mama ei trăiesc foarte bine în casa lui Mr. Pink. Din pozele postate, se vede că are propria ei cameră, cu pereți în nuanțe de roz pal, uși albe din lemn masiv și candelabre prețioase.

Mai mult, are propria ei baie și inclusiv propriul dressing, ceea ce dă tuturor de înțeles că luxul este 'la el acasă' în vila lui Mr. Pink din Malibu, așa cum era cândva și la vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu.

Irina Columbeanu s-a angajat ca ospătăriță pentru a fi independentă financiar

Irina Columbeanu are tot ceea ce își dorește și nu duce lipsă de absolut nimic, însă cu toate acestea și-a dorit de mică independența financiară. Chiar dacă locuiește într-un mediu luxos, tânăra de 17 ani a ales să își construiască propria independență financiară și s-a angajat ca ospătăriță într-un restaurant din Malibu, în timp ce își continuă studiile la Malibu High School.

A povestit chiar ea aceste lucruri, atunci când a venit în România pentru a-și vizita tatăl, moment în care și-a exprimat recunoștința pentru anii petrecuți la Izvorani, amintindu-și cu drag de casa impozantă a lui Irinei Columbeanu, care acum este o ruină.

„Îmi amintesc că era cea mai frumoasă casă din lume și sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să locuiesc în ea', a spus ea. 

De asemenea, nu a putut să nu aibă cuvinte de laudă la adresa tatălui ei și să-i poarte respect pentru tot ceea ce a făcut pentru ea încă din copilărie.

„Este același tată iubitor, inteligent și amuzant', a spus Irina, adăugând că revederea a fost emoționantă.

Sursă foto: Tiktok / Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton