Cum arată Carmen Harra în costum de baie la 68 de ani și ce dietă ține: ”M-am luptat înfiorător să dau jos kilogramele”

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată Carmen Harra în costum de baie la 68 de ani. Care este secretul siluetei sale. Carmen Harra a luat pe toată lumea prin surprindere recent, asta după ce s-a afișat pe TikTok într-un costum de baie roz aprins. Ce-i drept, se bucură de o siluetă de invidiat la anii săi și arată foarte bine, așa că nu s-a sfiit să se afișeze în această ipostază în fața fanilor. Iată cum au reacționat internauții, dar și cum reușește clarvăzătoarea să se mențină în formă atât de bine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Carmen Harra nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de toată lumea pentru previziunile sale, atât atunci când vine vorba despre lumea mondenă din România, cât și despre viitor în general. Ei bine, de asemenea, este una dintre cele mai asumate persoane publice, care nu s-a ascuns niciodată de la a spune lucrurilor pe nume. A făcut de-a lungul timpului extrem de multe predicții, care s-au și adeverit, cum a fost, de exemplu, divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

whatsapp-image-2023-07-18-at-16.15.05-1whatsapp-image-2023-07-18-at-16.15.05-1

Citește și: Carmen Harra, previziuni despre căsnicia Ginei Pistol cu Smiley: 'Este o relație karmică. Ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, a-l duce spre o căsătorie'

Citește și: Carmen Harra a făcut astrograma băiețelului lui Theo Rose: „Va aduce mult bine în această lume”

Citește și: Ce salariu avea Gabriela Firea ca ministru al Familiei, Tineretului și Egalității. Ce sumă apare în declarația de avere

Citește și: Cum a cucerit-o Alex Gully pe Cosmina Păsărin. Noi detalii despre relația lor: „Aceste aspecte contează pentru mine”

Cum arată Carmen Harra în costum de baie la 68 de ani

Ei bine, nici când vine vorba despre viața ei personală nu ezită și împărtășește cu fanii ei numeroase momente din viața sa, fie ele bune sau mai puțin plăcute. Recent, le-a dezvăluit că este în vacanță, de unde s-a lăsat fotografiată și filmată în costum de baie. Nu, nu unul întreg, ci din două piese, extrem de sexy, în care clarvăzătoare se bucură de o siluetă demnă de invidiat la cei 68 de ani pe care-i are. Ce-i drept, arat foarte bine, iar vârsta este cu siguranță doar un număr pentru ea, dacă privim cât de frumoasă este. Nu, nu doar noi spunem acest lucru, ci și fanii ei din mediul online.

„Superbă' / „Iubita mea dragă, ești superbă!' / „Ce bine arătați. Super!', au fost câteva dintre aprecierile primite de Carmen Harra.

Ce dietă ține Carmen Harra

Carmen Harra se bucură o siluetă frumoasă la cei 68 de ani pe care-i are, însă a recunoscut că nu este deloc ușor să arate așa. Clarvăzătoarea a renunțat la carne în urmă cu mai bine de două decenii și are mare grijă atunci când consumă zahăr. Fără a ezita, a explicat că are grijă la ceea ce mănâncă, asta fiindcă s-a luptat mult pentru a slăbi.

'Eu nu mănânc carne de peste 25 de ani, deloc. Mi-am schimbat regimul pe vegetale. Trebuie din când în când şi puţin dulce, deşi cel mai mare duşman al organismului este zahărul. Greşeala pe care o facem noi e că mâncăm compulsiv, în exces, când suntem stresaţi sau emoţionaţi, mâncăm orice când venim de la serviciu. Şi eu m-am luptat înfiorător să dau jos kilogramele.', spunea Carmen Harra la un moment dat.

Carmen Harra a slăbit mai bine de 20 de kilograme

Dacă acum se bucură de o siluetă demnă de invidiat, în urmă cu mai mult timp, Carmen Harra avea cu 20 de kilograme în plus, așa cum chiar ea a dezvăluit recent. Deși este vegetariană, nu i-a fost deloc ușor să slăbească, însă a făcut o serie de sacrificii din punct de vedere alimentar și a renunțat la numeroase ingrediente și alimente care au tendința de a îngrășa.

'Am avut cu peste 20 de kilograme în plus. Am eliminat pastele, pâinea, toate dulciurile, uleiurile, care contribuie la numărul de calorii.Grăsimea e foarte rea pentru organism, produce colesterol, arteroscleroză, probleme de inimă. Problema e că oamenii nu se iubesc pe ei. Dacă şi-ar schimba starea de spirit şi-ar schimba viaţa şi ar trăi mai mult', a mai spus Carmen Harra.

Sursă foto: Instagram / tiktok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton